Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Giovanna Porec

Fuškulin

Max.  6   gasten
118m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
118m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
5% 26.04 tot 27.04.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
5% Korting 26.04 tot 27.04.2024

Gratis afzegging tot 40 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

In een grote omheinde tuin biedt Villa Giovanna haar gasten een buitenzwembad van 32 m2, met ligstoelen, parasols en buitendouche, eettafel op het overdekte terras, barbecue en een grote parkeerplaats.

Het is alleen beschikbaar voor gasten en biedt hen een zorgeloze vakantie en intimiteit omdat het zich op een rustige locatie buiten het dorp bevindt.

Nieuw gebouwde Villa Giovanna, 120 m2 bestaat uit twee slaapkamers met airconditioning, twee badkamers met douche, kleine was- en strijkruimte, een apart toilet, eetkamer en woonkamer met airconditioning, kleine berging en volledig uitgeruste keuken met inductiekookplaat en afwasmachine.

In de buurt van het huis (150 m) is er een restaurant Mića Konoba waar gasten Istrische specialiteiten kunnen proeven en tijdens het diner bovendien kunnen genieten van het uitzicht op de zee met zonsondergang. Vlakbij is de Damjanić Winery, een van de toonaangevende wijnhuizen in de regio. Villa Giovanna heeft een grote omheinde tuin met een zwembad van 32 m2, eigen parkeerplaats en barbecue. Het huis heeft twee slaapkamers met eigen badkamers, een grote keuken met eethoek en woonkamer en een klein toilet. Gasten kunnen genieten van de rust zonder buren. In het dorp is er een restaurant, wijnmakerij en een kleine markt. De zee is met de fiets in slechts 15 minuten te bereiken. In de buurt zijn ook grote supermarkten lidl, kaufland en een klein winkelcentrum. Iedereen die de stadsdrukte wil ontvluchten, kan hier ontspannen en tot rust komen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 7 km

7 km

Luchthaven 50 km Pula

50 km

Station 7 km POREČ

7 km

Snelweg-afrit 10 km BADERNA

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Giovanna is omgeven door prachtige natuur en fietspaden, en het oosten van Istrië of de zee is een gids. In de nabije omgeving is er ook de stad Funtana, die vanwege zijn specialiteiten en prachtige stranden op slechts 15 minuten van de villa met de oprit te vinden is.

Het is slechts 6,5 km van Porec, 3,5 km van het vakantieoord Green Lagoon met veel sport- en recreatiefaciliteiten (skiliften, bootraces, enz.), en 3 km van het grote Aquacolors Water Park.

Op een groot stuk grond heeft Villa Giovanna een gastenverblijf met een buitenzwembad van 32 m2, met ligstoelen, zonneschermen en buitendouches, tafels en stoelen op het terrein op het begroeide terras, barbecue.

Het is gewoon een kwestie van het bezoeken en aanbieden van hun onvergetelijke vakantie en intimiteit, zodat op een rustige locatie buiten het resort wordt gezorgd.



De nieuw gebouwde Villa Giovanna voor 4 + 2 personen, 118 m2 oppervlakte is uitgerust met twee slaapkamers met airconditioning, twee badkamers met douche, een was- en strijkruimte, apart toilet, aparte en woonkamer met airconditioning, airconditioning. volledig uitgeruste keuken met inductiekookplaat en kookplaat.

In de buurt van het huis (150 m) bevindt zich het restaurant Mića Konoba, waar u de Istrische specialiteiten kunt proberen en terwijl u 's avonds kunt genieten van het uitzicht op de zee bij zonsondergang. Weingut Damjanic (een van de toonaangevende wijnhuizen in de regio) is vlakbij. Als gast van Ville Giovanna kunt u gratis de beste wijn proeven.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Tennis
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 40 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Reservations are obligatory in written (oral) way and after the reservation is made the advance payment of 30% of the agreed final price is required within 7 (seven) days. After the guest has paid 30% of the agreed amount for the booking made, the reservation is valid and the booking process is considered complete and the owner shall send a written confirmation of booking by e-mail. In case the payment is not made within 7 (seven) days of the reservation, the reservation is considered invalid. Accommodation costs include: water, gas, electricity, internet, as well as bed linen, towels, final cleaning of the interior, pool and exterior maintenance. The minimum stay is 4 nights and for a shorter stay, the price of the accommodation is raised by 30%. The remaining amount must be paid no later than 28 days before arrival. Deposit of 200 € is required upon arrival at the house and is released upon departure. CANCEL OR CHANGE OF THE RESERVATION By canceling the reservation 60 and more days before arrival: 100% of the advance payment is returned. Cancellation of reservation made between 59 and 30 days prior to arrival: 50% of the paid advance is charged. In case the guest can find another guest as his replacement in the same period, for the same price and under the same conditions, the owner will transfer the reservation to the new guest immediately upon written receipt of all necessary information and will send a written confirmation thereof. According to the guests’ wishes, the number of persons can be increased to the maximum capacity of the facility, if announced at least 3 (three) days before arrival. Upon arrival, guests must submit their travel and personal documents in order to be registered at the tourist office. The arrival time must be between 3 p.m. and 8 p.m. and departure time up to 10.00 am.

meer informatie:

Villa Giovanna is begin 2019 voltooid en ligt in een klein dorp - Fuškulin.

Omgeven door prachtige natuur, zijn er fietspaden die leiden naar het binnenland van Istrië of naar de zee. Funtana is een nabijgelegen stad die bekend staat om zijn visspecialiteiten en prachtige stranden, op slechts 15 minuten fietsen.

Het is slechts 6,5 km van Poreč, 3,5 km van het toeristenoord Zelena Laguna met tal van sport- en amusementsfaciliteiten (skilift te huur, bootverhuur enz.) en 3 km van het grote Aquacolors Aquatic Park.

Villa Giovanna wordt omgeven door een grote omheinde tuin en biedt haar gasten een buitenzwembad van 32 m2 met ligstoelen, parasols en een buitendouche, een tafel met stoelen op het overdekte terras, een barbecue en een grote parkeerplaats.

Het is voor exclusief gebruik van de gasten en biedt hen een zorgeloze vakantie en intimiteit omdat het zich op een rustige locatie buiten het dorp bevindt.

De nieuw gebouwde Villa Giovanna voor 4 + 2 personen, 118 m2 bestaat uit twee slaapkamers met airconditioning, twee badkamers met douche, een kleine was- en strijkruimte, een apart toilet, eet- en woonkamer met airconditioning, kleine bergingen en een volledig ingerichte keuken met inductiekookplaat en vaatwasser.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2022

Herbert P. uit Hofheim am Taunus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning, met een zeer aardige gastvrouw ( Sanija ) in Villa Giovanna !!!!

Wij, Karin en Herbert, voelden ons zeer goed verzorgd zodra we aankwamen in Villa Giovanna dankzij de warme ontvangst van onze gastvrouw (Sanija). Het voelde alsof we weer thuis waren. Dit gevoel heeft ons de hele vakantie vergezeld. We hadden een heerlijke ontspannende tijd in Villa Giovanna
We kijken er nu al naar uit om hier in mei 2023 weer te gast te zijn!
L.G. aan onze gastvrouw (Sanija) van uw zeer tevreden gasten Karin en Herbert P.


Contactpersoon

Bedrijf Sanija
Mevr. S. Žužić

Mevr. S. Žužić

Beste gasten, mijn naam is Sanija en ik ben de eigenaar van Villa Giovanna. Het zal mij een genoegen zijn u in mijn Villa te ontvangen. Ik heb al veel reviews op google en je kunt ze bekijken om een indruk te krijgen van mij als host.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 394274

Laatst bijgewerkt: 06.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/394274.htm


«Villa Giovanna Porec» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
5% Korting 26.04 tot 27.04.2024

Gratis afzegging tot 40 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven