Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Am Teich Rerik-Blengow

Oostzeebadplaats Rerik Mecklenburg Oostzeekust

Max.  5   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 27.04 tot 01.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 27.04 tot 01.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Historisch dorpshuis in typische baksteenbouw, direct gelegen aan de dorpsvijver in de gezellige wijk Rerik-Blengow. Voormalige boerenarbeiderswoning, gebouwd in 1880, volledig gerenoveerd in 2009 en voortdurend onderhouden. Direct aan de idyllische dorpsvijver met fontein. Rerik en het strand liggen op ca. 2 km afstand, het Salzhaff slechts op ca. 800m. Aan de ene kant kijkt u direct uit op de dorpsvijver, aan de andere kant op de grote tuin

3 slaapkamers, 2 badkamers met vloerverwarming, woon/eetkamer, houtkachel, sauna, tuin. Hoogwaardige en comfortabele inrichting.

In ons gezellige en comfortabele vakantiehuis met 120 m² woonoppervlak bieden wij u een grote open woon- en eetruimte. Er is een volledig uitgeruste kitchenette met fornuis/oven, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker enz. tot uw beschikking. Vanuit de ruime eethoek kijkt u direct de tuin in. In het woongedeelte staat een houtkachel die voor een geweldige sfeer zorgt.

Op de begane grond bevinden zich de ruime woon- en eetkamer met directe toegang tot het terras en de grote tuin, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met douche/toilet en een ruime entree/hal

Boven hebben we een grote woonkamer die kan worden gebruikt als extra leefruimte, retraite, leeshoek, enz. In de woonkamer is er een grote tafel en een leeshoek.

Er zijn nog twee slaapkamers boven: een grote slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een kinderbedje, evenals een ruime daglichtbadkamer met douche en een sauna.

De slaapkamer op de begane grond en de gehele bovenverdieping hebben een aangename kurkvloer. Beide badkamers hebben vloerverwarming

Ons comfortabele en goed uitgeruste vakantiehuis biedt voldoende ruimte binnen en buiten, het grote perceel van 1500m² is ideaal om te ontspannen, spelen en recreëren, hier vindt u het grote terras met tuinmeubelen, een gazebo met zitplaatsen in het groen, barbecue en een carport. Er is ruimte voor nog een auto. Verder staan er twee fietsen tot uw beschikking.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.3 km

2.3 km

Meer 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 2.3 km

2.3 km

Stadscentrum 2.2 km

2.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 65 km Rostock-Laage

65 km

Station 10 km Neubukow

10 km

Snelweg-afrit 20 km Kreuz Wismar od. Kröpelin

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit prachtige dorpshuis ligt aan de rand van het kleine dorpje Blengow, direct aan het idyllische Dofteich. Het vakantiehuis heeft een omheind tuinperceel van 1500 m2 met terras, paviljoen met zitje, carport, 2 fietsen en een afsluitbaar fietsenhok.

Veel excursiebestemmingen in de omgeving zijn snel te bereiken (Wismar, Rostock, Warnemünde, Kühlungsborn, stoomtrein Molli). Direct aan het Salzhaff, op enkele minuten afstand van Rerik, ligt de dorpsachtige en gezellige wijk Blengow. Het kleine dorp ligt buiten de hoofdwegen, is gezinsvriendelijk en omgeven door weiden en weilanden, maar toch is Rerik snel te voet, met de fiets of met de auto te bereiken. Het is ongeveer 2,5 kilometer naar het strand en slechts een kilometer naar het Salzhaff via een romantisch pad.

Vakantie in de Baltische badplaats Rerik
Wildromantische kliffen en natuurlijke stranden, ruisende branding van de Oostzee en rustig water in de lagune wisselen elkaar in Rerik af. In het Salzhaff kunt u genieten van een bijzonder stukje natuur. Op het strand van de Oostzee vinden kleine - en grote - kinderen het ideale materiaal om kastelen te bouwen en, met een beetje geluk, het "goud van de zee", barnsteen. De 170 meter lange pier nodigt uit tot een wandeling. Er kan ook succesvol gevist worden vanaf hier!
In de zomer is de Haffplatz een drukte van belang en mengen vakantiegangers zich met zeilers en vissers op de levendige promenade

Wandel langs het strand naar de pier, dan langs de Haffplatz met zijn levendige cafés en winkels, dan de kleine jachthaven, de visserspier en de gemeentelijke Haff-pier en geniet van de flair. Van daaruit wandelt u door het idyllische, kleine kuurpark naar de ruime kinderspeelplaats.

Het charmant gelegen Salzhaff, de aangrenzende kwelders, duinen en vogelreservaten en de diversiteit van hun flora en fauna zijn uniek. Voor talrijke kustvogels zijn de kwelders een ideaal broed- en voedselgebied.

De Schmiedeberg is een populaire bestemming voor excursies: vanaf hier kunt u genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over het pittoreske Salzhaff, het "verboden" schiereiland Wustrow (toegang mogelijk met een rondleiding) en de uitgestrekte Oostzee

Er zijn 8 prehistorische hunebedden rond Rerik, rondleidingen zijn mogelijk.

Een bezoek aan het liefdevol vormgegeven streekmuseum is de moeite waard als u meer wilt weten over de bewogen geschiedenis van het dorp.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijzen voor 4 personen incl. nutsvoorzieningen.
Elke extra persoon (ouder dan 6 jaar) € 10,00 per dag, kinderen tot 6 jaar zonder toeslag.
Eindschoonmaak voor 2 personen € 90, vanaf 3 personen € 110. ( vanaf 1.1.2023 € 95 / € 115)

Toeristenbelasting: € 2/dag hoogseizoen, € 0,75/dag laagseizoen; kinderen tot 18 jaar betalen geen toeristenbelasting.
HOND € 6,00/dag, eenmalig € 20,00 per verblijf voor extra schoonmaak. Max. 1 hond.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Corona-Storno-Hinweis: Für den Fall eines Beherbergungs- oder Einreiseverbots für Ihren Buchungszeitraum biete ich Ihnen eine kostenfreie Stornierung Ihrer Buchung an! Alle weiteren Stornobedingungen bleiben davon unberührt, es gelten unsere Allgemeinen Geschäftsbedingungen. Diese erhalten Sie mit unserem Buchungsangebot.

meer informatie:

GRATIS WIFI.
Sauna en houtkachel.
Ramen met horren.
Linnenpakket (beddengoed en handdoeken) beschikbaar € 20 per persoon - gelieve vooraf te bestellen.
2 fietsen zijn beschikbaar.

Babybedje en kinderstoel beschikbaar.

max 1 hond € 6 per dag, eenmalig € 20 schoonmaakkosten


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2022

Ramona B. uit 07646 Mörsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie in het vakantiehuis aan de vijver in Blengow

Hallo mevrouw Roßbach,

Onze vakantie van 15.10.- 21.10.2022 in het vakantiehuis aan de vijver, in Blengow, was een compleet succes. Zo mooi en rustig gelegen, het huis gaf ons veel gezelligheid en ontspanning. We zijn echt heel tevreden met het liefdevol voorbereide huis. Het heeft zijn eigen charme. We voelden ons meteen thuis. Schitterend gelegen in een rustig dorp, niet ver van het Salzhaff en de Oostzee. Alles is binnen handbereik. In de namiddag konden we chillen op het zonneterras. We hadden ook geluk met het weer. Zonneschijn en aangename temperaturen.
Het huis biedt een liefdevol ingerichte woonkamer met open keuken. Prachtig uitzicht op de tuin en de dorpsvijver. De kamers boven werden graag geaccepteerd door onze kinderen en ze voelden zich er erg op hun gemak.
De eigenaren van het huis namen veel moeite en vergaten niets om het hen naar de zin te maken. De sauna in de badkamer boven werd ook gebruikt en is geweldig. We stookten de houtkachel op, ondanks de aangename temperaturen.
Wij zijn zeer tevreden en komen graag nog eens terug.

We zeggen u hartelijk dank

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2022

Thomas L. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Groot en gezellig vakantiehuis

Het vakantiehuis was voor ons ideaal voor een paar dagen vakantie: gezellige kamers, individueel en liefdevol ingericht, met uitzicht op een van de typische dorpsvijvers. Grote, lichte woonkamer met houtkachel (we hebben hem meteen aangestoken). Grote ruime tuin, die in de zomer waarschijnlijk goed gebruikt wordt, voor ons was het in februari te koud. We hebben de sauna in het huis uitgeprobeerd, wandelingen gemaakt op het strand en de kwelder, excursies gemaakt en heerlijk gegeten. Het is de reis waard - we hebben heerlijk uitgerust en ontspannen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Vermietung Ferienhaus Am Teich Blengow
Mevr. A. Roßbach

Mevr. A. Roßbach

Hallo, ik ben Annekathrin Roßbach en uw contactpersoon voor het vakantiehuis Am Dorfteich in Rerik-Blengow Welkom in ons historische dorpshuis Am Teich, gelegen tussen de Oostzee en het Salzhaff. Een verblijf op elk moment van het jaar is pure ontspanning, maar het is vooral charmant in de lente, de herfst en de winter. Dit is de tijd dat wij zelf het liefst naar de Oostzeekust komen. We kijken uit naar uw komst. Neem contact met me op, ik kijk ernaar uit van je te horen!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 376756

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/376756.htm


«Vakantiehuis Am Teich Rerik-Blengow» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 27.04 tot 01.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven