Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Groepshuis 'Hostel zum Kukuk

Mecklenburg-Vorpommern, Mecklenburgs Merengebied, Schwerin Merengebied, Sternberg Merengebied, M-VP

Max. over 30   gasten
500m²  Woonoppervlakte
19 Slaapkamers
16  Badkamer
Max. over 30  gasten
500m²
19 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

91 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

91 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Ons vakantiehuis/groepshuis "Hostel zum Kukuk" ligt in het Sternberger Seenland, aan de rand van het vakantiedorp Kukuk, op een terrein van 6000 m² en slechts 300 m van de Klein-Pritzer See.
Het huis heeft 17 gastenkamers op de bovenverdieping en 2 gastenkamers op de begane grond, alle met douche/WC. De twee gastenkamers op de begane grond hebben grote badkamers en toegankelijke douches en kunnen daarom worden gebruikt door gasten met een handicap en gasten in een rolstoel.

Op de begane grond bevinden zich 2 gemeenschappelijke ruimtes, die afhankelijk van de grootte van de groep door de betreffende groep worden gebruikt en dan ter beschikking staan. De clubzaal heeft 6 tafels en 30 zitplaatsen. De grote zaal met tafels en 50 stoelen heeft ook een muziek- en tv-hoek en een dansvloer.
Hieraan grenst onze grote keuken. Het heeft alles wat je nodig hebt, 10 koelkasten, 2 vriezers, 4 elektrische fornuizen met elk 4 platen en oven, 1 kantelbare koekenpan, vaatwasser, 3 vaatwassers, 1 wasmachine, verschillende grote werkbladen, alle kookgerei, magnetron, koffiezetapparaten, waterkokers en voldoende serviesgoed, potten, bestek en glazen.

Vanuit de grote gastenkamer komen de gasten op het terras. Op het terras en in de tuin, met vrij uitzicht op het bos en de weelderige weilanden, staan voldoende tafels en stoelen, 2x barbecue en parasols. Een tafeltennistafel is ook beschikbaar
Er is een grote speeltuin en een zonneweide aan de andere kant van het natuurgebied.
Het beukenbos van Kukuk ligt ook op slechts 50 m afstand.

Het meebrengen van huisdieren (honden, katten, enz.) is toegestaan, maar ze moeten worden aangemeld bij de aanvraag en kosten een extra vergoeding.

Als deze woning niet bij u past omdat u meer of minder slaapkamers nodig heeft, hebben we meer van onze woningen vermeld onderaan deze pagina onder "Opmerkingen van de verhuurder", die u ook kunt vinden op. Of kijk op het tabblad "Meer aanbiedingen van de heer G. Schröder" aan de rechterkant.

Wij helpen u ook graag met advies, organisatie en uitvoering van bepaalde evenementen.

Veel groeten uit het land van de duizend meren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 8
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.25 km

0.25 km

Meer 0.3 km

0.3 km

Skilift 80 km

80 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 40 km Rostock - Laage

40 km

Station 25 km Blankenberg

25 km

Snelweg-afrit 25 km Schwerin / Crivitz

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiehuis/groepshuis 'Hostel zum Kukuk' (Herberg aan de Kukuk)
(eigendom is 6000 m² groot met speeltuin en ligweide)

Het groepshuis ligt aan de rand van het pittoreske dorpje Kukuk in het Sternbergse merengebied. Kukuk is omgeven door bossen, weiden en de Klein-Pritzer See. Ideaal voor wandelen, fietsen, inline skaten, nordic walking, zwemmen, vissen, paardrijden, vissen en jagen. Er is een 'Friesenhof' (ook ponyritjes) en het zwembad aan het meer (200 m) heeft een glijbaan en duiktoren. Op het sportveld bij het meer kunt u voetballen, volleyballen, basketballen en tafeltennissen. Kano-, fiets- en trolleytochten of allemaal gecombineerd. Boot- en meertochten, vogels kijken, boswandelingen met de boswachter, speurtochten of nachtwandelingen, prijskaarten en puzzelavonden. Kom ons bezoeken. Kukuk biedt veel water voor zwemmen, baden (openluchtzwembad) en vissen, evenals goede omstandigheden voor wandelen, fietsen en inline-skaten. De plaats heeft veel speel- en sportfaciliteiten. Op een afstand van 50 m is er een grote kinderspeelplaats met glijbaan, schommel en klimrek, een voetbalveld, een volleybalveld en verschillende tafeltennistafels.
De 'Western Saloon Kukuk' is niet alleen populair bij motorrijders. De Western Saloon, waar u typisch Amerikaans kunt eten en waar de linedancers elke vrijdagavond in het openbaar repeteren en waar u voor € 9,50 aan het Western-buffet kunt eten, ligt ook maar 50 m bij ons vandaan.
Het meer is de "Klein-Pritzer See". Het staat in verbinding met de "Borkower See" en de "Mildenitz" en is daarom een goed begin voor mogelijke kanotochten van verschillende lengte. Er zijn 2 mogelijkheden om te zwemmen, een in het openluchtzwembad op de camping met een steiger, glijbaan en duikplank, de andere, een natuurlijke zwemzone met een steiger, waar ook honden zijn toegestaan. Beide opties liggen op slechts 200 m afstand. Er is een boot-, kano- en fietsverhuurdienst. In het gastengedeelte liggen folders waar iedere gast informatie kan krijgen over excursiebestemmingen, bezienswaardigheden, aanbiedingen en openingstijden. Elke dag komt een van onze medewerkers langs om te kijken hoe het met de gasten gaat.

Kukuk ligt 11 km ten zuiden van Sternberg in Mecklenburg, Mecklenburgs merengebied, direct aan het kristalheldere zwemmeer/Angelsee tussen de Oostzee, de Schweriner See en Müritz, midden in de Duizend Meren, in de driehoek Schwerin-Güstrow-Wismar, tussen de plaatsen Lübz, Parchim, Sternberg en Goldberg. Excursiebestemmingen: Oostzee, zandstrand, stranden, eiland Poel, Timmendorf, Boltenhagen, Wohlenberger Wieck, Zierow, Lübeck, Hanzestad Wismar, vismarkt, Hamburg, Kühlungsborn, Darß, Zingst, Graal Müritz, Rügen, Stralsund, Rahls Wieck, Usedom, zeehaven Rostock, Warnemünde, Waren Müritz, Röbel, Nationaal Park Müritz, natuurpark, Sternberger Seenland, Mecklenburg Zwitserland, Plau am See, Schweriner See, Schweriner Schloß, Schloßfestspiele, DAV, vissers, vismeer, scheepvaart, bos en heide,Slavenburg Gr0ß Raden, kanoën, wandelen, paardrijden, groepsreizen, reisgroepen, speciale groepsaanbiedingen, seniorenreizen, 50+, kind, kinderen, sport, spel, plezier, kampvuur, drempelvrij, rolstoelvakantie, toegankelijk voor gehandicapten. Dieren en wilde dieren kijken: Zeearend, ijsvogel, kraanvogels, honden, huisdieren.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor boekingen van 7 nachten of meer en voor boekingen van het complete huis geven wij korting, vraag ons hiernaar!
De prijzen van het groepshuis zijn bij benadering.
Zij zijn afhankelijk van verschillende factoren en werden als volgt berekend: Groep van 10 personen of meer, minimum verblijf van 4 of 5 nachten in een 4-persoonskamer
Voor groepen van 8 - 20 personen hebben we andere groepshuizen met 4 tot 10 slaapkamers in de aanbieding - informeer gerust!
In de maanden juli en augustus zijn reserveringen voor minder dan 7 nachten niet mogelijk
Indien u voor de rest van het jaar een boeking wenst met minder dan het aangegeven minimum verblijf, informeer dan bij ons
Een boeking voor slechts één nacht is bij ons helaas niet mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Wenn Sie auf Grund eines Einreiseverbotes für touristische Zwecke, zu Ihrem gebuchten Termin, nicht nach MV einreisen dürfen, können Sie kostenfrei stornieren. Sie erhalten dann Ihre bereits geleisteten Zahlungen zurück oder buchen auf einen anderen Termin um. Ansonsten gelten die Stornierungsbedingungen aus den Allgemeinen Mietbedingungen. Diese finden Sie auf unserer Webseite.

meer informatie:

!!! ATTENTIE!

Verdere aanbiedingen voor singles, koppels, families en groepen van 2 tot 120 personen!

Omdat wij u hier en in de nabije bos- en wateromgeving veel verschillende vakantiehuizen kunnen aanbieden, kijkt u ook eens naar onze andere aanbiedingen:

Dabel OT Holzendorf (vakantiedorp direct aan de Holzendorfer See):
- 1x appartement met 1 slaapkamer, overdekt balkon, voor maximaal 4 personen
(Object nr.: 46992)
- 5x appartement met elk 2 slaapkamers, overdekt balkon, voor maximaal 6 personen
(object-nr.: 40497)
- 3x appartement met elk 2 slaapkamers, overdekt terras, voor maximaal 7 personen
(object nr.: 94421)
- 2x rolstoelappartement met elk 2 slaapkamers (bed met servomotor), toegankelijke douche, overdekt terras, tot 5 personen
(object nr.: 59882)
- 4x stacaravan aan het meer met elk 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer en terras
(object nr.: 94434)
- 1x stacaravan aan het meer met 3 slaapkamers, badkamer, toilet, woonkamer en terras
(object nr.: 47854)
- 3x vakantiehuis (150 m² elk) met elk 4 slaapkamers, wintertuin, voor maximaal 12, 13 en 15 personen
(Objectnr.: 35967 & 94416 & 94417)
- 1x vakantiehuis "Bungalow direct aan het meer" met 5 slaapkamers, wintertuin, overdekt terras, tuin, voor max. 12 personen
(object nr.: 59766)
- 2x vakantiehuis (elk 200 m²) met elk 6 slaapkamers, wintertuin, terras, voor maximaal 16 en 18 personen
(objectnr.: 59872 & 115391)

- 5 extra groepsruimten voor 20, 2x 30, 50 en 80 personen

Kukuk:
- Groepshuis "Hostel zum Kukuk" voor maximaal 60 personen met 19 slaapkamers, 2 groepsruimtes, terras en tuin
(object nr.: 36962)
- Vakantiehuis met 5 slaapkamers, wintertuin, terras en tuin, voor maximaal 14 personen
(object nr.: 40453)

Borkow:
- Groepshuis "Haus am Walde" met 29 slaapkamers voor maximaal 120 personen, 6 groepsruimten, hal, terras en tuin
(object nr.: 60438)

Schlowe (direct aan het Klein Pritzer meer):
- 1x bungalow onder eik direct aan het meer
(Object nr.: 94799)
- 1x bungalow direct aan het zwem- en vismeer
(Object nr.: 68274)


Wie komt er naar het Sternberger Seenland?
Groepen, verenigingen, families, clubs, kerkelijke gemeenten, schoolklassen, vissers, jagers, natuurliefhebbers, sporters, reisgroepen

Waarom?
Recreatieve vakanties, visvakanties, familiereünies en excursies, groepsreizen, groepsvakanties, vieringen (familiereünies, huwelijken, enz.), klasreünies, klassenreizen, excursies, busreizen, stads-, meer- en busreizen, vergaderingen, conferenties, begeleide wandelingen van allerlei aard

Wanneer?
Het hele jaar door, maar vooral in de zomervakantie en op feestdagen (Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerstmis, Oud en Nieuw).

Wat te doen in het Lakeland?
Wandelen, paardrijden, zwemmen, vissen, fietsen, varen, zeilen, minigolf, feesten, natuur, dieren en vogels kijken, dansen, fotografie, bowlen, trolley & kanoën.


Wij helpen u graag met advies, organisatie en uitvoering van specifieke evenementen.


Veel groeten uit het land van de duizend meren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2016

Matthias L. uit Hennef

4,8
4 5 5 5

Gutes Haus für größere Gruppen mit großzügigen Räumlichkeiten, voll funktionsfähiger Küche und prima Service

Was für eine wunderschöne Zeit! Zwei Wochen lang haben wir – 35 Personen zwischen 10 und 58 Jahren – in Kukuk verbracht: Wandern, im nahegelegenen See baden, Kanu- und Draisinefahren, Tagestouren nach Schwerin und Wismar, Grillabende … einfach herrlich. Ein wesentlicher Beitrag zum gelungenen Aufenthalt war das Hostel Kukuk mit seinen großzügigen Räumlichkeiten samt großem Gelände. Alles blitzsauber und funktionsfähig. Und wenn doch mal ein winziges Problemchen auftaucht? Einfach Herrn Schröder anrufen – und das Thema ist in Nullkommanichts erledigt. Ein prima Service!
Das Haus wird von seinem bloßen äußeren Erscheinungsbild her vielleicht eher nicht den ersten Preis bei „Germanys Next Top Hostel“ einheimsen, aber die inneren Werte stimmen, der Preis auch – und die Betreuung ist einfach nur klasse. Für uns steht fest: Wir kommen gerne wieder!


Contactpersoon

Bedrijf FeWoDabel.de
Dhr. G. Schröder

Dhr. G. Schröder

meer informatie

Objectnummer: 36962

Laatst bijgewerkt: 07.03.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/36962.htm


«Groepshuis 'Hostel zum Kukuk» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven