Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Mediterranea (LUXE)

Ostuni

Max.  8   gasten
200m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers (+6)
4  Badkamer
Max. 8  gasten
200m²
4 Slaapkamers (+6)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Mediterranea
Op een steenworp afstand van Ostuni en op enkele kilometers van de prachtige zandstranden opent de charmante Villa Mediterranea haar deuren. Een sierlijk toevluchtsoord in een oase van rust in het prachtige landschap van Alto Salento.

Enkele jaren geleden heeft de vrouw des huizes het oude landgoed, een erfenis van haar familie, omgebouwd tot een adellijke vakantiewoning. De vrijstaande woning in de stijl van een masseria werd met veel gevoeligheid gerestaureerd en voorzien van hedendaags comfort. Het behoudt zijn historische charme en straalt grandeur uit. Tegelijkertijd voelen de woning en het hele landgoed onmiddellijk aan als een gezellig toevluchtsoord. De natuur als inspiratiebron en de lichtheid van de zomer in combinatie met een droomhuis zijn het toppunt van vakantie. Een vakantieverblijf voor kenners.

Het privé-zwembad van 15 x 6 m (in bedrijf van ca. 1.5. - 30.9.) met zonneterras belooft pure ontspanning. Er zijn talrijke zitplaatsen buiten op het terrein. Afhankelijk van het tijdstip kunt u op de verschillende plekken genieten van de avondzon. Elke gast vindt zeker zijn favoriete plekje voor een ontspannen uurtje of een dromerige siësta. Het schaduwrijke prieel biedt veel ruimte en is de populaire en ideale ontmoetingsplaats voor een gezellig samenzijn met familie en goede vrienden. De barbecuegrill aan het einde van de pergola is ideaal voor warme zomeravonden. En als het al heerlijk naar gegrilde vis ruikt, verzamelen alle gasten zich vast en zeker snel rond de eettafel voor het diner!

Met zijn felle kleuren steekt de villa af tegen de groene olijfbomen en de rode aarde. Een eeuwenoud engeltje in de buitenmuur getuigt van de geschiedenis en betekent een soort geluksbrenger voor de vrouw des huizes.
De villa wordt omringd door weelderige oleanders, citrusbomen, torenhoge cactusvijgen, glinsterende zilvergroene olijfgaarden en wilde mediterrane kruiden, de zogenaamde Macchia mediterranea.

Traditionele levensstijl, huiselijke sfeer en zuidelijke flair gaan hier hand in hand. Villa Mediterranea beschikt niet alleen over een uitgebreide buitenruimte; de leefruimte is ook zeer royaal opgezet, zodat hier 8 - 12 personen comfortabel kunnen worden ondergebracht. De villa heeft 4 slaapkamers of woongedeeltes, allemaal met aparte ingangen vanaf het terras; 3 van de 4 gedeeltes hebben elk een extra woonkamer, die voorzien is van een slaapbank en een eigen minibar. Er is ook een moderne, zeer smaakvolle badkamer (met douche en bidet) in elke ruimte, evenals een klein privé-terras aan de achterzijde met uitzicht op de olijfbomen. Een apart toegankelijke, volledig nieuwe eetkeuken wacht op creatieve koks. Alle gasten kunnen plaatsnemen aan de grote tafel met uitzicht op het groen. Bij mooi weer is de eethoek op het grote gemeenschappelijke terras erg populair, waar Apulische specialiteiten worden geserveerd om urenlang van te genieten. In de avonduren ziet het pand er bijzonder magisch uit met zijn vele lichtpunten. Savoir-vivre is hier groot geschreven.
Licentie- of registratienummer: BR07401291000015649

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

De prachtige Villa Mediterranea ligt op slechts enkele kilometers van het betoverende witte stadje Ostuni
Omgeven door groen in een oase van rust, wacht dit charmante vakantiehuis op u.

Dankzij de volledig geïsoleerde ligging op een perceel van 11.000 m² geniet de exclusieve residentie een hoge mate van privacy.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 33 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De eindschoonmaak en het bed- en badlinnen zijn voor alle geregistreerde gasten eenmalig in de prijs inbegrepen
Eventuele wijzigingen tijdens uw verblijf moeten ter plaatse worden overeengekomen en betaald.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Nichteinhaltung des Vertrages müssen 90 % der Gesamtkosten bezahlt werden, sollte keine Ersatzvermietung möglich sein (+ 5,— Euro Bearbeitungsgebühr). Sollte eine Ersatzvermietung möglich sein, wird eine Bearbeitungsgebühr über Euro 50,— erhoben. Ab dem Anreisetag ist der Reisepreis mit 100% fällig.

meer informatie:

Als je nog vragen hebt, neem dan even contact met me op! Bedankt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf DOMUS DOMPE`
Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Passione Puglia - Puglia uit passie Als tweetalig opgegroeide Duits-Italiaanse is Irene Dompé-Legrottaglie altijd zeer vertrouwd geweest met de levensstijl en cultuur van Bell'Italia. Ze houdt van reizen en komt ook uit een familie van luchtvaartmaatschappijen (haar vader werkte tientallen jaren voor ALITALIA), dus ze reist al van jongs af aan veel. Privé struint Irene graag rond op antiek- en zeldzaamheidsmarkten en slaagt er altijd in om een aanvullend stuk voor haar collecties te bemachtigen. Ze houdt van het inrichten en decoreren van huizen en natuurlijk van de Italiaanse keuken. Irene is gediplomeerd vertaalster en heeft, voordat zij ondernemer werd, gedurende meer dan 19 jaar gevarieerde beroepservaring opgedaan in de promotie van het toerisme in het delegatiebureau van het Italiaanse Nationaal Bureau voor Toerisme ENIT. Zij kent Italië en Apulië in het bijzonder zeer goed. Ze is geboren in München en woont en pendelt tussen München en Apulië. Zij ontmoette haar Apulische man echter niet in het zonnige zuiden, maar op een koude winterdag 30 jaar geleden in de metropool Isar. Nu heeft ze van haar passie haar beroep gemaakt door te bemiddelen in vakantiewoningen in de droomregio Zuid-Italië. Door haar sterke persoonlijke band met Apulië kent zij niet alleen de entourage persoonlijk, maar ook de eigenaren van de aangeboden huizen. Haar voorkennis en gefundeerde vastgoedkennis in combinatie met haar persoonlijke zwak voor het mediterrane leven zijn veelbelovend. Kom zelf kijken! Irene Dompé-Legrottaglie adviseert u graag. Het aanbod dat zij u op deze website presenteert concentreert zich voornamelijk op Ostuni en omgeving. De pittoreske Witte Stad met haar Moorse oude stad fascineert door haar vestingachtige karakter. Slechts een paar minuten met de auto van hier en je bent al mare! De weg naar de kust is omzoomd met eindeloze, eeuwenoude olijfgaarden die zilvergroen glinsteren in de zon. Duik in de fascinerende wereld tussen het Oosten en het Westen, in een land van zuidelijke cultuur en traditie. Puglia à la carte!


Andere accommodaties van Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Alle accommodaties weergeven van Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 415978

Laatst bijgewerkt: 30.11.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/415978.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven