Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Arya

Max.  12   gasten
480m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
8  Badkamer
Max. 12  gasten
480m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Arya is een nieuw gebouwde en zeer ruime woning met een zeer luxe interieur van 480 m² op 3 niveaus, gelegen op een perceel van 1.700 m² met een panoramisch uitzicht op de Cetina-vallei en de ongerepte natuur, en biedt absolute privacy. De villa is volledig voorzien van airconditioning en gratis WiFi. Het biedt 6 slaapkamers voor 12 personen, 3 keuken- en woonruimtes, 7 badkamers, een fitnessruimte, een Finse sauna, een mediaruimte, een pooltafel (biljart), een zwembad, een jacuzzi, basketbal, volleybal, een kinderspeelplaats en een tafeltennistafel, tafelvoetbal, een zomerkeuken en verschillende zithoeken. Er zijn 8 parkeerplaatsen, 4 beveiligd op het privéterrein en 4 ernaast. Parkeerplaats en ingang worden met video bewaakt. Een auto is aanbevolen.
Luxe villa Arya ligt in het dorp Bajagić, vlakbij de stad Sinj (10 km van de villa), en dit gebied is het hart van Dalmatië, en niet alleen in geografische zin. Het is een historische stad waar dappere inwoners ook de kust beschermden tegen de Turkse invallen, gelegen op slechts 40 km landinwaarts van de beroemde stad Split. Het ligt in de vallei van de rivier Cetina en wordt omringd door drie majestueuze bergen: Kamešnica, Svilaja en Dinara, die prachtige wandelpaden bieden.
Zeer comfortabele en moderne accommodatie met een prachtig uitzicht op de vallei van de rivier Cetina, op slechts 10 km van de stad Sinj
Villa Arya is een nieuw gebouwde en zeer ruime woning met een zeer luxe interieur van 480 m² op 3 niveaus, gelegen op een perceel van 1.700 m² met een panoramisch uitzicht op de Cetina-vallei en de ongerepte natuur, en biedt absolute privacy. De villa is volledig voorzien van airconditioning en gratis WiFi. Het biedt 6 slaapkamers voor 12 personen, 3 keuken- en woonruimtes, 7 badkamers, een fitnessruimte, een Finse sauna, een mediaruimte, een pooltafel (biljart), een zwembad, een jacuzzi, basketbal, volleybal en een kinderspeelplaats, tafeltennis, tafelvoetbal, een zomerkeuken en verschillende lounges. Er zijn 8 parkeerplaatsen, 4 beveiligd op het privéterrein en 4 ernaast. De parkeerplaats en de ingang staan onder videobewaking. De auto wordt aanbevolen.
Hier is een gedetailleerde beschrijving van het aanbod voor u:
* De OUTDOOR biedt: Een verwarmd privé zwembad van 11m x 5m met aangrenzend een ondiep zwembad voor kinderen van 8m x 2,8m en 0,4m diep, beide verwarmd en met chloorvrij systeem. Er is ook een bubbelbad voor 6-8 personen bij het zwembad. Een ruim zonnedek met 12 ligstoelen, een buitendouche, een volledig uitgeruste zomerkeuken met barbecue en met TV, een overdekte eethoek, een apart toilet en enkele zithoeken. Een paar stappen naar beneden kom je bij de kinderspeelplaats met een houten huisje, schommels en een glijbaan. Daarnaast is er een basketbalveld en een volleybalveld.
* Op de begane grond bevinden zich 4 slaapkamers met eigen badkamer en een kleine open woonruimte met TV en banken en directe toegang tot het zonnedek. Slaapkamer nr. 1 (17,5 m²) met kingsize bed 180 cm x 200 cm, airconditioning, TV, en-suite badkamer (4 m²) met douche en bad en directe toegang tot het zwembad. Slaapkamer nr. 2 (13,5 m²) queen-size bed 160 cm x 200 cm, airconditioning, TV, en-suite badkamer (3,7 m²) met douche en directe toegang tot het zwembad. Slaapkamer nr. 3 (10,5 m²) met twee eenpersoonsbedden van 90 cm x 200 cm, airconditioning, en-suite badkamer (4 m²) met douche. Slaapkamer nr. 4 (13 m²) met twee eenpersoonsbedden van 90 cm x 200 cm, airconditioning en een familiebadkamer (3,2 m²) met douche ernaast.
* De EERSTE VERDIEPING is verbonden door een binnen- en buitentrap en biedt een woonruimte van 60 m², volledig voorzien van airconditioning en uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen in de keuken, een ruime eethoek en een woonkamer met een flatscreen-tv en een balkon met uitzicht op de vallei en het zwembad, er is ook een aparte familiebadkamer met douche. Slaapkamer nr. 5 (17,5 m²) met kingsize bed 180 cm x 200 cm, airconditioning, TV, en-suite badkamer (3,5 m²) met douche en een vrijstaand bad in de slaapkamer. Slaapkamer nr. 6 (10,5 m²) met een queen-size bed (160 cm x 200 cm), airconditioning, TV en een familiebadkamer (3,7 m²) met douche ernaast.
* De ONDERSTE BEGANE GROND is toegankelijk via de interne trap en biedt een mediaruimte (minibioscoopruimte 12 m²) met een houten zithoek, een tv en een PlayStation 5, daarnaast is er een volledig uitgeruste fitnessruimte (32 m²) met airconditioning Een Finse sauna met douche bevindt zich naast de fitnessruimte. Er is ook een ruime gemeenschappelijke ruimte, zoals een funzone met een volledig uitgeruste

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 35 km

35 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 50 km SPU Split

50 km

Station 40 km Split

40 km

Snelweg-afrit 25 km Dugopolje

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Luxe villa Arya ligt in het dorp Bajagić in de buurt van de stad Sinj (10 km van de villa) en dit gebied is het hart van Dalmatië, en niet alleen in geografische zin. Het is een historische stad waar dappere inwoners ook de kust beschermden tegen de Turkse invallen, en ligt slechts 40 km landinwaarts van de beroemde stad Parts. Het ligt in de vallei van de rivier Cetina en wordt omringd door drie majestueuze bergen: Kamešnica, Svilaja en Dinara, die prachtige wandelpaden bieden.
De regio Sinj is rijk en divers en biedt prachtige uitzichten op de bergen, bossen en de rivier de Cetina, die u vanuit de accommodatie kunt zien. De dichtstbijzijnde minimarkt ligt op slechts 1 km van de accommodatie, de pizzeria en een bar ook, het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 1 km afstand en de stad Sinj ligt op slechts 10 km afstand (15 minuten met de auto). Er is een prachtige plek bij het meer "Peručko" waar u kunt picknicken, zonnebaden of zelfs zwemmen, en dat is de plaats Potravlje, op slechts 16 km van de accommodatie (of 15 minuten rijden). Het is mogelijk om te raften of kanoën op de rivier Cetina (40 minuten rijden). Er zijn twee parcours, het standaard parcours (makkelijker, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar) en het uitdagende parcours voor degenen die wat avontuurlijker zijn, beide duren ongeveer 3 uur en het is zeer de moeite waard.
Zeer comfortabele en moderne accommodatie met een prachtig uitzicht op de vallei van de rivier Cetina, op slechts 10 km van de stad Sinj


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 800
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

*Verblijfsbelasting inbegrepen in de prijs van de dienst.
*Op verzoek ontvangt de gast op de dag van vertrek een eindafrekening van de huiseigenaar voor het totale bedrag.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Activiteiten in de omgeving van Sinj: Paardrijden biedt u hier een kijkje in het hart van Kroatië, het verkennen van ongerepte gebieden met interessante oude dorpjes en een verscheidenheid aan terreinen. Naast paardrijden is er de mogelijkheid om Sinj zelf te bezoeken - een stad met een interessante geschiedenis, bekend om het spel genaamd Alka. Dit was oorspronkelijk een steekspel dat al meer dan 280 jaar bestaat en te zien is in het Sinj Museum.
Wij raden u aan het Sinj Museum te bezoeken, dat op 10 km van de accommodatie ligt en zeker een bezoek waard is. Het is zo duidelijk, interactief en innovatief dat je meer wilt weten over Alka.
Als u meer adrenaline wilt ervaren, probeer dan eens een geweldige quad safari in de bergen. U kunt een ATV bergtocht maken door een aantal prachtige landschappen van het Dalmatische binnenland en het Kamešnica gebergte, of u kunt een riviertocht maken per kano, wat veel plezier, prachtige landschappen en mooie herinneringen oplevert. Als u liever fietst, kunt u langs de rivier de Cetina fietsen of over enkele van de andere prachtige fietspaden, langs plaatsen waar u enkele van de mooiste natuurlandschappen kunt ervaren.
Plaatsen die u zeker moet bezoeken zijn de beroemde stad Split (40 km of 44 minuten met de auto) met zijn grote historische bezienswaardigheden zoals het paleis van Diocletianus en de oude stad, die door UNESCO worden beschermd. U kunt een mooie tocht maken naar de Krka watervallen (1 uur rijden) en op de terugweg de UNESCO stad Trogir bezoeken, ook wel een stadsmuseum genoemd vanwege het rijke culturele erfgoed en de intacte authentieke architectuur. De dichtstbijzijnde snelwegafrit/-inrit is Dugopolje, op 25 km afstand, en de dichtstbijzijnde luchthaven is de luchthaven Split SPU, op 50 km of minder dan een uur rijden.
Bekijk enkele van de extra diensten die Ferie home agency aanbiedt (zie onze blog) die uw verblijf nog interessanter en gemakkelijker te organiseren maken.
We kijken uit naar uw verzoek

Uw Ferie Home team


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Perasović

Bedrijf M. Perasović

FerieHome is een klein agentschap gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische, of een ander type vakantie, Midden-Dalmatië is geweldig. Als de belangrijkste accommodatie agent, controleren we persoonlijk wat elke villa biedt, dus de beste huurprijs is gegarandeerd! We kijken ernaar uit van u te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Perasović

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Perasović

meer informatie

Objectnummer: 410134

Laatst bijgewerkt: 21.12.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/410134.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven