Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  12   gasten
400m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 12  gasten
400m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Luxe villa direct boven de zee gelegen. Schitterend uitzicht op zee. 5 grote slaapkamers (10 + 2 slaapplaatsen), 4 badkamers, 2 woonkamers, eethoek, bar, moderne volledig uitgeruste keuken. Diverse terrassen met 2 eettafels en 2 banken.
Gebouwd in 2001 en volledig gerenoveerd in 2011, de villa biedt 400 m2 leefruimte, 250m2 terrassen en het is gelegen op de rotsen boven de zee. Totale perceelsgrootte van 1800 m2. Het is gelegen op Punta de La Mona, een groene landtong in de baai van La Herradura. De villa biedt een prachtig uitzicht vanuit bijna elk deel van het huis. Dankzij de ligging op het zuiden en het 180 graden uitzicht op zee, geniet het huis van 's morgens vroeg tot 's avonds van de zon, en van oktober tot maart komt de zon zelfs op en gaat ze onder in de zee. Ruime en eigentijdse villa met privé zwembad Bij de ingang bevindt de voordeur zich in de toren. Deze opent meteen naar het geweldige panoramische uitzicht dat de villa biedt. Hier is er een open trap (vide) naar het kelderniveau. Op het niveau van de entree is er een grote eethoek, een zeer ruime woonkamer met TV en een moderne volledig uitgeruste open keuken. In totaal 110 m2. Deze ruimte heeft licht eiken parketvloeren, de keuken heeft natuursteen. Dit hele gebied heeft een dramatisch uitzicht op de rotsen aan de oostkant en de open zee aan de zuidkant. Op dit niveau is er een terras aan de gehele zuidkant met een eettafel (12 zitplaatsen), banken (8 zitplaatsen) en een biljarttafel. Er is een apart toilet en een wasruimte met wasmachine en droger.
Vanuit de torenruimte is er ook een trap die naar de 1e en 2e verdieping leidt.

5 grote slaapkamers (10 + 2 slaapplaatsen), allen met AC, topkwaliteit bedden, 4 badkamers Op de 1e verdieping is er de Master Bedroom (22m2) met een balkon en prachtig uitzicht op zowel het oosten als het zuiden. De en-suite badkamer is volledig uitgerust met een grote douchehoek, 2 wastafels en een toilet. Net als alle andere slaapkamers heeft de Master Bedroom een walk-in-closet en een kersenhouten parketvloer. Het bed (180cm/210cm) is van de hoogste kwaliteit. Op dezelfde verdieping is er nog een slaapkamer (18m2), met 2 aparte bedden van topkwaliteit (90/200cm) een inloopkast, balkon en kersen parketvloer. Ook op deze verdieping is een aparte badkamer met grote douchehoek, een jacuzzi-bad, 2 wastafels en een toilet. Deze badkamer wordt gedeeld met de 3e slaapkamer die zich in het torengedeelte (2e verdieping) bevindt. Deze slaapkamer (15m2) heeft 2 topkwaliteit bedden (90/200cm), een inloopkast en terras met spectaculair uitzicht. Bovenop de toren is er nog een terras. In het souterrain, onder de entree, zijn er nog 2 slaapkamers (21m2 en 24m2). Elk heeft een ruime walk-in-closet, een volledig uitgeruste en-suite badkamer en een top-kwaliteit tweepersoonsbed (180/210cm). Beide hebben een prachtig uitzicht en toegang tot het zwembad en terras. In de 2 onderste slaapkamers is er een sofa/bed waar 2 extra jongeren kunnen slapen (beide bedden zijn 130/200cm).

Verwarmd zwembad en heerlijk terras Op de benedenverdieping van deze villa is er nog een zithoek met een grote TV, een bureauhoek, een apart toilet en een bar (uitgerust met koelkast, wijnkoeler en koffiezetapparaat). Een totaal van 70m2, alles met natuursteen op de vloer. Vanuit het bargedeelte is er toegang tot het zwembadterras. Op het zwembadterras is er een overdekte zithoek (6 zitplaatsen), een eethoek (12 zitplaatsen) en ligstoelen. Het overloopzwembad (4x8m) heeft een extra ondiep gedeelte van 4m2 waar men kan zonnebaden en ontspannen. Er is ook een buitendouche. Het zwembad wordt verwarmd door zonne-energie. Het hele terras heeft ononderbroken uitzicht op de zee. Onder het terras is er een tropische tuin met fruitbomen en aan de oostkant een rotstuin.

Een villa met verwarmd zwembad en extra luxe De villa heeft satelliet TV (Astra 1) en alle Spaanse zenders. Er is WIFI, muziekspeakers door het hele huis (radio, I-pod), een CD speler en een Play Station. Het heeft een pooltafel, tafeltennis, en een BBQ. Hoge kwaliteit materialen zijn gebruikt in de hele villa. In de winter wordt het huis warm gehouden door vloerverwarming en in de kelder is er een apart verwarmings- en airconditioningsysteem. Er is een goede waterdruk voor 4 douches tegelijk. De keuken heeft een inductie kookplaat, vaatwasser, grote koelkast met vriesvak, grote oven, magnetron en veel apparatuur (incl. koffiezetapparaat, broodrooster, rijstkoker, blender), samen met keukengerei van hoge kwaliteit, etc. De bedden zijn allemaal groot; de 3 tweepersoonsbedden zijn allemaal 180x210cm en de 4 eenpersoonsbedden 90x200cm. Ze hebben allemaal 7-zone pocket-koord matrassen, een hoge kwaliteit topper en goede kussens. We bieden ook zowel zomer- als winterdekbedden aan.
Alle banken en eethoeken, zowel binnen als buiten, zijn van zeer hoge kwaliteit en zeer comfortabel. Er is plaats voor 2 auto's op het afgeschermde gedeelte van het huis.
Licentie- of registratienummer: VFT/GR/01678

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Meer 25 km

25 km

Skilift 80 km

80 km

Supermarkt 1.1 km

1.1 km

Restaurant 1.1 km

1.1 km

Stadscentrum 1.1 km

1.1 km

Bus 1.1 km

1.1 km

Luchthaven 70 km Malaga airport

70 km

Station 70 km Malaga CS

70 km

Snelweg-afrit 3 km

3 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 500
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • We will confirm booking once people have paid the first 30% deposit. The booking then is binding. The remaining 70% plus a EUR 500,- refundable security deposit is required to be paid 8 weeks prior to the rental period. We expect people to take out their own cancelation insurance. We will always try to find good and fair solutions for our visitors in exceptional (personal) circumstances. E.g. if in such a case we can rent out La Torre to others we will fully refund. During the pandamic we have asked all our guests to first deal with their insurance company but returned moneys in case no compensation was offered by the insurance company.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. F. Kusse

Dhr. F. Kusse

Mijn naam is Frank Kusse, samen met mijn vrouw Hanneke eigenaar van La Torre sinds 2010. Wij komen uit Nederland en hebben 4 volwassen kinderen. Ik ben en was werkzaam in de financiële sector in diverse bestuursfuncties en Hanneke is diëtiste met een eigen praktijk. We genieten er echt van om onze La Torre gasten een geweldige vakantie ervaring te bezorgen. In de afgelopen 10 jaar hebben we ongeveer 250 groepen gehad en hun feedback heeft ons geïnspireerd om La Torre beschikbaar te houden voor vakantiegangers.


meer informatie

Objectnummer: 371338

Laatst bijgewerkt: 06.02.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/371338.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven