Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ratsmühle Haus am Teich

Thüringer Woud

Max.  12   gasten
170m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 12  gasten
170m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiehuis heeft 5 liefdevol ingerichte tweepersoonskamers (10 personen), 2 tot 3 mogelijke extra bedden, een grote woonkamer met open haard en een grote volledig uitgeruste keuken. Er zijn in totaal twee badkamers met douche en WC.
Wij bieden ruime gemeenschappelijke ruimtes in het vakantiehuis zoals een keuken/eetkamer, een salon en een terras. Deze kamers zijn voor iedereen beschikbaar en kunnen gezamenlijk worden gebruikt. In de grote keuken vindt u alles wat u nodig heeft om een grotere groep te vermaken. Voldoende serviesgoed, potten en pannen zijn aanwezig, evenals 2 koelkasten, fornuis met oven en extra kookplaten. De keuken biedt ook royale werkoppervlakken voor het gemakkelijk bereiden van uw favoriete maaltijden. In het eet- en woongedeelte wachten u een gezellige open haard en een ruime leefruimte. Een flatscreen met satellietontvangst en een dvd-speler en muziekinstallatie zorgen voor afwisseling.
Breng uw eigen handdoeken mee. Vanaf najaar 22 worden de energiekosten voor elk verblijf in rekening gebracht op basis van het werkelijke verbruik. Helaas kan ik dat hier niet laten zien.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantiewoning ligt met een andere vakantiewoning op ons terrein in het Thüringer Woud aan de voet van de Rennsteig. Ons woonhuis ligt op 50 m afstand van de pensions, het contact hangt af van de wensen van de gasten! Onze buren liggen op 1,5 km afstand. Er is een natuurlijk bosmeer om te zwemmen op 5 km afstand. De afstand tot Gehren is ongeveer 5 km. We hebben 2 geiten, 2 grote en loslopende honden, 2 paarden, een kat en kippen. S Avonds voeren we alle dieren graag samen met de kinderen en geïnteresseerde volwassenen. Op verzoek kan catering worden georganiseerd met traditionele Thüringse gerechten. Een klein beekje stroomt door het terrein, barbecueplaats en open haard zijn uiteraard aanwezig. Er zijn mogelijkheden om het voetbalveld en de speeltuin te gebruiken. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het terrein.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • 25% des Buchungsbetrages werden fällig, wenn Sie die Buchung mindestens 61 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. 50% des Buchungsbetrages werden fällig, wenn Sie die Buchung mindestens 31 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. 90% des Buchungsbetrages werden fällig, wenn Sie die Buchung später als 31 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren.

meer informatie:

Rookvrij huis. Vanwege de locatie is het gebruik van mobiele telefoon en internet beperkt. De dichtstbijzijnde gsm-ontvangst ligt op ongeveer 1 km afstand.

Ons vakantiehuis ligt midden in het bos. In de directe omgeving zijn prachtige wandelroutes te vinden. De Rennsteig, de beroemde heuvelrug van Thüringen, ligt op ongeveer 5 km afstand. Of het nu gaat om korte of langere wandelingen, de Ratsmühle is een ideaal uitgangspunt om van de natuur te genieten.

Ski & Rodel

De winter aan de Ratsmühle heeft zijn eigen speciale charme. Langlaufloipes zijn direct in de buurt van het vakantiehuis te vinden. Zo kunt u uw ontspannen dagtocht direct vanaf de ontbijttafel beginnen met uw ski's aan. Liefhebbers van alpineskiën vinden na een korte rit skigebieden met skiliften en stoeltjesliften in Schmiedefeld of Masserberg. Zelfs de kleintjes zullen zich vermaken op een slee.

Mountainbiken

Actieve recreatie in de vorm van langlaufen en mountainbiken is natuurlijk de klassieker. Op goed onderhouden bospaden en in de directe omgeving ook midden in het bos kunt u zich heerlijk uitleven. Het Rennsteig fietspad is ook ideaal om te mountainbiken.

Fietsen

De omgeving is ideaal voor uitgebreide fietstochten. Möhrenbach ligt direct aan het nieuwe Ilm-Rennsteig fietspad. Vanaf hier is er een directe verbinding met de Ilmtal-fietsroute of de Gera-fietsroute.

Zwemmen

In de zomermaanden kunt u verkoeling zoeken in de nabijgelegen Waldsee. Vers, koel water wacht op u bij de "Ochsenbacher Teich". In Ilmenau kunt u met de auto een groot avontuurlijk buitenzwembad bereiken. Ook in Ilmenau en in Arnstadt, Oberhof en Rudolstadt zijn er overdekte zwembaden en plezierbaden, ideaal voor de wintermaanden en bij slecht weer.

Excursies

Wat dacht u van een uitstapje naar een van onze Thüringer bezienswaardigheden? Wij adviseren u graag over wat u in uw vrije tijd kunt doen en helpen u om uw vakantie precies zo te maken als u wilt. Een paar aanraders van ons: Ilmenau met de Kickelhahn Tower (10km), Weimar met musea (60km), Erfurt met de oude stad (50km), Eisenach met kasteel Wartburg (90km), Saalfeld met sprookjesgrotten (40km), Oberhof (25km) en nog veel meer..


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ferienhaus Ratsmühle
Dhr. R. Riesmeier

Dhr. R. Riesmeier

Ik citeer een bericht van een van de gasten (feedback) op Google: "... en de huisbaas is een toffe kerel." Eigenlijk wel :-)


Andere accommodaties van Dhr. R. Riesmeier


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 375779

Laatst bijgewerkt: 06.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/375779.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven