Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Nordsee,max 14 Pers

Oost-Friesland - Noordzeekust

Max.  14   gasten
150m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 14  gasten
150m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vrijstaand vakantiehuis Noordzee, gelegen aan een klein privéweggetje (slechts 2 huizen), met een terrein van ca. 900 m² rondom omheind, midden in het groen. Met zijn 5 slaapkamers (2 x tweepersoonsbed + extra bed; 1 x tweepersoonsbed + stapelbed; 2 x tweepersoonsbed + 2 kinderbedjes) biedt het plaats aan maximaal 14 personen en 2 kleine kinderen. Bij de planning van het huis is rekening gehouden met de behoeften van gehandicapten (rolstoeltoegankelijk, douche op niveau, veel ruimte rond de WC, drempelvrij, brede deuren, enz.)
Op de begane grond is er een ruimte van ca. 50 m² (ingerichte keuken en open woon-eetkamer) waar iedereen gezellig samen aan een grote tafel kan zitten, ontbijten, eten, samen vieren.
De ingerichte keuken heeft een extra grote, vrijstaande koelkast, keramische kookplaat, oven, magnetron, alle kleine elektrische apparaten en een ruime voorraad glazen, serviesgoed, bestek, potten, enz.
De doucheruimte op de begane grond is bewust ruim opgezet, zodat ook rolstoelgebruikers zich hier kunnen bewegen. Er is veel ruimte rond de WC en een vlakke douche waarin u een douchekrukje kunt plaatsen. Ook de sauna bevindt zich in deze doucheruimte op de begane grond. De slaapkamer op de begane grond heeft een tweepersoonsbed en een extra eenpersoonsbed.
Op de bovenverdieping zijn er nog 4 slaapkamers en twee badkamers met douche. Voor de kleintjes zijn er 2 babybedjes, een aankleedkussen, 2 kinderstoelen en een trolley gratis beschikbaar. In de omheinde tuin staat een zandbak en een schommel.
Op het perceel van 900 m² zijn er 4 parkeerplaatsen voor het huis; achter het huis is er een groot, gemeubileerd terras met een gemetselde tuinbarbecue. Bij mooi weer kunt u de ligstoelen uit de garage halen. Hier is ook ruimte voor meegebrachte of geleende fietsen (fietsverhuur in ca. 2 km).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Aan de zuidelijke Noordzee, niet ver van het zandstrand en de kleine vissershaven, in een rustig en stil Oost-Fries dorp, op een afgelegen locatie aan een eigen weg, met een bijbehorend perceel van 900 m², staat ons huis 'Nordsee'.
Zeer rustig en midden in de natuur kunt u hier uw vakantie doorbrengen met de uitgebreide familie of met vrienden. Het is ongeveer 3 km naar de Noordzee, die u te voet kunt bereiken via landweggetjes (ook met een karretje, waarin het kind of proviand/drankjes zich kunnen verplaatsen). Meegebrachte of geleende fietsen kunnen in de garage worden gestald. Een grote, gemetselde tuinbarbecue nodigt uit tot een barbecue-avond op het terras achter het huis! En bij mooi weer kunt u de ligstoelen uit de garage halen.

Buiten het seizoen zijn ook weekendboekingen mogelijk. Met de eigen sauna van het huis is een verblijf aan de Noordzee ook in de winter fijn en gezond.

Het huis ligt in een kleine buitenwijk van de Noordzeebadplaats Dornumersiel. Het eiland Langeoog ligt voor de kust - excursies naar de Oost-Friese eilanden, per veerboot of te voet - maar zeker met een wadgids!!! zijn heel bijzondere natuurbelevenissen.

Het dorp telt ongeveer 260 inwoners; er is een kleine dorpswinkel die dagelijks goede en verse broodjes maakt en streekproducten uit de streek verkoopt (zelfgemaakte jam, eieren, aardappelen, enz.).
De dichtstbijzijnde supermarkt, viswinkel, restaurant, enz. ligt op 2 km afstand.
Er is een ruim aanbod aan recreatiemogelijkheden: wandelen op het strand of op de dijk, vissen, paardrijden, zeilen, surfen, wandelen op de Merresgrund bij eb, eilanden bezoeken per boot of te voet, boottochten, fietsen, nordic walking, peddelen, inline skaten, waterfietsen, uitstapjes met de kustspoorweg, bezoek aan het zeehondenstation, het werelderfgoed Waddenzee verkennen met zijn unieke verscheidenheid aan dieren en natuurlijk zwemmen, hetzij in de Noordzee of in het zoutwaterzwembad - of gewoon ontspannen, op een ligstoel in onze tuin liggen met een boek of gebruik maken van onze eigen sauna en, en, en...
Welkom in Oost-Friesland!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is altijd afhankelijk van de huurperiode en bovenstaand huurvoorbeeld is voor een bezetting van 10 personen; baby's tot 6 jaar zijn gratis.
Wij hanteren definitieve prijzen, alle bijkomende kosten zoals water, elektriciteit, verwarming, enz. zijn inbegrepen, evenals het gebruik van hand- en douchedoeken en beddengoed.

meer informatie:

Informeer naar de huurprijs, die afhankelijk is van het aantal personen en de huurperiode.
Buiten het seizoen zijn ook boekingen in het weekend mogelijk.
Tot 14 volwassenen en 2 kleine kinderen kunnen hun vakantie samen doorbrengen in dit elegante en goed uitgeruste vakantiehuis. Het huis is ook ideaal voor feesten (nodig uw vrienden uit voor een speciale verjaardag of verblijf samen met uw familie in ons huis) of kom met uw sportgroep, met collega's, ontmoet vrienden van heinde en verre...


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. E. Krauss

Mevr. E. Krauss

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 38239

Laatst bijgewerkt: 14.03.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/38239.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven