Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Heiligendamm

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Geschikt voor mensen met allergieën
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 29th day before the start of the rental 100% of the tour price


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


24 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Susanne W.

5,0
5 5 5 5 5

Ein sehr schöne kleine und feine Ferienwohnung, die sehr hübsch und gemütlich eigerichtet ist. Hier fehlt es an nichts. Die Wohnung war sehr sauber, und wir konnten uns von Anfang an wohlfühlen und erholen. Die zwei Terrassen konnten wir aufgrund des Wetters nicht nutzen; sie sind aber im Sommer sicher ein Traum. Die Betten sind nicht zu weich und sehr bequem. Wir konnten vom Bett aus die Molli hören :) Es sind nur wenige Schritte zur Ostsee. Im Haus gibt es ein tolles Café mit sehr leckerem Kuchen und einer sehr freundlichen Besitzerin. Außerdem gibt es noch einen kleinen "Klamotten"-Laden zum Shoppen. Das Parkhaus ist inklusive und echter Luxus. Die Parkbuchten sind ausreichend groß. Wir wurden sehr freundlich von der Mitarbeiterin von Meer-Fun empfangen und auch verabschiedet. Heiligendamm ist in der Vorsaison Anfang April sehr ruhig. Das hat uns sehr gut gefallen. Man muss wissen, dass es keinerlei Einkaufsmöglichkeiten zu Fuß gibt. Man ist aber sehr schnell in Bad Doberan; dort gibt es alles, was man benötigt. Rundum empfehlenswert. Wir kommen wieder.

Brigitte Z.

5,0
5 5 5 5 5

hier kann man sich wohlfühlen.

Anett T.

5,0
5 5 5 5 5

Absolut empfehlenswert. Tolle Wohnung, ruhige Umgebung. Ein Ort zum Abschalten!

Christina

5,0
5 5 5 5 5

Sehr hübsch eingerichtet, in der Küche gute Ausstattung, nur wenige Meter zum Strand, Parkplatz in der Tiefgarage, an der Rezeption sind alle sehr freundlich. Wir kommen gerne wieder.

Jin Yang

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Der gesamte Aufenthalt hat uns sehr gefallen. Es gab leider keine fußläufigen Einkaufsmöglichkeiten.

Katrin Hohmann

5,0
5 5 5 5 5

Rundum ein gelungener Urlaub mit einer tollen Wohnung.

Dania Nehring

5,0
5 5 5 5 5

-sehr sauber -sehr freundlich -familienfreundlich - wir waren das erste Mal dort und werden viele weitere Male noch kommen! -wir können es wärmstens empfehlen!!

Matthias Winter

5,0
5 5 5 5 5

Einfach super, gerne wieder

Michael Mosanz

5,0
5 5 5 5 5

Sehr geschmackvoll und funktionell eingerichtete Wohnung. Ideal auch die dazugehörige Tiefgarage.

Anne-Christin R.

4,0
4 4 4 4 4

Die Wohnung ist schön gelegen. Man ist schnell am Strand oder auf dem Spielplatz. Das Mobiliar wirkt schon etwas in die Jahre gekommen.

Annika H.

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Wohnung in Strandnähe. Leider keine Einkaufsmöglichkeiten direkt vor Ort.

Jessica B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi appartement met een interessant verlichtingsconcept, met enkele kleine schoonheidsfoutjes (slijtage). De keuken was uitgerust met alle benodigde gebruiksvoorwerpen. Het appartement was zeer schoon. Twee terrassen nodigen uit om buiten te vertoeven. Zeer ruime douche en een mooie grote opbergplaats bij de wastafel in de badkamer.

Ulrich S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aanbevolen We verbleven met 2 volwassenen gedurende 10 dagen ter plaatse. De faciliteiten zijn goed, alles is modern, gezellig en vriendelijk ingericht. We voelden ons zeer comfortabel en komen graag weer terug.

Achim Frischemeier

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

Het appartement was erg mooi, de plaats Heiligendamm was een grote teleurstelling voor ons! De service van het bedrijf Meerfun zal ons prettig bijblijven. Kleine details die we willen noemen: een magnetron zou geweldig zijn en de dunne gordijnen, vooral op de begane grond, waren gewoon te dun!

Ulrich S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aanbevolen.

We waren met 2 volwassenen ter plaatse voor 10 dagen. De uitrusting is goed, alles is modern, gezellig en vriendelijk ingericht. We voelden ons zeer comfortabel en komen graag terug.

Jessica B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie flat met interessant verlichtingsconcept, met enkele en kleine oneffenheden (slijtage). De keuken was uitgerust met alle nodige keukengerei. De flat was zeer schoon. Twee terrassen nodigen uit tot een verblijf in de frisse lucht.
Zeer ruime douche en een mooie grote opslagruimte bij de wastafel in de badkamer.

Wilhelm Schmitz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles is in orde, de flat is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Als verbetering zou ik voorstellen de ramen te voorzien van spiegelfolie en vliegenhorren. Ik zou de fietsenstalling als slecht omschrijven. Een enorme ondergrondse garage en dan een veel te kleine fietsenstalling. De meeste vakantiegangers hebben 2 of meer fietsen bij zich en niemand weet echt waar ze die moeten neerzetten. Bovendien zijn er in het tijdperk van de elektrische fietsen niet genoeg stopcontacten om de fietsen op te laden. Hoogachtend, W. Schmitz

Jens Gorsitzki

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons onmiddellijk thuis in deze moderne en zeer smaakvol ingerichte flat. De beschrijving komt precies overeen met de informatie op het internet. De locatie is geweldig, slechts ongeveer 100 meter van het prachtige zandstrand. Wij kunnen zowel het complex als de flat alleen maar aanbevelen en zullen zeker nog eens komen.

Bernhard Lehnert

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We vonden het erg leuk in de smaakvol ingerichte flat, het ontbrak ons aan niets. De bedden (matrassen) waren goed. We voelden ons erg op ons gemak. Wat ontbreekt in Heiligendamm is een bakkerij of kiosk waar je 's ochtends verse broodjes en de krant Bild kunt kopen.

Helmut Kirchhoff

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat was bijna onverslaanbaar... Het enige nadeel was het ontbreken van hordeuren...De service, de vlakke inrichting met veel liefde voor de maritieme flair. Bedankt, Sabine [&] Helmut uit Bremen.

Susanne W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer mooie kleine en fijne vakantiewoning, die zeer mooi en comfortabel is ingericht. Er ontbreekt hier niets. De flat was erg schoon en we voelden ons vanaf het begin comfortabel en ontspannen. We konden de twee terrassen niet gebruiken vanwege het weer, maar ze zijn zeker een droom in de zomer. De bedden zijn niet te zacht en zeer comfortabel. We konden de Molli vanuit het bed horen :) Het is slechts een paar stappen naar de Oostzee. Er is een geweldig café in het huis met zeer heerlijke taart en een zeer vriendelijke eigenaar. Er is ook een kleine "kleding" winkel om te winkelen. De parkeergarage is inbegrepen en een echte luxe. De parkeerplaatsen zijn groot genoeg. We werden zeer vriendelijk ontvangen en uitgezwaaid door het Meer-Fun personeel. Heiligendamm is erg rustig in het laagseizoen begin april. Dat vonden we erg leuk. Je moet weten dat er geen winkelmogelijkheden zijn op loopafstand. Maar je kunt heel snel naar Bad Doberan; daar vind je alles wat je nodig hebt.
Alles bij elkaar een aanrader. We komen wel weer.

Annett Doll

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij waren er voor de tweede keer en zullen nog een keer komen. De appartementen zijn zeer mooi en liefdevol ingericht. Je voelt je meteen thuis. Alles is schoon en in zeer goede staat. De ligging is zeer rustig en direct aan het strand. We kijken uit naar volgend jaar.

Ralf T.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooi en rustig complex. Er is echter geen mogelijkheid om 's avonds uit eten te gaan. De restaurants op loopafstand zijn erg duur €€€€ - €€€€€. Er is ook geen bakker of supermarkt.

Johanna Deutschmann

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Voor een lang weekend, drie van ons verbleven in flat 09 in de Linden-Palais. We werden vriendelijk ontvangen en kwamen aan in een zeer smaakvol ingericht, goed uitgerust en schoon flatje met zelfs twee gezellige terrassen met een prachtig uitzicht op een klein bos. De afstand tot de zee is niet meer dan 50 meter! Een prachtig lang zandstrand nodigt uit tot zwemmen. Alles was nog mooier dan verwacht. Na het uitchecken moesten we nog een uur wachten op de volgende Molli (de historische stoomtrein die van Bad Doberan naar Kühlungsborn en terug rijdt), dus we konden onze koffers gerust achterlaten bij het MeerFun-kantoor! Bedankt voor een heerlijke tijd, we komen graag terug.


Contactpersoon

Bedrijf Meer F.U.N. GmbH

Als familiebedrijf met tientallen jaren ervaring kunnen we met recht zeggen: vakantie zit ons in het bloed. Wij zijn niet alleen kenners, maar ook liefhebbers van onze thuisregio aan de Oostzee en delen deze passie graag met u! Wij bieden een grote verscheidenheid aan vakantiewoningen en vakantiehuizen in en rond Kühlungsborn, maar ook in Heiligendamm en Börgerende-Rethwisch, om aan al uw individuele vakantiewensen te voldoen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 380671

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/380671.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Heiligendamm» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 24 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven