Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Stenen huis Villa Dunatić met zwembad

Max.  7   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Villa Dunatić is een volledig gerenoveerd rustiek stenen huis met zwembad, gecategoriseerd met 4 sterren, dat plaats biedt aan maximaal zeven gasten. De villa is de perfecte plek voor een vakantie in een klein traditioneel en rustig dorpje Županje op het eiland Krk. Villa Dunatić is traditioneel ontworpen in mediterrane stijl en biedt comfortabele en rustieke interieurs, evenals een ruime en gezellige omgeving die u een speciaal en comfortabel gevoel zal geven.

Als u op zoek bent naar een traditionele, charmante en historische vakantie, dan is Villa Dunatić de perfecte keuze voor u. Het interieur van het vakantiehuis biedt 150 m2. Op de begane grond van het huis vindt u een gemeenschappelijke ruimte met een keuken, een eettafel voor zeven personen, een gastentoilet, evenals een woonkamer en een flatscreen-tv. Vanuit de keuken en eetkamer op de begane grond heeft u direct toegang tot een ruim overdekt buitenterras met een tafel voor zeven personen, evenals een zonneterras en een zwembad. U kunt ook gebruik maken van de stenen barbecue op het buitenterras om heerlijke mediterrane gerechten te bereiden.

Op de eerste verdieping is er een klein, mooi ingericht terras vanwaar u direct toegang heeft tot de tweede eetkamer van dit mooie vakantiehuis. Ernaast is een keuken. Naast de eetkamer is er ook een stijlvolle woonkamer met sofa, tafel en flatscreen-tv. Op deze verdieping zijn er ook twee slaapkamers, een badkamer met douche en een toilet.

In Villa Dunatić vinden we op de tweede verdieping twee slaapkamers en een tweede badkamer. In de eerste slaapkamer staat een groot tweepersoonsbed en in de tweede kamer staan twee eenpersoonsbedden. Beide slaapkamers hebben toegang tot de tweede badkamer, die zich ook op de tweede verdieping bevindt. De hele villa is voorzien van airconditioning en een Wi-Fi-verbinding.

Alle slaapkamers zijn voorzien van beddengoed en handdoeken voor de gasten. Indien nodig, kunnen we ook een extra bed klaarmaken voor de zevende persoon.

Om uw vakantie compleet te maken, is er een groot uniek zwembad in de tuin, ligstoelen op het zonneterras, een parasol en een buitendouche, evenals een overdekt buitenterras met een stenen barbecue waar u echte mediterrane gerechten kunt bereiden. De omgeving is versierd met mediterrane planten en veel kleine details.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 2.3 km

2.3 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 16 km Rijeka International Airport

16 km

Station 37 km Kolodvor Rijeka

37 km

Snelweg-afrit 17 km A1

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Om uw vakantie compleet te maken, is er een groot uniek zwembad in de tuin, ligstoelen op het zonneterras, een parasol en een buitendouche, evenals een overdekt buitenterras met een stenen barbecue waar u echte mediterrane gerechten kunt bereiden. De omgeving is versierd met mediterrane planten en veel kleine details.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeerplaats, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik van grill, gebruik van wasmachine, water .

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt. Minimum verblijf is 7 nachten.

meer informatie:

Villa Dunatić is een volledig gerenoveerd rustiek stenen huis met een zwembad, gecategoriseerd met 4 sterren, dat plaats biedt aan maximaal zeven gasten. De villa is de perfecte plek voor een vakantie in het kleine, traditionele en rustige stadje Županja op het eiland Krk. Villa Dunatić is traditioneel ingericht in mediterrane stijl en biedt comfortabele en rustieke interieurs en een ruime en aangename omgeving waar u zich speciaal en comfortabel zult voelen.

Als u op zoek bent naar een traditionele, charmante en historische vakantie, dan is Villa Dunatić de perfecte keuze voor u. Het interieur van het vakantiehuis biedt 150 m2. Op de begane grond van het huis is er een gemeenschappelijke ruimte met een keuken, een eettafel voor zeven personen, een gastentoilet en een woonkamer, evenals een flatscreen-tv. Vanuit de keuken en eetkamer op de begane grond heeft u direct toegang tot een ruim overdekt buitenterras met een tafel voor zeven personen, een zonneterras en een zwembad. U kunt ook gebruik maken van de steengrill op het buitenterras om heerlijke mediterrane gerechten te bereiden.

Op de eerste verdieping is er een klein, mooi ingericht terras dat direct leidt naar de tweede eetkamer van dit mooie vakantiehuis. Hiernaast bevindt zich de keuken. Naast de eetkamer is er ook een moderne woonkamer met een bank, een tafel en een flatscreen-tv. Op deze verdieping bevinden zich ook twee slaapkamers, een badkamer met douche en een toilet.

In Villa Dunatić, op de tweede verdieping, bevinden zich twee slaapkamers en nog een badkamer. De eerste slaapkamer heeft een groot tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Beide slaapkamers hebben toegang tot de tweede badkamer, welke eveneens op de tweede verdieping is gelegen. De gehele villa is voorzien van airconditioning en heeft een wifi-verbinding.

Alle slaapkamers zijn voorzien van beddengoed en handdoeken voor de gasten. Indien nodig kunnen we ook een extra bed voor de zevende persoon klaarmaken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Jens S. uit Pronstorf

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch mooi vakantiehuis

Erg aardige gastheren. Fantastisch zwembad. Zeer schone en goed uitgeruste accommodatie (rustiek en typisch voor het land). Barbecuehaard aanwezig. Een beetje afgelegen, maar goed om te ontspannen. Auto is een must! Winkels en het strand zijn alleen per auto bereikbaar.
Veel dank aan onze gastheren. Een aanrader, we komen terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een toeristisch agentschap dat luxe vakantiehuizen aanbiedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. Omdat we ter plaatse werken, delen we een unieke relatie met de eigenaars van onze luxe villa's en appartementen. Elke villa en flat die wij beheren wordt regelmatig gecontroleerd door ons management om ervoor te zorgen dat uw zuurverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. Wij doen ons best om u te helpen bij de uitvoering en organisatie van uw perfecte vakantie. Ons professionalisme en onze ervaring zijn een garantie voor veilige en kwaliteitsvolle vakanties. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en inlichtingen. In ons aanbod vindt u zeker iets dat bij u past en aan uw behoeften voldoet.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 397278

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/397278.htm


«Stenen huis Villa Dunatić met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven