Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Zur Mühle Noordzeekust

Oost-Friesland Noordzeekust Emden Nedersaksen

Max.  3   gasten
80m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
80m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 20 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Vakantiehuis
-ZUR MÜHLE-
Oost-Friesland / Noordzeekust
Möhlenhörn 10a
26723 Emden
Nedersaksen
- toegankelijk voor rolstoelgebruikers en gehandicapten
- drempelvrij
- extra brede deuren
Beschikbaar vanaf augustus 2021
Apparatuur
- DRAADLOOS INTERNET
- meubilair van hoge kwaliteit
- laminaatvloeren
- Verwarmde wintertuin
- Elektrische rolluiken
- luifel
Ingerichte keuken met:
- Koelkast
- vriezer
- Oven
- afwasmachine
- Inductiekookplaat met bijpassende potten en pannen
- Magnetron
- Koffiezetapparaat
- Elektrische waterkoker
- Broodrooster

- Wasmachine in de badkamer
- douche op vloerniveau
- haardroger

- elektrische wekkerradio
- TV SET
- afsluitbare kluis voor waardevolle spullen
- spelletjes en schildermateriaal
Hut voor fietsen
Te huur is een klein huis van 80m² met wintertuin op een absoluut rustige locatie direct bij de historische molen "Kost Winning" in de wijk Larrelt in Emden. Zeer goede infrastructuur, want er is een apotheek, spaarbank, kapper, slagerij, bakker en Edeka markt in de directe omgeving. Daarnaast een juwelier, bloemenwinkel, dierenarts, tandarts en 2 huisartsen in een groepspraktijk, allemaal op loopafstand in een paar minuten. Geen enkele ligt op meer dan 400 m afstand
Op dinsdag, donderdag en vrijdag kunt u in de slagerij wisselende lunchmenu's kopen als u geen zin hebt om zelf te koken of uit eten te gaan.
Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op ongeveer 1 km afstand en het dichtstbijzijnde winkelcentrum DOC ligt op ongeveer 2 km afstand.
In het huis is er een goed uitgeruste inbouwkeuken met serviesgoed, bestek, potten en pannen, een eettafel en boodschappen en kruiden voor de eerste behoeften. Een ruime woonkamer grenst eraan. In de woonkamer is er een volledig uitgerust wandmeubel met TV, een leren bank met tafel en een comfortabele vleugelstoel met kruk, evenals een bureau en 3 stoelen en een opklapbed voor een derde persoon. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een beschut terras via een afsluitbare terrasdeur, die tevens dient als tweede in- en uitgang, met terrasmeubilair en barbecuefaciliteiten. Een elektrisch oprolbaar zonnescherm beschermt tegen de zon. Daarnaast is er een afsluitbaar gereedschapsschuurtje voor het stallen van fietsen, waar ook de barbecue staat.
Aan de goed uitgeruste slaapkamer grenst een grote badkamer met douche en handgrepen op de wastafel. Daarnaast zijn een wasmachine, toilet en douche, ook met steungrepen. De doucheopening is groot genoeg voor een rolstoel. Er is veel bergruimte in het hele huis en alle deuren zijn extra breed om een rolstoel door te laten. In het hele huis zijn elektrische rolluiken geïnstalleerd.
Beddengoed, badjassen en schone hand- en douchedoeken zijn uiteraard aanwezig.
Een babybedje voor kinderen tot 3 jaar kan worden bijgeplaatst. Bovendien is er een extra opklapbed voor een derde persoon in de woonkamer

U kunt direct voor het huis op onze ruime oprit gratis parkeren, de straat Möhlenhörn loopt dood en het is er erg rustig. Het huis kan direct vanaf de parkeerplaats worden betreden, de serre van 17 m² is uitgerust met rotan meubilair, tafels en stoelen
Wij kunnen u helpen met het huren van fietsen.

Het huis is een rookvrije accommodatie, maar u kunt buiten op het terras roken. We vragen om uw begrip! Huisdieren zijn ook niet toegestaan.


Het dagtarief per nacht is 80 € voor de eenmalige schoonmaakkosten rekenen wij 50€.
Minimum huurperiode is 3 dagen.
Het invullen van een persoonlijk formulier met vaccinatiestatus is helaas verplicht. Een aanbetaling van 50% van de totale co-payment is vereist bij oplevering, het resterende bedrag inclusief schoonmaak forfait bij aankomst.
Het is ook mogelijk om uw eigen fietsen mee te nemen. Er zijn bewegwijzerde fietspaden direct naast het huis. De dijk met uitzicht op de Noordzee is maar een paar kilometer verderop. Het Oost-Friese eiland Borkum of Nederland kan worden bereikt per veerboot of catamaran. Het is slechts 5 km van het huis naar de veerbootterminal. Veel goede fietspaden in de directe omgeving leiden bijvoorbeeld naar het vissersdorp Greetsiel met het Nationaal Parkhuis Waddenzee, of naar de vuurtoren van Pilsum. Onze insidertip is de oude brouwerij van Pilsum met reservering vooraf voor een heerlijk visdiner en een bezoek aan een kaasmakerij in Pilsum. In Emden zelf zijn het Ottohuus en de Kunsthalle en het Bunker Museum heerlijke bestemmingen. Het lichtschip en de museumcruiser in de Delft moeten ook op uw route liggen. Een tochtje naar de Knock laat u de overkant van de Nederlandse kant van de Noordzee zien, u kunt er de Borkumse stoomschepen zien varen en u kunt er een kopje koffie of een zondagse brunch krijgen in het restaurant "Strandlust" (met vooraanmelding voor de brunch); u kunt er ook de kite- en windsurfers bekijken.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Restaurant 1.2 km

1.2 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Station 4 km Emden Hauptbahnhof

4 km

Snelweg-afrit 1.5 km Emden West

1.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt in een rustige doodlopende straat en heeft een absoluut gunstige infrastructuur. Alles is te voet, per fiets, auto of bus bereikbaar. Een winkelcentrum kan worden bereikt in ongeveer 1,2 km (DOC), anders is er alles voor de dagelijkse behoeften in de directe omgeving.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 20 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei Nichtantritt einer gebuchten Zeit fallen 10% der Gesamtsumme an Stornokosten an.

meer informatie:

De historische galerijmolen Kost Winning ligt direct voor de deur aan een gracht en wandelpad.Beschrijving
Te huur is een klein huis van 80m² met serre op een absoluut rustige locatie direct bij de historische molen "Kost Winning" in de wijk Larrelt in Emden. Zeer goede infrastructuur, want in de directe nabijheid zijn apotheek, spaarbank, kapper, slagerij (slager) bakker en Edeka markt. Daarnaast een juwelier, bloemenwinkel, dierenarts, tandarts en 2 huisartsen in een groepspraktijk, allemaal op loopafstand in een paar minuten. Geen enkele ligt op meer dan 400 m afstand
Op dinsdag, donderdag en vrijdag kunt u in de slagerij wisselende lunchmenu's kopen als u geen zin hebt om zelf te koken of uit eten te gaan. De zaak is echter altijd gesloten van eind juli tot half augustus wegens vakantie.
Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op ongeveer 1 km afstand en het dichtstbijzijnde winkelcentrum DOC ligt op ongeveer 1,2 km afstand.
In het huis is er een ingerichte keuken van hoge kwaliteit, volledig uitgerust met serviesgoed, bestek, potten en pannen, met een eettafel en basisboodschappen en kruiden voor de eerste behoeften
Een ruime woonkamer grenst eraan. In de woonkamer is er een volledig uitgerust wandmeubel met TV, een leren bank met tafel en een comfortabele vleugelstoel met kruk, evenals een bureau en 3 stoelen en een opklapbed voor een derde persoon. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een beschut terras via een afsluitbare terrasdeur, die tevens dient als tweede in- en uitgang, met terrasmeubilair en barbecuefaciliteiten. Een elektrisch oprolbaar zonnescherm beschermt tegen de zon. Daarnaast is er een afsluitbaar gereedschapsschuurtje voor het stallen van fietsen, waar ook de barbecue en het buitenspeelgoed voor de kleine gasten staan.
Grenzend aan de goed uitgeruste slaapkamer is een grote badkamer voor gehandicapten met douche en handgrepen op de wastafel. Daarnaast zijn er een wasmachine, toilet en douche, ook met steungrepen. De doucheopening is groot genoeg voor een rolstoel. Er is veel bergruimte in het hele huis en alle deuren zijn extra breed om een rolstoel door te laten. In het hele huis zijn elektrische rolluiken geïnstalleerd.
Beddengoed, badjassen en schone hand- en douchedoeken zijn uiteraard aanwezig.
Een babybedje voor kinderen tot 3 jaar kan ook in de slaapkamer worden geplaatst. Bovendien is er een extra opklapbed voor een derde persoon in de woonkamer

U kunt direct voor het huis op onze ruime oprit gratis parkeren, de straat Möhlenhörn loopt dood en is zeer rustig. Het huis kan direct vanaf de parkeerplaats worden betreden, de serre van 17 m² is uitgerust met rotan meubilair, tafels en stoelen. Het huis is een rookvrije accommodatie, maar u kunt buiten op het terras roken. We vragen om uw begrip! Huisdieren zijn ook niet toegestaan.

Het dagtarief per nacht is 100 € voor de eenmalige schoonmaakkosten rekenen wij 50€.
Minimum huurperiode is 3 dagen.
Een aanbetaling van 50% van de totale coprijs is vereist na afsluiting, het resterende bedrag inclusief schoonmaak forfait bij aankomst.
Het is mogelijk om uw eigen fietsen mee te nemen. Er zijn bewegwijzerde fietspaden direct naast het huis. De dijk met uitzicht op de Noordzee is maar een paar kilometer verderop. Het Oost-Friese eiland Borkum of Nederland kan worden bereikt per veerboot of catamaran. Het is slechts 5 km van het huis naar de veerbootterminal. Veel goede fietspaden in de directe omgeving leiden bijvoorbeeld naar het vissersdorp Greetsiel met het Nationaal Parkhuis Waddenzee, of naar de vuurtoren van Pilsum. Onze insidertip is de Oude Brouwerij Pilsum met reservering vooraf voor een heerlijk visdiner en een bezoek aan een kaasmakerij in Pilsum. In Emden zelf zijn het Ottohuus en de Kunsthalle en het Bunker Museum heerlijke bestemmingen. Het lichtschip en de museumcruiser in de Delft moeten ook op uw route liggen. Een tochtje naar de Knock laat u de overkant van de Nederlandse kant van de Noordzee zien, u kunt er de Borkumse stoomboten zien varen, en u kunt er een koffie of een zondagse brunch krijgen in het restaurant "Strandlust" (met vooraanmelding voor de brunch); u kunt er ook de kite- en windsurfers bekijken. Emden, het Venetië van het noorden, nodigt uit tot boottochten op de kanalen, georganiseerd door het AG Ems, en ook de groene long van Emden, de eeuwenoude stadswal, is een aanrader voor een uitgebreide wandeling of fietstocht rond Emden.
Via de B70 of het fietspad kunt u met de fiets of met de auto de wijk Petkum bereiken, en daar kunt u met de Ems-veerboot de Ems oversteken naar het kleine vissersdorp Ditzum met zijn vele uitstekende visrestaurants.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Sigrid H. uit 57439 Attendorn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Met rolstoel sterk aanbevolen.

We hebben een hele mooie week ervaren in Emden. De ontvangst van de verhuurder was zeer hartelijk, een mooie woning, veel ruimte ook voor rolstoelgebruikers, alles wat je nodig hebt was er aanwezig, de koelkast was gevuld met veel lekkernijen, zoiets hebben we nog nooit meegemaakt. We voelden ons zeer op ons gemak en zullen terugkomen. Hartelijk dank aan de familie Feyand.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren

September 2022

Eva-Maria H. uit Göttingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

een zeer goed vakantiehuis

We hadden een zeer aangenaam verblijf in dit zeer goed en liefdevol
gemeubileerd vakantiehuis. Alles was zeer nieuw, van hoge kwaliteit en brandschoon.
De verhuurders zijn erg aardig en behulpzaam. Wij kunnen dit vakantiehuis aanbevelen
bevelen dit vakantiehuis zonder enige beperking aan.

Hartelijk dank, familie Feyand - ook voor de koelkast met drank en eten, die bij aankomst al een beetje vol was!
Koelkast met drank en eten!

Fam. Herbst, Göttingen

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2022

Roland S. uit 97839 Esselbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis

We hebben een zeer mooie en ontspannende week doorgebracht in het vakantiehuis. De accommodatie is zeer rustig gelegen en de uitrusting is bovengemiddeld goed naar mijn ervaring. Bij aankomst was alles in de keuken aanwezig wat je de eerste dag nodig hebt om te overleven, dit is ook niet overal standaard! De netheid van het appartement is opmerkelijk. We waren helemaal tevreden en kunnen dit vakantiehuis alleen maar aanbevelen! Nogmaals bedankt aan de familie Feyand voor hun inspanningen om de gasten een geweldig verblijf te bezorgen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2021

Claudia uit Emmendingen

4,8
5 5 5 5 4

Tolle Ferienwohnung

Tolle Ferienwohnung in der überhaupt nichts fehlt; wirklich komplett ausgestattet. Sehr nette und hilfsbereite Vermieter. Wir können die Unterkunft sehr empfehlen.

September 2021

Joachim S. uit Plate

4,8
4.5 5 5 4.5 5
Toon Duits

Uitstekende vakantie in Oost-Friesland

We vonden een geweldige, top uitgeruste vakantie-accommodatie op een aangenaam rustige locatie.
De ontvangst door de verhuurders was buitengewoon persoonlijk en hartelijk.
De uitrusting laat niets te wensen over, zelfs een grote basisuitrusting in de keuken was aanwezig. We kunnen de accommodatie zonder enige beperking aanbevelen en komen graag weer terug. Fietsers komen volledig aan hun trekken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2021

Petra W. uit 26954 Nordenham

4,9
4.5 5 5 5 5

Super tolles behinderten gerechtes Ferienhaus

Tolle Unterkunft, mit super-netten Vermietern. Sehr zu empfehlen. Wir kommen gerne wieder

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Mevr. K. Feyand

Mevr. K. Feyand

Wij beheren de woning voor onze dochter, die direct naast de vakantiewoning op nummer 10 woont. Wij zijn senioren met veel tijd en aandacht voor details. Dit vakantiehuis is net zo liefdevol ingericht met veel kleine blikvangers. Vermeldenswaard is vooral dat we een feel-good oase hebben gecreëerd die zowel gezinnen als gehandicapten alle mogelijkheden biedt. Ons vakantiehuis heeft een zeer goede infrastructuur, dus korte afstanden zijn mogelijk. Maar Emden, het Venetië van het Noorden, heeft ook vele charmes en wacht erop ontdekt te worden. We hebben ook aan fietsers gedacht en een afsluitbare tuinhut achter het terras geplaatst, waar ook de barbecue staat, evenals een brandweerauto om mee te rollen en een driewieler voor kleine gasten tot 36 maanden.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 360895

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/360895.htm


«Vakantiehuis Zur Mühle Noordzeekust» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 20 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven