Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

LA BOSCAIOLA met privé zwembad

Massa e Cozzile

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

LA BOSCAIOLA, met natuurstenen gevel, is een vrijstaand, gelijkvloers vakantiehuis (ca. 80 m²) met privé zwembad voor alleengebruik. Het biedt voldoende ruimte voor maximaal 4 personen die samen met hun hond een ongestoorde vakantie met veel privacy willen doorbrengen. Het huis beschikt over 2 tweepersoons slaapkamers, 2 badkamers, 1 woonkamer met geïntegreerde goed uitgeruste kookhoek, 1 wasmachine, 1 vaatwasser, airconditioning, wifi, SAT-TV, BBQ, muggenbescherming en alarmsysteem. Ca. 2.000 m² volledig omheind hondvriendelijk en hondveilig terrein. Slechts zeer licht hellend en daardoor gemakkelijk toegankelijk terrein met grote weiden naast en onder het huis, wat zeldzaam is op deze hoogte
Interieur: In het voorste gedeelte van de rustieke woonkamer met airconditioning, die ook verwarmt indien nodig, is er een overzichtelijke en goed uitgeruste kookhoek (kitchenette tegenover de hoek met marmeren blad): 4 kookplaten (gas), 1 magnetron, 1 koffiefiltermachine, 1 moka voor italië. Koffie, 1 nespressoapparaat, 1 broodrooster, 1 warmwatermachine, 1 kleine koelkast, 1 hoge koelkast met extra ijsvak, 1 vaatwasser, voldoende kook- en eetgerei. U vindt de wasmachine achter het huis. Een rustieke eethoek biedt voldoende ruimte voor 4 personen. Daarnaast staat de antieke open haard. Helder gepolijste koperen potten en pannen uit die tijd sieren de woonkamer. (Ooit leefden de boeren in deze streek van de productie van koperen gebruiksvoorwerpen, een ambacht dat met uitsterven wordt bedreigd). 1 SAT-TV maakt ook deel uit van de woonkamerinrichting. Originele olieverfschilderijen sieren de muren.
Vanuit de woonkamer komt u in een van de 2 badkamers, die is uitgerust met 1 douche, WC en bidet. Daarnaast is een van de 2 tweepersoons slaapkamers met een antieke smeedijzeren bedstede uit die tijd en andere antieke gebruiksvoorwerpen die door de voorouders van de eigenaar werden gebruikt. Een zeer hoge en zeer ruime antieke kledingkast en ladekast bieden veel opbergruimte voor uw kleding, schoenen enz. Elke dag geniet u vanuit de slaapkamer van een fantastisch uitzicht op de omliggende heuvels. Als u de voorkeur geeft aan een modernere stijl, zult u de tweede tweepersoonskamer met eigen badkamer (douche, wc, bidet) op prijs stellen. Hier werden de muren gedeeltelijk niet bepleisterd, maar werd het grijze metselwerk in zijn ruwe staat gelaten. Door de glazen deur stroomt veel licht naar binnen, van hieruit heeft u direct toegang tot het groen. De vloer in de slaapkamer en de badkamer is gelegd met zalmkleurige tegels (gres porcellanata). U profiteert van een airconditioning die indien nodig ook verwarmt.
Buiten: Heel handig: een paar stappen voor het huis ligt het gelijkvloerse privé-zwembad (4 m x 10 m, 1,30 m diep), gebouwd in 2021, met buitendouche, genesteld in een mooi aangelegde tuin met schaduwrijke pergola met rustieke kastanjehouten tafel en stoelen, ligstoelen en parasols. Een "marmeren schoonheid" en citroenbomen in kuipen sieren de tuin bij het zwembad. Voor de pergola onder schaduwrijke bomen heeft de eigenaar een put van ongeveer 140 m diep aangelegd, waarvan het water van zeer goede kwaliteit en gezond is. Naast het huis is een zeer grote groene zone met BBQ, gedeeltelijk omgeven door een laurierhaag. Het fenomenale uitzicht op de omliggende heuvels (Monsummano Alto, Montecatini Alto), de bergen van Pisa en de vallei van Valdinievole (Montecatini Terme) zal u betoveren. Ook kijkt u uit over de beboste groene heuvels

Het landgoed heeft ook een oud bomenbestand, machtige hoge kastanjebomen, typisch voor deze streek op deze hoogte, afgewisseld met olijfbomen, coniferen, acacia's en eiken. De grote en goed toegankelijke groene zones zijn ideaal voor uw kinderen om rond te rennen en te spelen, maar ook voor uw hond en voor fitnessoefeningen in de buitenlucht. Onder het huis, midden in een groot groengebied, dienen twee hoge boomstammen met daarboven een dwarsbalk als steiger voor een kinderschommel. Vlak ernaast, onder schaduwrijke oude bomen, staat een rustieke kastanjehouten eetgroep van waaruit u uw kinderen in de gaten kunt houden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 50 km

50 km

Meer 10 km

10 km

Skilift 60 km

60 km

Supermarkt 12 km

12 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 9 km

9 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 50 km Amerigo Vespucci, Florenz-Peretola

50 km

Station 6 km Borgo a Buggiano

6 km

Snelweg-afrit 9 km Montecatini Terme

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Provincie Pistoia, tussen Florence en Lucca/Pisa, vlakbij het oude en bezienswaardige heuveldorp Cozzile. Zeer rustige en bosrijke heuvelachtige ligging op het zuiden (480 m boven zeeniveau) met paradijselijk uitzicht op een indrukwekkende panoramische positie die u zal bekoren. Het vakantiehuis ligt boven het bekende kuuroord Montecatini Terme met zeer goede snelwegverbinding A 11 Firenze-Mare om de kunststeden en de klassieke excursiebestemmingen van Toscane te bereiken, zoals Florence, Pisa, Lucca, San Gimignano, Siena enz. evenals de zee.

Onder het huis, na ongeveer 10 minuten met de auto, bereikt u de "Via degli ulivi", een panoramische weg omgeven door olijfgaarden, die u naar middeleeuwse, romantisch gelegen en van het toerisme gespaarde heuveldorpen brengt, bijvoorbeeld Massa, Colle di Buggiano, Buggiano Castello, Stignano: hier lijkt de tijd stil te staan.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Paardrijden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Tafeltennis
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is inclusief gas, water, wifi, eindschoonmaak, onderhoud zwembad, eerste set linnengoed voor bed, keuken, badkamer. Ter plaatse te betalen: elektriciteit (huis/zwembad) naar verbruik: 60 cent per 1 kilowatt, per huisdier Euro 30,- totaal verblijf, elke nieuwe linnenwissel per persoon Euro 10,-, kinderbedje (kind tot 4 jaar) Euro 35,- per week incl. beddengoed. Borgsom Euro 200,-, die bij vertrek wordt terugbetaald minus de kosten ter plaatse.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Een oase van rust: Vanwege de hoogte is LA BOSCAIOLA het ideale toevluchtsoord voor stresslijders, maar ook voor pasgetrouwden die een onvergetelijke en ongestoorde huwelijksreis willen beleven. Laat u elke ochtend zachtjes wekken door het gezang van de vogels en adem elke dag in absolute stilte de rustgevende, gezonde berglucht in!
De familie van de eigenaar heeft altijd in dit huisje gewoond, veel familieaandenkens liggen nog in het huis en herinneren aan hoe de boeren 100 jaar geleden en meer leefden en werkten.

Een zeer bochtige geasfalteerde panoramische weg leidt naar uw droomhuis. De eigenaar respecteert de privacy en komt alleen op het terrein om het zwembad schoon te maken.

Honden zijn niet toegestaan in het zwembad! Ze kunnen zich verfrissen met bronwater.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Fam K. uit Deutschland

4,4
3 4 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantie in Massa e Cozzile

Geweldige locatie
Zwembad voor exclusief gebruik
Zeer vriendelijke eigenaar

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2023

Babett W. uit Deutschland

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Dolce vita pur, rust, ontspanning en gewoon even loskoppelen

Zeer aardige verhuurder, geweldig uitzicht, mooi zwembad. Idyllisch gelegen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Residenze Toscane di Gabriele Corsten
Mevr. G. Corsten

Mevr. G. Corsten

Andere accommodaties van Mevr. G. Corsten

Alle accommodaties weergeven van Mevr. G. Corsten

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 413766

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/413766.htm

Mevr. Gabriele Corsten

Via Vacchereccia 8

51010 Massa e Cozzile

0049(0) 177 7464025

IT01747510475


«LA BOSCAIOLA met privé zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven