Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NIEUW Villa Astera - verwarmd zwembad

Seget Vranjica

Max.  8   gasten
328m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
328m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 01.05 tot 20.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 01.05 tot 20.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa met 4 slaapkamers en privé zwembad van 28 m2, 2,5 km van het strand en 7 km van de stad Trogir
Villa ASTERA is een nieuw gebouwde accommodatie in Seget Donji bij de stad Trogir en biedt een zeer comfortabel en ruim interieur van 328 m2 op een omheind perceel van 501 m2. Het biedt alles wat u nodig heeft voor een perfecte en ontspannen vakantie voor maximaal 8 personen en is uitgerust met hoogwaardige slaapkamers met zeer comfortabele matrassen, volledig voorzien van airconditioning en heeft gratis Wi-Fi. Georganiseerd op 3 verdiepingen, biedt Villa Astera 4 slaapkamers, twee volledig uitgeruste woonkamers, een privézwembad met zonnedek en het hele pand biedt een ongelooflijk uitzicht op zee. Er zijn 3 parkeerplaatsen op het privéterrein - omheind.

Hier is een gedetailleerde plattegrond en het aanbod voor u:
* De begane grond (zwembadniveau) is toegankelijk via een interne trap vanaf de begane grond (parkeerniveau) en biedt: Volledig geklimatiseerde, volledig uitgeruste keuken met kookeiland, wijnkoelkast, eethoek met tafel en directe toegang tot het zwembad en de eethoek buiten. Slaapkamer nr. 1 (zuid) met tweepersoonsbed 160cm x 200cm, airconditioning, TV en directe toegang tot het zwembad. Er is een familiebadkamer met douche en WC. Wasruimte, wasmachine, droger en strijkijzer/plank bevinden zich in de hal. De eerste verdieping is toegankelijk via een interne trap naar de begane grond waar zich een woonkamer en een andere keuken bevinden.
* Het zwembad is direct toegankelijk vanuit de kelder en biedt een verwarmd privézwembad van 8,3 x 3,4 m met een chloorvrij systeem. Zonnedek met 8 ligstoelen, zithoek, overdekte eettafel met barbecue (hout en/of houtskool), buitentafeltennis voor vermaak (kan op de parkeerplaats) en er is een buitendouche.
* De begane grond (parkeerniveau) biedt een zeer ruime woonkamer met flatscreen-tv, airconditioning, open haard, bank, prachtig uitzicht op zee en het zwembad. Er is ook een volledig uitgeruste keuken met kookeiland, alle noodzakelijke voorzieningen die een moderne gast nodig heeft voor dagelijks gebruik, een espressomachine (in beide keukens) en een eetkamer met vrij uitzicht op zee. Er is een apart toilet op de begane grond.
* De eerste verdieping biedt slaapkamer nr. 2 (noordoost) met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, tv, airconditioning en uitzicht op zee. Het aparte toilet bevindt zich op de gang. Master bedroom no. 3 (zuid) met een kingsize bed 180 cm x 200 cm, TV, airconditioning, eigen badkamer met dubbele wastafel, douche en bad met zeezicht. Er is ook een ruim terras met ligstoelen dat alleen door deze slaapkamer wordt gebruikt. Familiebadkamer met douche en slaapkamer nr. 4 (noordwesten) met tweepersoonsbed 180 cm x 200 cm, tv en airconditioning.

Het interieur is ingericht met zorgvuldig geselecteerde details voor een ontspannen verblijf. Deze accommodatie is perfect gelegen als een ideale uitvalsbasis voor dagtochten, het bezoeken van Dalmatische bezienswaardigheden of gewoon genieten van deze rustige omgeving.
Bezoekers die besluiten een kijkje te nemen in het kustgedeelte van Seget Donji zullen tal van culturele, historische en natuurlijke bezienswaardigheden ervaren. Er is een kleine oude haven voor boten, die veel lokale vissers nu gebruiken als uitvalsbasis voor het vissen, en er zijn verschillende restaurants en cafés in de buurt van de haven. In de oude haven zijn vaak inwoners te zien die terugkeren van het vissen. Rond het dorp zijn veel landbouwschatten waar u kunt zien hoe producten worden verbouwd en verzorgd.
Dingen om te doen:
Maak een wandeling langs de grote promenade die de hele kustlijn volgt
Bezoek de kerk van St. Elia op de top van de heuvel
Geniet van het strand en de zon of huur een kajak en verken de omgeving
Proef lokale producten
U kunt een tour maken naar de Krka watervallen, u kunt een boottocht maken naar de nabijgelegen eilanden. Er zijn enkele plaatsen die u zeker moet bezoeken, zoals de UNESCO werelderfgoedstad Trogir (7 km), ook wel museumstad genoemd vanwege het rijke culturele erfgoed en de ongerepte authentieke architectuur. Dan de beroemde stad Split (30 km) met zijn grote historische bezienswaardigheden zoals het paleis van Diocletianus en de door UNESCO beschermde oude stad.
Bij aankomst zal uw gastheer u adviseren over wat u kunt doen volgens uw wensen. Ons doel is om uw ervaring in Kroatië en Villa Astera zo goed mogelijk te maken, en we zullen er alles aan doen om dit te bereiken. Of u nu een rustige of een actieve vakantie wilt, wij kunnen u helpen dit te realiseren.

Ik kijk uit naar uw antwoord
Uw Feriehome team

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 9.7 km SPU SPLIT

9.7 km

Station 36 km SPLIT

36 km

Snelweg-afrit 23 km PRGOMET

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Deze woning is zo perfect gelegen als een geweldige uitvalsbasis voor dagtochten, het bezoeken van Dalmatische attracties, of gewoon genieten van deze rustige omgeving.
Bezoekers die ervoor kiezen om een kijkje te nemen in het kustgedeelte van het dorp Seget Donji zullen tal van culturele, historische en natuurlijke plaatsen ervaren. Er is een kleine oude haven voor boten die veel lokale vissers tegenwoordig gebruiken als uitvalsbasis voor het vissen, terwijl er in de buurt van de haven verschillende restaurants en cafés zijn. U kunt vaak lokale mensen zien terugkeren van het vissen in de oude haven. Rondom het dorp zijn er veel landbouwschatten waar u kunt zien hoe producten worden verbouwd en verzorgd.
Dingen om te doen:
Maak een wandeling langs het grote wandelpad dat de hele kustzijde volgt
Bezoek de kerk van St. Ilija op de heuvel erboven
Geniet van het strand en de zon, of huur een kajak en verken de nabijgelegen gebieden
Proef de binnenlandse producten
U kunt een tocht maken naar de Krka watervallen, u kunt een boottocht maken naar nabijgelegen eilanden. Er zijn enkele must-visit locaties zoals zeker de UNESCO stad Trogir (7km) die soms een stadsmuseum wordt genoemd vanwege zijn rijke culturele erfgoed en intacte authentieke architectuur. Vervolgens een beroemde stad Split (30km) met zijn grote historische bezienswaardigheden zoals het Diocletiaan paleis en de oude stad, beschermd door UNESCO.
Bij aankomst zal uw gastheer u advies geven over dingen die u kunt doen volgens uw wensen. Ons doel is om uw ervaring in Kroatië en Villa Astera de best mogelijke te maken en we zullen doen wat nodig is om precies dat te bereiken, het maakt niet uit of u een rustige of actieve vakantie wilt, wij kunnen helpen om het te realiseren.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

*Verblijfsbelasting inbegrepen in de serviceprijs.
*Op verzoek ontvangt de gast een eindafrekening van de huiseigenaar voor het totale bedrag op de dag van vertrek.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Boekingen van personen die op het moment van de boeking jonger zijn dan 25 jaar kunnen niet worden aanvaard om jeugdgroepen te vermijden. Wij behouden ons het recht voor een dergelijke reservering te weigeren. De huisregels voorzien niet in feesten of evenementen en niet in roken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Feriehome

Bedrijf M. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele aanpak waarbij we ernaar streven de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren persoonlijk elke woning en alles wat elke villa te bieden heeft, daarom garanderen wij, als belangrijkste vertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf M. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Feriehome

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 429068

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/429068.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 01.05 tot 20.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven