Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Adriatica

Montesilvano

Max.  12   gasten
600m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
12  Badkamer
Max. 12  gasten
600m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Als u op zoek bent naar een ruime en comfortabele villa, met een spectaculair uitzicht, frisse lucht en een uitstekende ligging, dan wordt het niet beter dan dit.

Onze villa plaatst u in het centrum van Abruzzo en Italië.

Deze charmante, zeer ruime villa met 4 slaapkamers ligt hoog op een heuvel en biedt een spectaculair, panoramisch uitzicht op de Adriatische kust, de bergen, de steden en het platteland en dit alles in de nabijheid van alles wat u nodig heeft voor zowel een ontspannende als een actieve ervaring. Bekijk meer Villa foto's en video hier:..w .com

*** Details van de villa ***

Omgeven door een dramatisch landschap, privacy, prachtige schoonheid, frisse lucht, Villa Adriatica is dicht bij uitgestrekte stranden, geweldige Italiaanse winkels, nachtleven en gunstig dicht bij de luchthaven van Pescara en het treinstation van Pescara.

De 500 vierkante meter grote villa is omgeven door overvloedige biologische fruit- en olijfbomen. Het heeft een uniek, elegant en fris ontwerp dat zijn eigen creativiteit weerspiegelt - iets dat u nergens anders in Pescara zult vinden!

Het interieur is zeer ruim met hoge plafonds, maar is toch uitnodigend en gezellig en vol natuurlijk licht. De begane grond bestaat uit 4 ruime slaapkamers: 1 grote hoofdslaapkamer met een eigen jacuzzi badkamer en kleedkamer; evenals 3 andere slaapkamers met elk een eigen badkamer.

De grote woonkamer en eetkamer kijken uit over een prachtig uitzicht, en het buitenterras biedt een grote ruimte om te ervaren en te genieten van maaltijden "al fresco". De keuken is volledig uitgerust voor al uw kookbehoeften. De ondergrondse verdieping heeft ruime overdekte parkeergelegenheid

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 7 km Pescara Airport

7 km

Station 7 km Pescara Train Station

7 km

Snelweg-afrit 7 km Pescara

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

** Getting There ***

Met slechts een korte vlucht vanuit Londen, Parijs, Berlijn, Frankfurt en andere belangrijke Europese en Italiaanse steden landt u op de luchthaven van Pescara en met een rit van 20 minuten vanaf de luchthaven komt u aan bij de villa van 500 m² die op een eigen terrein van 50.000 m² staat. Rome ligt ook op een korte busrit, waardoor het zeer geschikt is voor een dagtocht.

*** Dingen om te doen ***

Het centrum van Pescara, met zijn designer en high street shops, ligt op 10 minuten rijden van de villa en er zijn ook een aantal best bewaarde geheimen waar u designermode kunt kopen van designer factory outlets tegen sterk gereduceerde prijzen. Het strand ligt ook op 10 minuten rijden, en als u wilt kunt u een dagtocht maken en de eilanden van Isole Tremiti verkennen.

Kleine charmante karakteristieke stadjes, open markten en lokale festivals in de nabije omgeving zijn ideaal voor dagtochtjes om te verkennen. En 's avonds veranderen de strandcafés en het oude centrum van Pescara Porto in bruisende uitgaansgelegenheden. Als u wilt, kunt u zelfs de bus, de trein of de "Auto Strada" naar Rome nemen voor een dagtocht, die slechts ongeveer 2 uur duurt!

De bergketen die ook bekend staat als "La Bella Dormentata" (De Schone Slaapster) ligt op 40 minuten afstand en is te zien vanuit de villa. Abruzzo's uitgebreide parkensysteem omvat natuurschoon dat vergelijkbaar is met de nationale parken in het westen van de Verenigde Staten. In de parken van Abruzzo liggen enkele van de mooiste oude heuvelsteden van Italië, vergelijkbaar met die van Toscane en Umbrië.


*** Wintersport ***

De regio heeft 15 skigebieden met 368 km aan pistes in 172 verschillende skipistes, allemaal op rijafstand. De meest populaire resorts zijn Roccaraso, Campo Felice, Campo Imperatore. Gelegen op de hoogste hoogten van de Apennijnen, bevinden deze skigebieden zich op een hoogte die bijna vergelijkbaar is met veel skigebieden in de Alpen. Vanwege de nabijheid van de Adriatische Zee en de winterse neerslagpatronen hebben ze vaak meer sneeuw dan de Alpen. Abruzzo is ook populair voor langlaufen, vooral op de hoogvlakte van Campo Imperatore in de Gran Sasso en de Piana Grande in de Majella.

Afstand van Pescara:

Passo Lanciano (Maiella): 40 km
Gran Sasso: 43 km
Campo Imperatore: 46 km
Campo di Giove: 50 km

Laat het ons weten als u andere vragen heeft en wij zullen u graag helpen om een geweldige ervaring in Villa Adriatica te hebben.

Het strand, het elegante winkelgebied van Pescara, restaurants en entertainment liggen op slechts 10 minuten afstand en binnen 30 minuten rijden bevindt u zich in de bergen waar u kunt skiën in de winter en wandelen in de zomer. Historische dorpen om te verkennen zijn ook dichtbij. De luchthaven van Pescara ligt ook op slechts 15 minuten rijden.

Het gebied staat bekend om zijn Montepulciano D'Abruzzo wijn, de Adriatische kustlijn met zijn lange stuk strand, heerlijke verse keuken, winkelen, charmante nabijgelegen dorpjes, de bergketens en warme vriendelijke mensen!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 € 6 weken voor aankomst
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Neem contact op met de eigenaar voor boekingen en aanbetaling

Annuleringsvoorwaarden:

  • Please check with owner for bookings and deposit and cancellation terms

meer informatie:

Bekijk meer Villa foto's en video hier: Abruzzo.Villas


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-01-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. D. Al-Emadi

Mevr. D. Al-Emadi

Hallo en welkom in Abruzzo! Mijn naam is Daniela, ik bezit en beheer deze villa samen met mijn broer en ik ben zeer gepassioneerd over het creëren van een prachtige ervaring voor mijn gasten. Ik bezit en beheer ook andere eigendommen buiten Italië. Ik kijk ernaar uit om u binnenkort in mijn villa te verwelkomen. Het unieke aan deze Villa is dat het op een heuvel ligt zodat u kunt genieten van een spectaculair panoramisch uitzicht. Deze bekroonde zeer ruime villa met 4 slaapkamers biedt uitzicht op de Adriatische kust, bergen, steden en het platteland en dat alles in de nabijheid van alles wat u nodig heeft voor zowel een ontspannende als een actieve ervaring. Het strand, het elegante winkelgebied, restaurants en entertainment liggen op slechts 10 minuten afstand en binnen 30 minuten rijden bent u in de bergen waar u kunt skiën in de winter en wandelen in de zomer. Historische dorpen om te verkennen zijn ook dichtbij. De luchthaven van Pescara ligt ook op slechts 15 minuten rijden van de villa. Ik kijk ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!


meer informatie

Objectnummer: 36471

Laatst bijgewerkt: 18.03.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/36471.htm

Mevr. Daniela Al-Emadi

Pescara

NA NA

NA

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven