Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

SALZ Ferienhaus, Garten & Parkplatz

Zandvoort

Max.  4   gasten
66m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
66m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het kindvriendelijke FAMILIEHUIS (totaal vloeroppervlak is 67 m2) is compleet sfeervol ingericht als strandwoning. Met de zonnige privétuin, de frisse zeelucht en rustige ligging in het dorp voel je je onmiddellijk dat je in een authentieke badplaats bent.

4,83 Sterren op basis van 12 recente recensies
- Netheid 4,7
- Nauwkeurigheid 4,8
- Communicatie 5,0
- Locatie 4,9
- Aankomst 5,0
- Prijs-kwaliteitverhouding 4,8

DE WOONKAMER Je komt via het halletje in de woonkamer met open keuken. Er is een knusse zithoek met een heerlijke bank, een schommelstoel, Philips Full Color flatscreen TV met verschillende Nederlandse en buitenlandse zenders. En natuurlijk onmisbaar: draadloos internet (ook wel WIFI of WLAN genoemd). Veilig op internet met de WIFI exclusief voor huurders van het SALZ! familiehuis. De familietafel biedt plaats aan 4 personen om te eten, gezellig spelletjes te doen, aan te werken, een boek of krant te lezen enzovoort. Er is standaard een kinderstoel aanwezig.

DE KEUKEN is een open en eenvoudig, maar compleet uitgeruste keuken. Met een 4-pits gaskookplaat, combi magnetron, koelkast, Nespresso apparaat, waterkoker. pannen, complete set borden, glazen en veel keukengerei.

DE BOVENVERDIEPING Vanuit de woonkamer leidt een houten trap (let op: steile trap, hele kleine kinderen altijd even begeleiden) naar de slaapkamers en badkamer met toilet. De ouderslaapkamer is ruim, heeft een hoge kwaliteit bed en matras, en een kledingkast. De 2e slaapkamer heeft twee eenpersoons bedden met matrassen van hoge kwaliteit en een kledingkast. Tussen de twee slaapkamers is een deur die naar wens open of dicht kan. De badkamer heeft een ruime douche, wastafel en toilet. Houd er rekening mee dat het toilet alleen boven is.

DE TUIN De combinatie van en vrijstaand familie-vakantiehuis met een ruime (90 m2) zonnige tuin met eettafel, picknick hoek, hangmat en gratis parkeerplek is uniek in Zandvoort. De tuin is exclusief voor het gebruik door jou als huurder.

Beddengoed, handdoeken, theedoeken, alles is inbegrepen. Wel even je eigen strandlaken meenemen. De CV ketel is in 2020 vernieuwd en wordt periodiek onderhouden. Voor de veiligheid zijn er rookmelders, een koolmonoxide melder, EHBO kit en brandblusmiddelen.

Zandvoort is een aloude badplaats met veel historische allure. In de loop der jaren en eeuwen kwamen al vele beroemde bezoekers uit Nederland, Duitsland en andere landen van het strand genieten. SALZ! is dan niet direct gelegen aan het strand of duinen, maar ademt echt de sfeer van een echt strandhuis.

Misschien is SALZ! familiehuis wel het beste vakantiehuis in Zandvoort. We doen als verhuurders in ieder geval ons best om het jou als bezoeker naar de zin te maken. Tot op heden lukt dat gezien de mooie reviews heel aardig. Het gehele huis en tuin zijn exclusief voor jou en je reisgezelschap. Op het oprijpad is er ruimte om je auto te parkeren. De vriendelijke buren gebruiken het pad om in hun eigen achtertuin te komen.

Het spijt ons heel erg, maar het huis is niet geschikt voor minder valide personen.

Het huis is gelegen in een woonwijk, dus respecteer onze buren. Dit is geen huis voor harde muziek, wiet roken of feesten. Bedankt voor je begrip.

GRATIS PARKEREN:
Parkeren is altijd aan één kant op de parkeerplek, zodat de buren kunnen passeren. Een grote auto kan geparkeerd worden op de oprit van ons huis (kosteloos ons woonhuis is verderop in de straat) of aan de openbare weg of bij Parking 'de Zuid' (beide betaald pakeren).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Bus 0.01 km

0.01 km

Luchthaven 25 km Schiphol Airport Amsterdam

25 km

Station 1.1 km Station Zandvoort

1.1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op loopafstand het strand, de vele leuke winkels en heerlijke restaurants kun je genieten van de unieke strandcultuur, de zee en de duinen. Er is een treinstation, directe wegen naar historisch Haarlem, Amsterdam, Leiden en Schiphol Airport ligt op 25 minuten afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

ZANDVOORT AAN ZEE IS BEKEND OM:
Zandvoort is bekend als badplaats, het strand, het zeilen, surfen en kiten op zee, de beach clubs, de duinen met herten, de frisgezonden zilte zeelucht goed voor iedereen die in aircoruimtes werkt. Bekend om o.a. de sportieve evenementen als de Formule 1 op het CM circuit van Zandvoort, de Spartan Race beach editions, de Circuit Run, Wandeltocht 'de 30 van Zandvoort', op 1 januari elk jaar de frisse nieuwjaars duik in de zee, wielertocht Omloop van Zandvoort. En natuurlijk de trendy beach clubs en feesten in het naburige Bloemendaal aan Zee.

AFSTAND TOT STEDEN EN LOCATIES
Het huis en dorp zijn op slechts 10 minuten autorijden van de historische binnenstad van Haarlem. Op 20 minuten rijden van de bloemen en de Keukenhof. Op 25 minuten rijden van luchthaven Schiphol. En natuurlijk op 35 minuten rijden van centrum Amsterdam. Natuurlijk zijn Haarlem, Amsterdam en Schiphol ook via treinstation Zandvoort makkelijk en comfortabel te bereiken.

Het centrum met alle winkels is op enkele minuten lopen. Een leuke route op weg naar het strand met alle heerlijke beach clubs (ook in de winter zijn er een aantal open, 365 dagen per jaar!).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie E. Leezenberg

Familie E. Leezenberg

Hallo leuk je te ontmoeten! Wij zijn Esther en Aernout. Sinds 2016 wonen we in ons droomhuis in Zandvoort, samen met nu 2 van de 5 kinderen uit ons samengestelde gezin. We zouden het super leuk vinden je ons andere huis, het vakantiehuis SALZ! hier aan de rand van het dorpscentrum van Zandvoort aan Zee te laten zien en beleven.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 413082

Laatst bijgewerkt: 25.02.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/413082.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven