Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

WATT`N LIGHT aan zee met sauna

Butjadingen

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 11 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Vakantiehuis "WATT`N LICHT am Meer" (WATT'N LICHT aan zee)
dit exclusieve en uitgebreid uitgeruste vakantiehuis ligt in het nieuw gebouwde "havendorp" Fedderwardersiel, een klein vissersdorp op het schiereiland Butjadingen. Het is slechts een paar minuten lopen naar de originele en gezellige kotterhaven, de parel van het "groenste schiereiland van Duitsland"
Het vakantiehuis is nieuw gebouwd in 2022 en biedt, voorzien van een sauna en open haard, het hele jaar door wooncomfort en een feel-good sfeer op het hoogste niveau.
Al in de ruime entree voelt u het uitstekende comfort van het vakantiehuis. Hier vindt u veel bergruimte voor jassen, kinderwagens, enz.

De ruime en lichte woon/eetkamer heeft een gezellige hoekbank en een comfortabele tv en leesstoel. Het beste entertainment wordt geboden door een muzieksysteem dat geschikt is voor bluetooth en een 43-inch flatscreen "Samsung-The Frame", dat een lust voor het oog is, zelfs als het is uitgeschakeld. Naast de vloerverwarming in het hele huis zorgt de houtkachel voor comfort, zelfs bij stormachtig Noordzeeweer
In het eetgedeelte biedt een grote eettafel plaats aan maximaal acht personen, waar u niet alleen comfortabel kunt dineren, maar ook een van de vele bordspellen uit de bestaande spellencollectie kunt spelen. Natuurlijk is er ook een uitgebreide collectie boeken, mocht u zonder leesmateriaal komen te zitten. Het huis heeft ook een glasvezelverbinding, zodat de gratis Wi-Fi voldoende prestaties levert voor Netflix, videoconferenties en dergelijke.
In de volledig uitgeruste inbouwkeuken met merkapparatuur (extra grote koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat, koffiepadapparaat, waterkoker, broodrooster) kunt u dankzij voldoende werkruimte nog uitgebreidere menu's op tafel toveren
Een stofzuiger, bezem enz. zijn beschikbaar in de berging om tussendoor schoon te maken. U kunt ook gebruik maken van de wasmachine in een andere aparte ruimte.
Twee van de drie slaapkamers boven zijn voorzien van comfortabele tweepersoons boxspringbedden (met doorlopende topper en hygiënekussens) en een ruime massief houten kledingkast. Zitplaatsen, extra kapstokken en, in een van de slaapkamers, nog een 40-inch flatscreen-tv met internetverbinding maken de exclusieve inrichting compleet. Een kleine laptop werkplek is beschikbaar in een van de slaapkamers. In de derde slaapkamer staan twee massief houten bedden en een ruime kledingkast. Raamplooien en/of gordijnen zorgen voor verduistering en privacy in alle kamers. Voor de kleintjes is er een reisbedje, een kinderstoel en een poefje in de badkamer
Zowel de gastenbadkamer op de begane grond als de hoofdbadkamer op de bovenverdieping hebben ruime, gelijkvloerse douches, de laatste heeft ook een comfortabel ligbad. Naast de handdoekradiatoren in beide badkamers zorgt ook de vloerverwarming hier voor behaaglijke warmte. Ontspanning en genot na lange wandelingen, zelfs op koude dagen, wordt geboden door de Finse sauna in de badkamer boven.
Vanaf het grote terras op het zuiden/westen, uitgerust met een tuintafel en zitplaatsen voor zes personen, is het uitzicht op het groen grotendeels ongestoord door de buren. Ook de houtskoolgrill kan hier worden aangestoken voor een smakelijke barbecue-avond. Een groot zonnescherm en aangrenzende bomen beschermen u tegen direct zonlicht. Uiteraard kan ook de tuin rondom het rookvrije vakantiehuis volledig worden benut.
u kunt uw voertuigen comfortabel parkeren op de twee parkeerplaatsen direct voor het vakantiehuis.

Het "Hafendorf" Fedderwardersiel wordt momenteel nog voltooid. Daarom kunnen er door de bouw verstoringen optreden. De direct omliggende buurhuizen zijn echter voltooid op het moment van verhuur. De toegang tot het vakantiehuis is aanvankelijk via een onverharde bouwweg. Met deze omstandigheid is bij de prijsstelling voldoende rekening gehouden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 80 km Bremen

80 km

Station 20 km Nordenham

20 km

Snelweg-afrit 30 km Stotel A27

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De ligging van het vakantiehuis WATTN`LICHT aan zee.

In een natuurlijke omgeving in de Jadebaai tussen Wilhelmshaven en Bremerhaven ligt het vakantiehuis in het rustige en romantische Fedderwardersiel direct achter de dijk.

De Noordzee ligt op ca. 200 m, het lido op ca. 5 m lopen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn Anzahlung Mietpreis  Rücktritt 44 bis 33 Tage vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises  Rücktritt 32 bis 22 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises  Rücktritt 21 bis 12 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises  Rücktritt 11 Tage vor bis zum Mietbeginn 90 % des Mietpreises

meer informatie:

Het kleine vissersdorp Fedderwardersiel ligt in de directe omgeving van Burhave. Zelfs nu, in het tijdperk van de industriële visserij, varen de traditionele kotters nog steeds van hieruit de Noordzee op om krabben te vangen. Als ze na een geslaagde vangst terugkeren naar de haven, kan het granaat (zoals de krabben hier worden genoemd) vers worden gekocht. Dit plezier mag je niet missen. Er zijn regelmatig tochten met de MS "WEGA II" van Fedderwardersiel naar een van de grootste zeehondenbanken aan de kust. Het leven van de zeehonden wordt geobserveerd vanaf het schip. Het is ook een geweldige ervaring als de Wega II midden in het Nationaal Park Waddenzee droogvalt en de kapitein zijn passagiers meeneemt voor een wandeling over de zeebodem. En voor wie zich liever op het droge verdiept in de bijzonderheden van zijn vakantiegebied, is er het Nationaal Parkhuismuseum Fedderwardersiel in Fedderwardersiel met veel boeiende tentoonstellingen en activiteiten over de Waddenzee en de geschiedenis van Butjadingen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.8 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
5.0 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Bogna uit Walsrode

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ein Mädels Wochenende : Een vriendinnenweekend

Een zeer aangenaam verblijf in een smaakvol ingericht huis. Men voelde zich erg op zijn gemak, als thuis. Schoon, licht, terras met uitzicht op de tuin, rustig. Zeer goede en behulpzame medewerkers.

December 2023

Markus K. uit Ascheberg

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub mit Freunden

Das Ferienhaus entsprach unseren Erwartungen. Die Küchenausstattung könnte durch eine Mikrowelle und einen großen Topf ergänzt werden.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2023

Rene R. uit Reinsberg

4,0
5 4 3 5 3

Schöner Familienurlaub

Sehr schönes Haus mit allem Comfort.Mit Liebe eingerichtet.Einziges Mango war die Sauberkeit bei unserer Ankunft. Dennoch verbrachten wir eine sehr schöne Zeit…

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2023

Guido G. uit Dormagen

4,6
5 4 4 5 5
Toon Duits

Mooi huis op een geweldige locatie.

In het huis ontbrak niets.
Het is mooi ingericht.
Omdat er niets te zeuren valt, was ik eigenlijk snel klaar.
De locatie is geweldig om te fietsen.
In de buurt is er een buitenzwembad en een speelpark.
Alles is helemaal mooi.

Bedankt daarvoor.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Augustus 2022

Bettina S. uit Geiselwind

4,6
4 4 5 5 5
Toon Duits

Geweldig verblijf

We hadden een heerlijk verblijf. Het huis is super uitgerust en zeer geschikt voor een vakantie met kleine kinderen. De enige twee negatieve punten waren het gebrek aan vliegenramen en de ontoereikende internetverbinding. Omdat we vaak op het terras zaten en de ramen altijd gekanteld waren, hadden we helaas vaak te maken met vliegen en muggen in de kamers. Voor de rest is er niets om over te klagen :).

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2022

Chol. U. uit Handewitt

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Ferienhaus

Das Haus lässt keine Wünsche übrig. Es hat all unsere Erwartungen komplett erfüllt. 
Wir hatten eine wunderschöne Zeit und eine Woche Urlaub mit drei Generationen in dem Haus verbracht. Wir würden es jederzeit wieder buchen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2022

Achim S. uit Braunschweig

4,2
4 4 4 5 4

Schöner Familienurlaub

Schönes geräumiges Haus in ruhiger Lage. Nur wenige Gehminuten vom Hafen entfernt. Für 6 Personen ( 4 Erwachsene, 2 Kinder) mehr als ausreichend Platz. Küche voll ausgestattet. Die Sauna und das große Bad im OG waren hervorragend. Ein Schrank voller Bücher und einer voller Spiele haben positiv überrascht.
2 Terrassen und ein Kugelgrill laden zu gemütlichen Abenden ein.
Warum nicht 5 Sterne:
Da nur alle 2 Wochen der Hausmüll geleert wird, war die Tonne von den Vormietern schon voll. Fliegengitter vor dem Fenster wären sehr nützlich gewesen (Bei vielen Nachbargründstücken vorhanden). Nur 1 gelber Sack vorhanden.

Alles in Allem aber ein toller Urlaub und auf jeden Fall empfehlenswert.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2022

Friederike F. uit Suhlendorf

5,0
5 5 5 5 5

Ein wunderbares Ferienhaus!

Dieses Ferienhaus hat uns wirklich begeistert! Es ist toll geplant und ausgestattet und lässt keinen Wunsch offen. Die Schlafzimmer sind mit hochwertigen und bequemen Betten ausgestattet. Dass es zwei Badezimmer gibt, ist wirklich praktisch und noch dazu sind sie sehr schön und wertig gebaut und eingerichtet worden. Die Küche ist schön groß und verfügt über alle Utensilien, die man für kleine und große Koch- und Backaktionen benötigt. Endlich mal ein Ferienhaus mit großem Kühlschrank, in dem neben den Lebensmitteln auch ausreichend Getränke Platz haben. Der Wohn- Essbereich ist sehr schön und gemütlich eingerichtet und verfügt über viele -z.T. bodentiefe- Fenster, die ggf. mit Plissees zugezogen werden können. Dass es einen Abstell- und einen Hauswirtschaftsraum gibt, ist ein zusätzlicher Pluspunkt - die Waschmaschine dürfte insbesondere Familien mit Kindern die Ferien sehr erleichtern.
Das Haus liegt am Rand der Feriendorfes und die Terrasse geht "nach hinten raus" mit Blick auf die Natur - sodass man ruhig und geschützt sitzt und einem "nicht jeder auf den Teller gucken kann".

Den Ortskern von Fedderwardersiel mit seinem Hafen und schönen Restaurants erreicht man zu Fuß in ein paar Minuten.

Dass die Straße und einige Häuser in dem Feriendorf noch nicht fertig gestellt sind, hat uns nicht gestört.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf ANKERPLATZ NORDSEE
Dhr. K. Kirchner

Dhr. K. Kirchner

Beste gasten, wij zijn een verhuurdienst aan de Noordzeekust. Op het grootste schiereiland van Duitsland, Butjadingen, beheren wij momenteel ongeveer 60 vakantiewoningen en appartementen. Niettemin onderhouden wij een persoonlijke en vertrouwde relatie met onze gasten. Als u vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hartelijk dank en de groeten van de kust.


Andere accommodaties van Dhr. K. Kirchner

Alle accommodaties weergeven van Dhr. K. Kirchner

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 395573

Laatst bijgewerkt: 14.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/395573.htm


«WATT`N LIGHT aan zee met sauna» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 11 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven