Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Seemuehl

Stralsund omgeving

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

122 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

122 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Ons vakantiehuis Seemühl biedt het uitgangspunt voor een ontspannende gezinsvakantie Met een vakantieoppervlakte van 80 m² biedt deze accommodatie ontspanning voor gezinnen tot 4 personen.

Wij bieden een feel-good sfeer om u een stressvrije vakantie te bezorgen. U bent hier aan het juiste adres als u op zoek bent naar een strandvakantie, een stedentrip, een sightseeingvakantie of een fiets-, vis-, wellness- of shoppingvakantie. Bij ons kunt u alles combineren en uw persoonlijke optimale ontspanning ervaren.

Het smaakvol ingerichte vakantiehuis met aparte oprit ligt op het privéterrein van 3600m² en biedt een ideaal uitgangspunt voor een bewogen en ontspannende vakantie. Het rookvrije huis is verdeeld in een grote woonkamer met geïntegreerde keuken en twee slaapkamers. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Naast LCD digitale TV, stereo en DVD speler, biedt het alle dingen die een verblijf in ons huis aangenaam maken.
De keuken is volledig uitgerust en heeft een vaatwasser, fornuis met keramische kookplaat en oven, magnetron en een koelkast-stijlvolle eethoek biedt voldoende ruimte voor 4 Voor onze jongere gasten is een kinderstoel beschikbaar Slaapkamer op de begane grond heeft 2 bedden, die naar wens tegen elkaar of apart geplaatst kunnen worden, evenals een ruime kledingkast. er zijn 2 tandembedden op de bovenverdieping met LCD satelliet TV. Voor onze kleinste gasten is er natuurlijk een kinderbedje dat in een van de slaapkamers geplaatst kan worden.
De verwarming is geïnstalleerd in de kleine berging naast de keuken, waardoor het vakantiehuis het hele jaar door gebruikt kan worden. Een kleine selectie van keukengerei zoals stofzuigers, emmers enz. en bakken voor afvalscheiding bevinden zich daar ook.
Het vakantiehuis met zijn tuin, die altijd vrij toegankelijk is, nodigt u uit om op de tuinmeubelen op het nieuw aangelegde terras te zitten. Naast dit tuinmeubilair is ook een barbecue onmisbaar voor alle automobilisten: uw auto kan direct voor de ingang van het vakantiehuis worden geparkeerd en blijft dus altijd in het zicht.
Door de centrale ligging kunt u alle toeristische attracties in de omgeving en de stranden op Rügen of Zingst/Darß ontdekken. Ons vakantiehuis ligt aan de rand van Negast bij het natuurgebied "Borgwallsee" en is door ons met veel liefde ingericht.
Wij hopen dat u zich hier thuis zult voelen en van uw vakantie zult genieten.



Uw familie Müller

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Meer 6 km

6 km

Supermarkt 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 60 km Rostock-Laage

60 km

Station 8 km Stralsund

8 km

Snelweg-afrit 20 km Grimmen

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gewoon ontspannen in een omgeving rijk aan bossen en meren, luieren op het strand, of een wandeling maken door de Unesco Werelderfgoedstad Stralsund met zijn vele bezienswaardigheden, musea en sportfaciliteiten. (Hanse DOM avonturenbad/ 2012 vernieuwde badplaats Stralsund ca. 10 min. rijden)
Stralsund, op slechts zes kilometer afstand, biedt de beste voorwaarden voor toerisme en recreatie, niet alleen vanwege de beroemde oude stad met veel historisch belangrijke gebouwen, maar ook vanwege de charmante ligging aan de Sont en de nabijheid van de Oostzee-eilanden Rügen en Hiddensee en het schiereiland Zingst / Darß. Imposante gotische gebouwen, zoals het prachtige stadhuis aan de Alter Markt, parochiekerken, kloostergebouwen en prachtige gevels van eeuwenoude koopmanshuizen geven het stadsbeeld zijn eigen charme.
Er zijn verschillende cafés in de stad, waaronder de enige "Rumpelstilz"-brouwerijschuur van Vorpommern, waar u een gezellige avond kunt doorbrengen. Het dorp Negast bij Stralsund
Negast ligt ongeveer vier kilometer ten zuiden van Stralsund en werd voor het eerst genoemd in een document uit 1233 als Nigas, toen het cisterciënzerklooster van Neuenkamp werd gesticht. Veel inwoners van Stralsund kwamen vroeger naar het dorp voor recreatie vanwege de prachtige omgeving. Tegenwoordig is het dorp aangesloten op een supraregionaal fietspad. Negast is omgeven door de natuurgebieden "Krummenhagener See" en "Borgwallsee". Hier kunt u vele zeldzame planten en dieren observeren tijdens uitstapjes door de natuurgebieden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

geen toeristenbelasting, Houd er rekening mee dat een aankomst in juli/augustus alleen mogelijk is op zaterdag of op afspraak

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 7. Stornierung / Kündigung Bei Stornierung der Buchung bzw. Kündigung des Vertrages durch den Mieter entstehen folgende Kosten: bis 8 Wochen vor Anreise eine Aufwandsentschädigung von 15,00 EUR, ansonsten keine weiteren Kosten bis 6 Wochen vor Anreise 25 % des Mietpreises bis 4 Wochen vor Anreise 50 % des Mietpreises bis 2 Wochen vor Anreise 70 % des Mietpreises unter 2 Wochen vor Anreise 100 % des Mietpreises Auf Grund der aktuellen Coronalage, gewähren wir eine volle Kostenerstattung, falls die Anreise aus diesem Grund nicht möglich ist!

meer informatie:

boekbaar vanaf 4 nachten; prijzen zijn voor maximaal 4 personen, beddengoed/handdoeken inbegrepen, aankomst/vertrek juli en augustus alleen zaterdag, gebruik wasmachine/droger tegen betaling. Pasen/Whitsun/Kerst 120 € per nacht


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.3 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2020

Bernd T. uit Dransfeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Thuis in de verte

Zeer mooie vakantiewoning, zeer vriendelijke verhuurders! Je hebt bijna het gevoel dat je thuis bent aangekomen en niet in een vreemd land. Gezellige inrichting en alles wat je nodig hebt voor een paar mooie dagen. Net als thuis met wasmachine, droger en alles voor self-catering. Ik zou graag terugkomen, het bevalt me erg goed.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2019

T. L. uit 07381 B.

3,8
3 4 3 5
Toon Duits

Vakantie

De badkamer was niet de echte. Het douchegordijn was een beetje erg zwart en na het douchen moest je de rest van het water weer wegvegen is erg vervelend geweest. Ik ergerde me ook erg aan de wasmachine, die tegen betaling beschikbaar was, maar niet zoals vermeld. De netheid was zo la la voor 40 euro schoonmaak dat ik me iets anders had voorgesteld. Het was jammer, maar we maakten er het beste van

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. H. Müller:

Vor Ort waren Sie doch sehr zufrieden. Warum im Nachhinein Kritik üben? Wenn es wirklich so schmutzig gewesen sein sollte, was nicht stimmt, hätten wir die Mängel beseitigt. Es ist ärgerlich, sowas im Nachhinein zu lesen.

Juli 2017

Hans S. uit CH-3145 Niederscherli

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Stralsund verkennen - Rügen en een deel van Mecklenburg-Vorpommern

Bij het zoeken naar geschikte accommodatie in dit gebied, "belandden" wij op Ferienhaus Seemuehl. We hadden geluk, want het bood alles wat we zochten: Rustig (aan de doorgaande weg maar achter het huis van de eigenaar, dus echt rustig), met een barbecue (belangrijk!). We waren met twee stellen en de grootte van het huis was ideaal voor wat we wilden. De huiseigenaren gaven ons goed advies over bezichtigingen enz. Helaas was de tijd te kort om alles te zien, maar zoals je weet kun je dat goedmaken. Het weer was goed en we hebben één keer binnen gegeten, verder altijd op het terras, wat we ook op prijs stelden. Alles wat je nodig zou kunnen hebben was aanwezig in het huis. Enkele aanbevelingen voor vakantiegangers: een bezoek aan Putbus, Binz, Greifswald, natuurlijk Stralsund met het Ozeaneum, Sassnitz met de krijtrotsen, Vitt - historisch vissersdorp, Putgarten, Warnemünde, Wismar, het eiland Hiddensee met Vitte, Kloster en Neudorf, Schaprode, Zingst, Barth en natuurlijk de voor de hand liggende: de molen in Negast en het wonderlijke restaurant Rumpelstilz in Krummenhagen. En voor ons Zwitsers is het altijd een waar genoegen geweest om op veel plaatsen langs de oever van het meer te genieten van de broodjes vis. In één woord als in honderd: het huis Seemuehl en omgeving zijn zeer geschikt voor velen, u kunt in het huis blijven en genieten of op ontdekkingstocht gaan zoals het u uitkomt! Wij bevelen het honderd procent aan! Bedankt, Renate Müller!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. H. Müller

Dhr. H. Müller

Wij staan altijd persoonlijk voor u klaar - ook in het weekend en op feestdagen! Als we niet onmiddellijk beschikbaar zijn, bellen we u op korte termijn terug.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 38891

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/38891.htm


«Vakantiehuis Seemuehl» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven