Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienvilla Casa Almendros

Nerja, Costa del Sol, Andalusië, Spanje

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Droomachtige, idyllische locatie in een groen vakantieoord in Nerja aan de Costa del Sol. San Juan de Capistrano is terrasvormig als een typisch Andalusisch dorp, genesteld op de heuvels boven het pittoreske centrum van Nerja. Het is gebouwd tegen de kliffen van het natuurpark. Er is overal in het complex een fantastisch panoramisch uitzicht op zee.

Belangrijke mededeling:
Zowel onze vakantiewoningen als het complex San Juan de Capistrano liggen niet aan de snelweg! Het lijkt alleen zo in veel kaartprogramma's omdat de snelweg diep in de tunnel erachter loopt - diep in de berg. Kaartprogramma's tonen dit vaak als een normale snelweg in plaats van een tunnel.

- Uw vakantiehuis 'Paraiso de Capistrano':

Het moderne, geschakelde vakantiehuis ligt in het tuinencomplex van San Juan de Capistrano in Nerja, niet ver van het mooie Burriana-strand (op ca. 1800 m afstand, openbare pendelbus naar het strand op ca. 90 m afstand).

Hier vindt u 2 niveaus op één terrein. Boven een stijlvolle verdieping voor 4 personen (indien gewenst onafhankelijk van de begane grond voor wat betreft de voorziening) en beneden een zeer moderne studio vakantie appartement - licht en voorzien van alles en indien gewenst ook onafhankelijk van boven.

Ook hier, net als boven, airconditioning, tweepersoonsbed en eigen badkamer. Met volledig ingerichte keuken beneden (vaatwasser, oven, keramische kookplaat, magnetron etc.). De koelkast staat in de aangrenzende bijkeuken met deur - voor de rust 's nachts. Hier staat ook de grote kledingkast.
Dus als u een paar vrienden of de grootouders mee wilt nemen, is dit ideaal. Of u wilt uzelf als stel trakteren op wat meer ruimte en onafhankelijkheid. Beide niveaus zijn volledig onafhankelijk van elkaar qua keuken en badkamer etc., maar u woont goedkoop en dicht bij elkaar op één terrein.

Het niveau op de 1e verdieping biedt een groot zonnig terras op het zuiden met uitzicht op zee, ramen van vloer tot plafond, 2 slaapkamers met elk een kledingkast, 2 tv's met alle Duitse zenders, Netflix, gratis internet met flat/WLAN in de flat, 2 airconditioners, kluis en een hoogwaardige moderne en volledig uitgeruste keuken. Op het onderste terras vindt u een elektrische barbecue.

De studio beneden (ca. 38 m²) op de begane grond is, zoals gezegd, volledig onafhankelijk indien gewenst en biedt een vergelijkbare uitrusting. Airconditioning, vaatwasser, WLan, gratis Netflix, Spotify etc. Echter, alleen het hele huis wordt verhuurd, geen van beide niveaus alleen.

Dit schilderachtige, groene en bloemrijke complex heeft een van de mooiste zwembadgebieden in de regio met groot zwemgedeelte, rotseiland/watervallen, grote ligweiden, apart babybad enz. U hoort de meerachtig mooie zwembadoase niet, maar deze ligt op slechts ongeveer 80 m afstand, evenals de kleine supermarkt van het complex (geopend van Pasen tot eind oktober).

Paraiso de Capistrano - Hibiscos 2 is net zo geschikt voor cultuurliefhebbers als voor een strand- en gezinsvakantie (ook met baby) in de zon. Ook sportliefhebbers vinden in Nerja tal van aanbiedingen.
Senioren en comfortzoekers zullen blij zijn met de gemakkelijke toegang met slechts 10 treden tot het bovenste appartement en natuurlijk ook tot de begane grond. Op apart verzoek is er zelfs toegang naar boven zonder trap via de achterslaapkamer (het complex is gebouwd op terrassen. De flat is (bijna) toegankelijk voor gehandicapten, alles is goed bereikbaar, de deuren zijn extra breed, enz.

Onder het terras van 16 m² op het zuiden bevindt zich het verdere terras voor de studio (een patio) van 15 m² - met tuindouche (warm water) en tuinslang, wat vooral na een bezoek aan het strand een groot voordeel is. Hier is de korte trap die beneden en boven met elkaar verbindt. Boven is er nog een achteringang op de begane grond. Het huis is immers gebouwd op terrassen, met een trapvrije loopbrug rond de buitenkant tussen de twee niveaus. Deze woning is dus ook geschikt voor flexibele rolstoelgebruikers die niet staan op volledige naleving van de normen.

Het bovenste terras is zo ontworpen dat niemand je van buitenaf kan zien, dus nudisme en toplessheid is niet aan de orde.

Er zijn in totaal 2 terrassen beschikbaar voor de vakantiewoning, één op het zuiden, de andere is een patio voor de studio op de begane grond, ook op het zuiden.

Mediterrane beplanting in deze hoek van het complex met dennen, cipressen, rubberbomen, enz. Gelegen boven een laan met palmbomen.

2 ligstoelen boven, 2 klapstoelen beneden in de patiokast. Terrasmeubilair voor 6 personen, half overdekt terras boven (goed voor rokers aangezien onze woningen allemaal niet-rokers vakantiewoningen zijn. Het huis ligt op 3 minuten rijden van het centrum van Nerja en de oude stad.
Licentie- of registratienummer: RTA: A/MA/01355

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.8 km

1.8 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 50 km Malaga

50 km

Station 45 km Malaga

45 km

Snelweg-afrit 3 km Nerja

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

San Juan de Capistrano is een van de mooiste complexen in en rond Nerja.

Gelegen op de top van alle complexen, vindt u hier het meest spectaculaire uitzicht in de omgeving op de uitgestrekte Middellandse Zee. Ondanks het fantastische panoramische uitzicht vanwege de ligging in de eerste heuvels achter het centrum van Nerja, is het slechts ongeveer 3 minuten met de auto naar het strand en ongeveer 5 minuten naar het levendige centrum en de oude stad.

In het centrum van Nerja vindt u (naast de bars en restaurants in het resort San Juan de Capistrano) vele andere goede restaurants en bars, vele leuke winkeltjes om rond te slenteren, steegjes met leuke tapasbars en nog veel meer wat u zich op vakantie kunt wensen. Nerja is een juweel onder de badplaatsen aan de Costa del Sol.

Gelegen op de grens met de Costa Tropical en gezegend met het beste klimaat van Europa, heeft de stad ondanks de goede infrastructuur haar oorspronkelijkheid behouden.
Een prachtige historische oude stad met voetgangerszones, het beroemde Balcon de Europa en de 5 prachtige stranden maken van Nerja een ideale vakantiebestemming.
Het sportaanbod in Nerja is zeer gevarieerd. Van watersporten tot 3 fitnesscentra, paardrijden en tennisbanen.

4 grote supermarkten bieden een breed scala aan boodschappen in alle prijsklassen. Er zijn ook twee zeer grote moderne en redelijk geprijsde supermarkten.

Van de prachtige stranden van Nerja is het lange Burriana-strand, dat in ongeveer 3 minuten met de auto vanaf ons complex te bereiken is, bijzonder opvallend. Hier kunt u gratis met uw handdoek liggen of voor een zeer redelijke prijs een ligbed en parasol huren. Stranddouches, toiletten, bars en restaurants en talrijke winkels zijn aanwezig.
10 minuten buiten Nerja naar het oosten (natuurgebied) vindt u talrijke natuurlijke stranden in prachtige rotsachtige baaien. Allerlei 'strandwensen' worden hier dus vervuld.

Het complex San Juan de Capistrano ligt niet aan de snelweg! Het loopt diep in een tunnel. In feite ligt het resort heel idyllisch direct aan een bovenliggend natuurpark. Alleen rotsen, pijnbomen en blauwe

Laat u informeren op onze eigen website met veel fotoshows en tips, ook over de omgeving. Daar vindt u alles tot in detail gepresenteerd en gefotografeerd.

Een droomachtige omgeving, waar u kunt gaan wandelen in het natuurgebied direct boven de camping.
Het mooiste dorp van Andalusië - Frigiliana - ligt op ongeveer 15 minuten afstand.

Nerja is een van de mooiste kust- en badplaatsen aan de Costa del Sol. Het heeft zijn oorspronkelijke charme behouden en is toch in 2018 aangekomen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De elektriciteitskosten, die ook betaald moeten worden, bedragen momenteel 0,45 EUR - naar verbruik en eigen aflezing.
De prijzen gelden voor een bezetting van de vakantiewoning met 2 personen. Eén, 3, 4, 5 en 6 personen betalen elk een vast bedrag van 35 EUR per week. De prijscalculator omvat echter altijd deze kosten als het aantal personen correct is ingevoerd!

Wij hebben een eigen website: viel-meer-urlaub(dot)com
Afdruk:
A. Irrang
-Verhuur van onze eigen vakantiehuizen-
San Juan de Capistrano 2-111
29780 Nerja
Contact: 0049 (0)30 555777670

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Uw accommodatie is volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Het resultaat is een moderne, stijlvolle vakantiewoning met twee wooneenheden die bijna luxueus is.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. A. Irrang

Mevr. A. Irrang

Hun Duitstalige verhuurders wonen sinds 2006 aan de Costa del Sol en hebben een tandartspraktijk in Nerja. Zij verhuren sinds 2001 hun (exclusieve) vakantiehuizen in Nerja en Sayalonga.


Andere accommodaties van Mevr. A. Irrang


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 35709

Laatst bijgewerkt: 01.05.2023

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/35709.htm

Mevr. A. Irrang

San Juan de Capistrano 2-111

29780 Nerja

+49 7736 2950855

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven