Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Heiligendamm

Max.  4   gasten
132m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
132m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Geschikt voor mensen met allergieën
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 29th day before the start of the rental 100% of the tour price


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


25 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ines H.

5,0
5 5 5 5 5

absolut empfehlenswert, topp Wohnung, topp Lage

Margarete B.

5,0
5 5 5 5 5

Top-Appartement mit sehr guter Ausstattung. Wir waren bereits zum 4x in "unserer Wohnung" und kommen sicher wieder!

Daniel R.

5,0
5 5 5 5 5

Insgesamt eine tolle Wohnung mit hervorragender Ausstattung. Der direkte Blick zum Meer ist hier das Krönchen oben auf

Lutz H.

5,0
5 5 5 5 5

perfekter Urlaub, diskreter und sehr freundlicher, kompetenter Service

Juliane F.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr geräumige, gut ausgestattete Wohnung mit tollem Meerblick.

Julietta Fricke-Scheel

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung bietet alles was das Herz begehrt! Tolle Zimmer und Bäder, großartige Küche vorhanden! 3 Balkone und Meerblick inklusive! Immer wieder gerne!

Björn Noack

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zustand Wohnung ist TOP.

Andreas Stern

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Einrichtung toller Blick - Perfekt für eine Familie.

Ralf Vogt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Tolle Wohnung bei der es n nichts fehlt. Sind Wiederholungtäter und kommen gerne wieder.

Andreas Stern

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne, große Wohnung mit hohem Erholungswert.

Familie aus Sachsen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super FeWo ... gern wieder

Martina Baldermann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Im Ort Heiligendamm fehlt eine Einkaufsmöglichkeit für Artikel des täglichen Bedarfs.Es war mühsam, das man dann immer mit dem Auto los musste......entweder nach Bad Doberan oder Kühlungsborn.

Ralf Heim

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Wohnung mit traumhafter Aussicht!

Hannelore R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie, goed uitgeruste flat die niets te wensen overlaat. Geweldige plattegrond en een sfeer om je goed te voelen. Gigantisch uitzicht op de Oostzee. Open moderne keuken - en waar anders vind je een wijnkoelkast en een elektrische open haard. Complimenten aan de eigenaar voor de smaakvolle inrichting en aandacht voor detail. We voelden ons zeer comfortabel en zullen graag weer komen

Heiner Mertens

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We vonden een luxueus ingerichte penthouse flat met ongelooflijk veel ruimte en een geweldige kamerindeling. We konden kiezen uit verschillende dakterrassen, waarvan één overdekt met een fantastisch uitzicht op de Oostzee en het strand voor de deur - beter dan dit wordt het niet.

Annegret Timmerhinrich

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De flat is een droom. We waren enthousiast over de locatie en het fantastische uitzicht op de Oostzee. Het is een zeer smaakvol ingerichte flat waar het aan niets ontbreekt. Door de verschillende locaties van de balkons konden we bij elk weer het juiste balkon kiezen en genieten van de zon (balkon op het zuiden) of het ruime terras met uitzicht op zee. S Avonds hielp de straalkachel ons om langer buiten te zitten. We waren helemaal tevreden en komen zeker terug.

G. Schach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

PERFECT - Modern ingericht appartement, voorzien van alle comfort; alles in uitstekende staat. De service (zichtbaar schoongemaakte flat, opgemaakte bedden, waspakketten, zeer goede keukenuitrusting, functionerende elektrische apparaten, inclusief WLAN) was uitstekend. We hebben ons 1 week zeer goed kunnen ontspannen, de prachtige Oostzee altijd in zicht en gehoor. Het is ons zo goed bevallen dat we een volgend verblijf plannen. Een grote dank aan de MeerFun medewerkers, die als "goede geesten" op de achtergrond hebben bijgedragen aan ons geslaagde verblijf en ook aan het team Schwanencafe, dat super lekkere pasta en cheesecake voor ons bereidde! Met vriendelijke groet, G. Schach

Margarete Beiderbeck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een vakantieflat die niets te wensen overlaat. Locatie, uitzicht, grootte en faciliteiten waren fantastisch. Het personeel was ook erg vriendelijk en behulpzaam! Voor onze volgende vakantie aan de Oostzee zullen we zeker weer voor deze penthouse flat kiezen. M. Beiderbeck uit Beieren

G. Schach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Opnieuw hadden we een zeer goede rust in deze prachtige flat, die zeer comfortabel is uitgerust en een prachtig uitzicht op de Oostzee biedt. Top schoongemaakt, alles aanwezig wat je nodig hebt en in perfecte staat. We zijn meer dan tevreden en hebben daarom opnieuw geboekt :-) Vriendelijke groeten!!!

Hermann Bell

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De flat is echt een droom. Alles wat je nodig hebt om je comfortabel te voelen is aanwezig. Modern, maar toch gezellig, licht, open, in totaal vier (!) terrassen, niets ontbrak. We komen zeker terug.

Bernhard Gustavus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Te beginnen met de receptie, de locatie, het uitzicht, de grootte, de inrichting, de apparatuur, er is niets negatiefs! Het receptiepersoneel was erg aardig en behulpzaam en meegaand. De inrichting en het interieur zijn allemaal van hoge kwaliteit en meer dan voldoende. We verbleven met onze vrienden en ook zij waren zeer enthousiast. Hartelijk dank voor een heerlijke tijd.

G.Hessbrüggen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Terwijl het woord "accommodatie" nogal afgezaagd is voor deze geweldige flat. U wordt in een high-end flat gestraald qua sfeer, inrichting en ligging. Met 4 terrassen en 132 m² heeft men de mogelijkheid om op elk moment van de dag het weer te volgen, zelfs in de regen met het overdekte platform. De stijl is goed doordacht, de kleine dingen aan de muur, planken of in de badkamer zijn overtuigend. De voorzieningen in het gebouw zijn modern en foutloos, hoewel ze even wennen zijn (dimmers/lichtschakelaars). Maar je komt er snel achter waar je de knoppen moet indrukken. Voor de rest verwijs ik alleen naar de foto's in de flatbeschrijving, die voor zich spreken. De omgeving is overzichtelijk en goed onderhouden, de ondergrondse parkeergarage handig. Zelfs als de aangrenzende plaatsen zoals de openbare parkeerplaats of de speeltuin zorgen zouden kunnen baren, maak je geen zorgen: ik heb geen overmatig lawaai opgemerkt. In het algemeen is de flat aangenaam geluiddicht met dubbele beglazing en massief houten kamerdeuren. De bistro in het gebouw is ook een aanrader, hoewel de openingstijd van 18.00 uur een beetje vroeg is om 's avonds uit eten te gaan. Het nabijgelegen restaurant Merdinis is ook niet voor elke dag. Winkelmogelijkheden zijn er in Bad Doberan en Kühlungsborn en de goed uitgeruste keuken kan dit volledig ondersteunen. Het enige (persoonlijke) nadeel: geen magnetron om snel te kunnen koken. Het MeerFun team ter plaatse heeft alles onder controle, zelfs de uitleg over de lichtschakelaar :-) Checkin en checkout allemaal perfect, je ziet de lachende ogen van de ander ondanks mond/neus bescherming. Ik kom zeker weer, mits ik vrije data heb, wat soms moeilijk is volgens de kalender.

Gabriele S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben de flat al verschillende keren geboekt, gewoon omdat ze zo mooi is (zeer goede en verzorgde inrichting, prachtig uitzicht op het meer). Ondanks de vele vakantiewoningen is het er aangenaam rustig. De MeerFun service is professioneel georganiseerd, alle afspraken en instructies helpen om ons verblijf ongecompliceerd te maken. De vakantie was ook qua weer geweldig; met stormachtige zeeën, vrieskou en sneeuw. We komen graag terug en hebben al geboekt voor 2022.

Elke R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super geweldige flat, zeer kindvriendelijk met kinderstoel en speeltuin voor de deur, prachtig uitzicht op de Oostzee, ontspannen parkeren in de ondergrondse garage...rondom aanbevolen en we zouden altijd weer boeken!!!!

Rolf H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zijn nog nooit zo blij geweest om 5 sterren te geven, de geweldige flat en de perfecte service van het Meer F.U.N. team zijn ze in elk opzicht waard. We voelden ons zeer comfortabel en genoten elke dag van het fantastische uitzicht op de Oostzee.


Contactpersoon

Bedrijf Meer F.U.N. GmbH

Als familiebedrijf met tientallen jaren ervaring kunnen we met recht zeggen: vakantie zit ons in het bloed. Wij zijn niet alleen kenners, maar ook liefhebbers van onze thuisregio aan de Oostzee en delen deze passie graag met u! Wij bieden een grote verscheidenheid aan vakantiewoningen en vakantiehuizen in en rond Kühlungsborn, maar ook in Heiligendamm en Börgerende-Rethwisch, om aan al uw individuele vakantiewensen te voldoen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 380664

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/380664.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Heiligendamm» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 25 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven