Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Heiligendamm

Max.  4   gasten
133m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
133m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 29th day before the start of the rental 100% of the tour price


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Hartmut H.

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung ist wunderschön und zeugt von exquisitem Geschmack.Sie ist mit viel Liebe zum Detail und sehr hochwertig ausgestattet, dabei wurde wirklich an alles gedacht.

Daniel G.

5,0
5 5 5 5 5

Unbedingt zu empfehlen! Top-Unterkunft. Luxuriös, äußerst geschmackvoll und mit viel Liebe zum Detail ausgestattet. Sensationelle Gastgeber. Da bleiben keine Wünsche offen.

Christoph K.

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Panorama und sehr hochwertige Ausstattung. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und hatten ein grandioses verlängertes Wochenende.

Meike N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig luxe vakantieappartement. Helaas is er in dit segment een veel te klein aanbod en ik ben echt blij dat er eigenaars zijn die deze niche invullen. Het appartement bevindt zich op de begane grond met een geweldig terras met uitzicht op de zee en het strand. In het hoogseizoen zou een directe toegang tot de zee wenselijk zijn. Misschien kunnen de eigenaars met de stad overeenkomen en een mooiere omheining met poort en pad naar de promenade bouwen? Het Hotel Heiligendamm wil voorkomen dat bewoners van de parelketting over het hotelterrein naar het strand gaan, waardoor de weg via het Italiaanse restaurant of omslachtig over de hele parkeerplaats bij het Lindenpalais moet plaatsvinden. Vooral de appartementen op de begane grond zouden daarom in de zomer profiteren van een directe toegang.

Nils V.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren nog nooit eerder in een vakantiehuis dat zo hoogwaardig, smaakvol en tegelijkertijd gezellig was ingericht. Alles van topkwaliteit, mooie badkamers en zeer comfortabele bedden. Droomwoonkamer met royale, goed uitgeruste keuken en een prachtige erker met een grote tafel en direct uitzicht op de prachtige Oostzee. Het terras is uitstekend geschikt om buiten te zitten voor een glas wijn of een ontbijt. Omdat de boulevard vanaf deze villa iets verder weg is, voel je je ook niet bekeken door voorbijgangers. In het hele appartement hangen hoogwaardige, grootformaat zwart-witfoto's uit de directe omgeving. Je wilt meteen op zoek naar de verschillende motieven. Alles is zeer goed onderhouden en schoon. We hadden een ongelooflijk mooie, ontspannende week met geweldig weer direct aan de Oostzee, met prachtige dagen op het strand en adembenemende zonsondergangen. Stedentrips naar Rostock en Schwerin zijn snel en zeer de moeite waard. Een leuk idee van de eigenaren is de "take and give"-bar met gin en andere dranken en de mogelijkheid om creatief bij te dragen aan het toekomstige aanbod. We hebben met plezier iets in het gastenboek geschreven en wensen alle toekomstige gasten ook zo'n geweldige tijd. Sleuteloverdracht en betaling verliepen allemaal soepel en betrouwbaar. We voelden ons zeer op ons gemak, heerlijk uitgerust en komen zeker terug. Daarom ook de uitgebreide en zeer positieve beoordeling van het vakantiehuis en het verblijf.

Klaus W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Om het meteen te zeggen: Het appartement is een droom. We hebben 6 dagen genoten van de stijlvolle en zeer smaakvolle sfeer. We waren vooral enthousiast over de Miele-keuken, de grote gelijkvloerse (regen)douches en de gashaard. We genoten van het diner op het mooie terras. Het smaakvolle servies en de mooie wijnglazen droegen daaraan bij. Zelfs een champagnekoeler en bijbehorende ijsblokjes waren beschikbaar. Er ontbrak dus niets. Het appartement is een meesterwerk. We komen terug.

Anna U.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een geweldige vakantie gehad in Villa Schwan. Het appartement heeft een zeer luxe en hoogwaardige uitrusting. De locatie is geweldig. Uitzicht op zee en zonsondergang op het terras. We hebben niets gemist en meer gekregen dan verwacht. Echt geweldig. Bedankt.

Nils V.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren nog nooit eerder in een vakantiewoning met zo'n hoogwaardige, smaakvolle en tegelijkertijd gezellige inrichting geweest. Alles van topkwaliteit, mooie badkamers en zeer comfortabele bedden. Een droomwoonkamer met een ruime, goed uitgeruste keuken en een prachtige erker met een grote tafel en direct uitzicht op de prachtige Oostzee. Het terras is perfect voor een glas wijn of ontbijt buiten. Omdat de strandpromenade van deze villa wat verder weg is, voel je je ook niet bekeken door voorbijgangers. Door de hele woning hangen kwalitatief hoogwaardige, groot formaat zwart-wit foto's uit de directe omgeving. Je zou meteen op zoek willen gaan naar de individuele motieven. Alles is heel goed onderhouden en schoon. We hadden een ongelooflijk mooie, ontspannende week met geweldig weer direct aan de Oostzee met prachtige dagen op het strand en fantastische zonsondergangen. Stadsuitstapjes naar Rostock en Schwerin zijn snel mogelijk en zeer de moeite waard. Een leuk idee van de verhuurders is de "take and give" bar met gin en andere drankjes en de mogelijkheid om creatief bij te dragen aan het toekomstige aanbod. We hebben ons graag in het gastenboek ingeschreven en wensen alle toekomstige gasten ook zo'n geweldige tijd. Sleuteloverdracht en betaling waren eenvoudig en vertrouwenwekkend. We voelden ons zeer comfortabel, goed uitgerust en komen zeker terug. Daarom ook de gedetailleerde en zeer positieve beoordeling van de vakantiewoning en ons verblijf.


Contactpersoon

Bedrijf Meer F.U.N. GmbH

Als familiebedrijf met tientallen jaren ervaring kunnen we met recht zeggen: vakantie zit ons in het bloed. Wij zijn niet alleen kenners, maar ook liefhebbers van onze thuisregio aan de Oostzee en delen deze passie graag met u! Wij bieden een grote verscheidenheid aan vakantiewoningen en vakantiehuizen in en rond Kühlungsborn, maar ook in Heiligendamm en Börgerende-Rethwisch, om aan al uw individuele vakantiewensen te voldoen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 385716

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/385716.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Heiligendamm» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven