Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEW! Stylish Villa Neven with pool

Seoca

Max.  8   gasten
185m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 8  gasten
185m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Neven is een onberispelijk traditioneel en modern huis met een verwarmd privé zwembad van 44m2 met geiser en chloorvrij systeem, 4 slaapkamers met eigen badkamer, 2 woon- en eetkamers met volledig uitgeruste keuken, gratis WIFI, een PlayStation 4, een overdekte eethoek buiten met zomerkeuken, een ruim zonneterras, privé en zonder inkijk buiten, een tafeltennistafel, een traditioneel jeu-de-boulesveld en een speeltuin voor uw kleintjes.
U kunt genieten van alles wat de Dalmatische kust te bieden heeft met slechts 20 minuten rijden naar Omiš, dan kunt u zich terugtrekken in het dorp voor sereniteit. Villa Neven biedt de perfecte plek om een evenwicht te vinden tussen de activiteiten die meestal geassocieerd worden met de Dalmatische kust samen met de Cetina rivier en de rust en ontspanning die dit ongerepte gebied biedt.

Villa Neven is een combinatie van een moderne en traditionele, een volledig van airconditioning voorziene accommodatie ingericht met een hoge kwaliteit en gelegen in een klein pittoresk dorpje Seoca, het achterland van Omiš, in het hart van de historische Poljicka Republiek, op slechts 2 km van de afrit van de snelweg Blato na Cetini.
Een goed ontworpen eigentijdse buitenkant, met zorgvuldig gekozen planten en hardscaping die mooi speelt met de natuurstenen muren zorgen voor een gastvrije blik in deze verbazingwekkende luxe en traditionele woning die u kunt vinden als uw mooie thuis weg van huis.

De accommodatie bestaat uit een begane grond met een stijlvolle woonkamer en een eetkamer, een eerste verdieping met 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer en een aparte 4e slaapkamer met een eigen badkamer gelegen naast het zwembad op de begane grond (vrijstaand). Vanuit elke kamer heeft u uitzicht op het zwembad en de natuurlijke omgeving. Een totaal van 185m² woonoppervlak op een omheind perceel van 2.000m². De parkeerplaats is beveiligd voor 4 auto's op een eigen terrein, voor het huis. Hier is de gedetailleerde vloer organisatie en alles wat exclusief voor u wordt aangeboden:

* Buiten is er een verwarmd privé zwembad van 11m x 4m met een chloorvrij systeem en een geiser. Een ruim zonneterras met ligstoelen (niet overdekt), parasol, overdekte buiteneethoek met zomerkeuken en een TV, en een traditionele barbecue. Naast het zwembad, een paar treden hoger, is er een speelplaats voor uw kleinsten, met een schommel, een glijbaan, een trampoline en een buiten speelhuisje
Bovendien is er achter het huis, naast de traditionele jeu de boules baan die uitsluitend voor uw gebruik is, en naast de mooie binnenplaats met bomen, uw privé taverne met een tv, airconditioning, een woon- en eetgedeelte en een volledig uitgeruste keuken. Dit is een perfecte plek om Kroatische wijn te proeven en een van de traditionele gerechten die de eigenaar voor u kan bereiden (voor meer info praat met de eigenaar bij aankomst). Boven de taverne is buiten een tafeltennistafel.

*De begane grond biedt een woonkamer met een zeer comfortabele bank, een TV, air-conditioning, een Play station 4, gratis WiFi, een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die u nodig heeft (magnetron, een broodrooster, een waterkoker, een Nesspresso en een filter koffiezetapparaat...), een eettafel en een directe toegang tot het zwembad en de eethoek buiten. Er is ook een familiebadkamer met een douche. Vrijstaand, maar ook op de begane grond is een Slaapkamer No1 met een queen size bed 160cm x 200cm, air-conditioning, een TV, en-suite badkamer met de douche. De slaapkamer heeft twee glazen wanden die uitkijken op het zwembad en het zonneterras

* De eerste verdieping biedt een slaapkamer No2 met een queen size bed 160cm x 200cm, air-conditioning, een TV, en-suite badkamer met een douche. Slaapkamer nr. 3 met een tweepersoonsbed van 160 x 200 cm, airconditioning, tv en eigen badkamer met douche. Slaapkamer nr. 4 met een tweepersoonsbed van 160 x 200 cm, airconditioning, een tv en een eigen badkamer met douche. Elke slaapkamer heeft uitzicht op het zwembad en de natuurlijke omgeving. Er is ook een wasserette met wasmachine en strijkijzer met benodigde faciliteiten in de gang.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 16 km

16 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 53 km Split Airpot

53 km

Station 37 km Split railway

37 km

Snelweg-afrit 2 km Blato na Cetini

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa Neven is genesteld tegen de zuidelijke uitlopers van de berg Mosor. Het is de hele dag zonnig en het enige wat u hoort is de wind en de vogels. U bent uitgenodigd om te genieten van deze ongerepte dorpsomgeving en te zien waarom iedereen die dit gebied bezoekt altijd terugkomt.
De snelweg ligt op slechts 2 km afstand. Deze rustige locatie biedt een echt ontspannen vakantie, en je bent minder dan 20min (16km) ver van Omiš met vele restaurants, een open markt, en de mooiste zand-en kiezelstranden, en grote historische bezienswaardigheden. Een andere geweldige locatie met geweldige stranden is Brela, op 30 minuten afstand. Er is een mogelijkheid om te proberen wildwater raften of kanoën op de Cetina rivier en de gids kan u ophalen bij het pand. Er zijn twee cursussen, de standaard cursus (makkelijker een geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar) en de uitdagende cursus voor degenen die een beetje avontuurlijk zijn, beide duren ongeveer 3 uur en het is zeer de moeite waard om te ervaren.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt een boodschappenlevering bestellen vanuit uw luie stoel, geleverd in een villa op het afgesproken tijdstip;
- Geniet van een culinaire ervaring met een in-villa privé kok (de eigenaar) die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een familie-vriendelijk diner;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen ... voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en zullen u graag helpen.
We kijken uit naar uw aanvraag
Uw Feriehome team


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf B. FerieHome

Bedrijf B. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte villa voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd.


Andere accommodaties van Bedrijf B. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf B. FerieHome

meer informatie

Objectnummer: 399390

Laatst bijgewerkt: 04.09.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/399390.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven