Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Top Urlaub in Breskens

Breskens

Max.  6   gasten
75m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
75m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

21 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

21 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Gezellig ingericht chalet in een 5-sterren vakantiepark, centraal en toch discreet gelegen. Eigen parkeerplaats direct voor het pand
Het huis is ruim en royaal bemeten. "Ouderslaapkamer" met tweepersoonsbed is uitgerust met TV, naast de woonkamer. Er is een tweepersoonskamer met twee eenpersoonsbedden (die indien nodig tegen elkaar geschoven kunnen worden) en een slaapkamer met een stapelbed. De moderne inrichting biedt een vriendelijke woon/eetkamer met open keuken en directe toegang tot het terras. De woning is volledig omsloten met hogere glazen elementen. Twee ligstoelen, een parasol en een eettafel met luifel zijn ook aanwezig, evenals een gasbarbecue. Alle ramen en deuren zijn voorzien van vliegenhorren

In slechts 150 m, achter de dijk, bereikt u kilometers zandstrand met talrijke strandpaviljoens.

Het park beschikt over twee speeltuinen, een overdekt zwembad, sauna, Italiaans restaurant met ruim terras, jeu de boulesbaan, biljart, parkwinkel, fiets-, skelter- en elektrische scooterverhuur, wasserette.
In de directe omgeving, op 4 minuten lopen, bevindt zich "De Afslag" een modern Europees restaurant met binnen- en buitenspeelparadijs voor kinderen, minigolf.
Het vakantiepark is zeer hondvriendelijk. Er zijn verschillende poepzakjes stations. Honden moeten in het park aangelijnd zijn

Zwemmen, zonnebaden, stille dijken en romantische dorpjes, er zijn hier ontelbare excursiemogelijkheden. Dus niets staat een perfecte vakantie in de weg!

Gelieve uw eigen beddengoed, handdoeken en theedoeken mee te nemen. (Tweepersoonsbed 1.60 x 2.00m, eenpersoonsbed 0.80 x 2.00m)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 90 km Antwerpen

90 km

Station 3 km Vlissingen

3 km

Snelweg-afrit 40 km Terneuzen/Zelzate

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

MOGELIJKE BESTEMMINGEN:

BRESKENS is een kleine havenstad aan de Westerschelde van de Noordzee. Hier vindt u een goed bewegwijzerd netwerk van fiets- en wandelpaden langs de hele kust en landinwaarts tot in buurland België. Bezoek het visserijmuseum in de jachthaven

Vanuit de veerhaven van Breskens gaat de veerboot, voor voetgangers en fietsers, naar VLISSINGEN. De belangrijkste attracties van Vlissingen zijn de lange strandboulevard - de langste van Nederland, tussen haakjes - en de mooie stranden. Je zou bijna vergeten dat de stad 300 gebouwen telt waaraan zij haar typische karakter aan zee te danken heeft. Het bewogen verleden van Zeeland wordt gepresenteerd in het Stedelijk Museum muZEEum. Met behulp van de nieuwste multimediatechnologie kunt u meer te weten komen over scheepsbouw en zeeslagen, overstromingen en visserij.

MIDDELBURG, de hoofdstad van de Nederlandse provincie Zeeland, straalt de charme uit van een trotse stad met een rijke traditie. Met zijn historische grachtenpanden en kronkelende straatjes, het laatgotische stadhuis en de toren "Lange Jan" is Middelburg een bezienswaardigheid bij uitstek.

SLUIS, is een oud vestingstadje en biedt 7 dagen per week een keur aan restaurants, winkels, cultuur en gezelligheid. Beklim 'het Belfort', uniek in Nederland. Luister naar een koffieconcert in het voor- en naseizoen, of beleef Sluis al rijdend, op een waterfiets . Bij de prachtige stadspoorten kunt u het verleden aanraken en voelen. Het kanaal naar Brugge begint in Sluis. U kunt helemaal langs het kanaal fietsen richting Brugge. Vlakbij Sluis ligt St. Anna ter Muiden, met een rustiek dorpsplein en een 17e-eeuwse kerk met een authentieke 14e-eeuwse toren

KNOKKE-HEIST in België, ligt op een half uur rijden. Het heeft 15.000 inwoners en ligt naast het natuurreservaat 'het Zwin' dat op de grens tussen België en Nederland ligt. Deze exclusieve badplaats staat bekend om zijn natuurlijke ligging, de grote villa's, luxe flats en het casino. Vanwege de vele (mode)winkels, kunstgaleries en restaurants wordt Knokke ook wel 'Petit Paris' genoemd. Maak een ritje met de kusttram. Het loopt van Knokke tot de Panne. U kunt de hele dag in- en uitstappen waar u maar wilt.

BRUGES, ligt op 45 minuten rijden van het park. Sinds 2000 staat de binnenstad van Brugge op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is een van de mooiste steden van België, en een bezoek is zeker een belevenis. Ook hier een Belfort, de Brugse Reien (kanalen met rondvaarten), en lekkere pralines.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Inline skaten
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De lokale toeristenbelasting per dag bedraagt € 1,50 p. persoon. Persoon en is te betalen bovenop de huurprijs.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Susanne F. uit Wachtberg

4,6
5 3 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis in uitstekende staat, met veel liefde ingericht.

Bij wisselvallig weer hebben we een mooie week doorgebracht met 3 kleine honden. De zee is slechts de trap op, de binnenplaats is ontsnappingsveilig en het huis is heerlijk warm en gezellig. Er is aan alles gedacht, zelfs hartjes op het toiletpapier. De keukenfaciliteiten zijn uitstekend, de bank is gezellig en het meubilair is erg mooi. Met 2 personen geweldig, met 4 waarschijnlijk al wat krap op de bank en te weinig opbergruimte in de 2e slaapkamer. Met zes is het ondenkbaar, omdat de kinderkamer klein is en de stapelbedden erg nauw zijn. Alleen mogelijk met kleine kinderen. De verhuurster is erg vriendelijk en altijd bereikbaar. We komen graag terug, ook al was het voor ons een vrij dure accommodatie in het naseizoen.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2023

B.J. S. uit Rheinland-Pfalz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte vakantie

Ondanks het slechte weer hadden we een geweldig verblijf. De accommodatie is geweldig en schoon en heeft alles wat je maar kunt wensen. We voelden ons daar erg op ons gemak. Met twee volwassenen en een kind was er genoeg ruimte om van het huis te genieten op regenachtige dagen. Het strand is vlakbij en er zijn veel winkelmogelijkheden in de stad. De verhuurders waren erg vriendelijk en behulpzaam, gaven veel tips en zorgden voor een vlotte afhandeling. We komen graag terug.

Juli 2023

Christina F. uit Kamen

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Prachtig chalet

De vakantie in het chalet was prachtig. 150m naar het lange zandstrand.. dichter bij kan bijna niet. De verhuurders zijn super aardig en gastvrij. Ze hebben uitstapjes aanbevolen. Gewoon geweldig. Op een dag waren we in België (Brugge) op 42 min afstand. Het is zeker de moeite waard en aan te bevelen. We zouden zeker terugkomen. Bedankt voor de mooie vakantie lieve Familie Fuhrmann.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2023

Michael S. uit Ratingen

4,8
5 4 5 5 5

Tolle Lage am Meer

Sehr modern und liebevoll eingerichtetes Ferienhaus in direkter Nähe zum schönen Strand. Es fehlte uns im Haus an nichts und wir empfehlen es auf jeden Fall weiter !!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

September 2022

Martina F. uit Kaiserslautern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top vakantiehuis bij Breskens, direct achter de duinen

Zeer mooie en schone vakantiewoning. Wij kunnen ons aansluiten bij de positieve beoordelingen van onze voorgangers en bevelen het zeker aan. Het huis is omheind en niet zichtbaar, dus ook ideaal met een hond.

Hartelijk dank!

Juli 2022

Christian K. uit Hennef (Deutschland)

4,8
5 4 5 5 5

Schöner Urlaub in Breskens in einem tollen Ferienhaus

Sehr gut ausgestattetes Haus, liegt räumlich auch gut im Park, Strandnähe, aber etwas außerhalb der Stadt. Hat uns wirklich gut gefallen, alles ziemlich neu und modern. Außenanlage mit überdachter Terrasse, Liegen, Sonnenschirm und rundherum nicht einsehbar. Klare Empfehlung. Bitte beachten: Das Zimmer mit dem Etagenbett ist wirklich klein und der Freiraum nach oben, wenn man im Bett liegt, (sowohl oben als auch unten), ist relativ gering. Zusätzlich ist oben am Bett kein Gitter. Demnach - nach meiner Bewertung - eher für Kinder zwischen 6 und 14 geeignet. Alles andere ist aber wunderbar und die anderen 4 Betten auf jeden Fall durch alle Altersklassen nutzbar :-) Wir waren sehr zufrieden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2022

Marion Z. uit .Rheda-Wiedenbrück

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Wohnung

Der Empfang vom Vermieter war sehr gut,freundlich, zuvorkommend und perfekt organisiert. Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet. Es fehlt an nichts und es ist alles sehr gepflegt (hoffentlich bleibt es so) .
Es ist alles vorhanden, was man für einen erholsamen Urlaub braucht. Auch der Grill hat uns gute Dienste geleistet. Es gibt sogar einen guten Fön, so das man keinen eigenen mitbringen muss. Wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Februari 2022

FH F. uit Würzburg

5,0
5 5 5 5 5

Traum an Fasching

Wir haben das Haus gebucht da bei anderen Inseraten immer noch mehr und mehr "versteckte" Kosten hinzu kamen. Am Ende war das hier dann doch mit Abstand das günstigste Angebot.....und das Haus ist der Wahnsinn. Ganz nah am Meer, dennoch ruhig und intim, da sehr abgeschottet. Mit viel Geschmack eingerichtet und wir mit unserer großen Tochter und Hund finden nicht immer einen Urlaubsort, da Hunde nicht überall erwünscht sind. Die gesamte Gegend (Park und Umland) sind absolut erholsam.
Ausflüge zB nach Brügge sind ebenfalls zu empfehlen.
Wir kommen wieder !!!! Und wieder !!!! Wenn wir dürfen !!!! :-)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. N. Fuhrmann

Mevr. N. Fuhrmann

De afgelopen 5 jaar hebben we onze vakanties doorgebracht in Zeeland aan de kust, onze plek van verlangen. Voor ons hebben de zee en het strand, het licht en de omgeving en de manier van leven van de Nederlanders een zeer weldadig en ontspannend effect Wij wensen onze gasten dezelfde recreatieve waarde en vele mooie ervaringen in de prachtige natuur.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 385415

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/385415.htm


«Top Urlaub in Breskens» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven