Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

New! Villa Zara with 32 sqm pool

Kučiće

Max.  8   gasten
220m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
220m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Een nieuw gebouwde villa Zara is een zeer comfortabel pand ingericht met een hoge kwaliteit, volledig voorzien van airconditioning met gratis Wi-Fi, omgeven door typische mediterrane planten en prachtige heuvels, biedt een prachtig groen landschap en uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een perfect verblijf in een thuis ver van huis. Het pand zelf genesteld op de 1.000 m² grond biedt 220sqm van het nuttige interieur. Het is geschikt voor maximaal 8 personen en heeft een parkeerplaats voor 5 auto's op het eigen terrein en 1 garage ruimte. Het is volledig omheind met een buiten bewakingssysteem

Villa Zara biedt exclusief voor u:
* Het buitengedeelte biedt een verwarmd privé zwembad van 8,5m x 4m, een hot tub, een zonneterras met 8 ligstoelen, een lounge hoek, op het grasveld is een leuke vijver met vissen, het buitengedeelte is gevuld met natuurlijke schaduw. Er is een buiten eethoek slechts een paar treden omhoog naast de hoofdingang van het huis, een overdekte eethoek voor 8 personen, een perfecte buitenruimte met uitzicht op het zwembad en uitzicht op de natuurlijke omgeving.

* Op het niveau van het zwembad (begane grond) is een zomerkeuken uitgerust met een eethoek voor 8 personen, met een TV, een koelkast, een inductiekookplaat, een waterkoker, en een traditionele barbecue, en vanuit de zomerkeuken heeft u uitzicht op het zwembadgedeelte. Daarnaast is een ruimte met airconditioning met een biljart (pooltafel), darts, een Sony mini-hifi component systeem, een aquarium met Adriatische zeevissen, en een bank. Er is een familiebadkamer met een douche, een wasmachine, een droger, en strijkbenodigdheden. Een slaapkamer nr. 1 met een kingsize bed van 180cm x 200cm, airconditioning, een TV, en uitzicht op het zwembad.

* De 1e verdieping (parkeerniveau) biedt een woonruimte: Een volledig uitgeruste keuken (Dan Küchen) met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf, een eethoek voor 8 personen, airconditioning, de woonkamer met zeer comfortabele banken, een flatscreentelevisie, een balkon met een ontspannen uitzicht op het zwembad en de natuurlijke omgeving. Er is een terras met tafeltennis en een Orbitrek. Een familiebadkamer met een douche en een wasmachine.

* De 2e verdieping biedt een slaapkamer No2 met twee eenpersoonsbedden 90cm x 200cm die kunnen worden gekoppeld tot een kingsize, airconditioning, een tv en uitzicht op het zwembad, de vijver, en de natuurlijke omgeving. Slaapkamer No3 met twee eenpersoonsbedden van 90 x 200 cm die kunnen worden gekoppeld tot een kingsize bed, airconditioning, een tv en een balkon (3 m²) met uitzicht op de natuurlijke omgeving. Slaapkamer nr. 4 met een kingsize bed van 180 x 200 cm, airconditioning, tv en een balkon van 9 m2 met uitzicht op de vijver en de natuurlijke omgeving. Perfecte plek voor yoga of voor een glas wijn in de avonden. Er is ook een familiebadkamer met een ligbad, een TV, en een balkon van 1,5m x 2m.
Villa Zara is een zelfvoorzienend huis dat in zijn eigen energie voorziet, maar toch alles biedt wat een moderne gast nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf. Deze woning is ideaal voor een romantisch verblijf of een leuke familievakantie. We kijken er erg naar uit om u te mogen ontvangen in onze Villa Zara.
Een auto is sterk aan te bevelen zodat u deze geweldige omgeving kunt verkennen waar de zee, de rivier en de bergen zich verbinden tot een uniek en adembenemend landschap.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Bus 10 km

10 km

Luchthaven 40 km SPU Split

40 km

Snelweg-afrit 10 km Zadvarje

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Zara is gelegen in het achterland van Omiš, boven de canyon van de Cetina rivier in een klein dorpje genaamd Kučiće. Deze rustige locatie biedt een echt ontspannen vakantie, en je bent minder dan 20min (12km) ver van Omiš met vele restaurants, een open markt, en de mooiste zand-en kiezelstranden, op slechts 200m naar mini-markt en 300m naar het dichtstbijzijnde restaurant. De lokale omgeving is zeer ongerept, rustig en biedt een echt ontspannen en stress-vrije vakantie die u verdient. Aan de andere kant, als u op zoek bent naar wat plezier, Omiš en Cetina rivier (8km) bieden vele activiteiten zoals raften, zip-line, kanoën, boottochten op de rivier en naar eiland Brač, Hvar, watersporten, u kunt wandelen, fietsen ... en nog veel meer. De beroemde stad Split met zijn grote geschiedenis ligt op slechts 32 km afstand en u heeft ongeveer 40 minuten nodig om in het centrum van Split te komen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Kanoën
Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf A. Feriehome

Bedrijf A. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembaden, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische, of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf A. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf A. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 383759

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/383759.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven