Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

TRULLISIA B&B PUGLIA

APULIË ITRIA VALLEI

Max.  10   gasten
314m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 10  gasten
314m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij Bed and Breakfast TRULLISIA B&B PUGLIA, gelegen in het hart van Martina Franca in Puglia. Deze accommodatie van 314 vierkante meter is geschikt voor maximaal 10 gasten en heeft een slaapkamer en een badkamer.

Dompel jezelf onder in het comfort van onze B&B, ingericht met smaak en aandacht voor detail. Hout en warme tinten creëren een gezellige en ontspannen sfeer. De slaapkamer is ruim en comfortabel, met lakens en linnengoed. De badkamer is modern en functioneel, uitgerust met een haardroger en strijkijzer.

De keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat, perfect om je eigen maaltijden te bereiden. Je kunt ook genieten van een heerlijk ontbijt geserveerd op onze eettafel, omringd door planten en bloemen.

Onze B&B biedt een breed scala aan diensten voor uw comfort. Je kunt ontspannen in onze tuin, een duik nemen in ons zwembad of genieten van een barbecue in de open lucht. We bieden ook privéparkeergelegenheid en fietsen om de omgeving te verkennen.

Voor je comfort is de woning uitgerust met airconditioning en een tv. We bieden ook de mogelijkheid tot lange termijn verhuur. Houd er rekening mee dat onze accommodatie rookvrij is en een omgeving met weinig allergieën biedt.

Geniet van de schoonheid van Puglia en de gastvrijheid van TRULLISIA B&B PUGLIA Bed and Breakfast. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons huis.
Licentie- of registratienummer: CIS -TA07301362000018217

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Gelegen in Apulië, Martina Franca is een stad rijk aan geschiedenis en cultuur. STRUCTUUR type als een vakantiehuis of B & B, 400sqm buitenruimte met zwembad 5 dubbele slaapkamers met 5 badkamers allen met eigen ingang op de begane grond, ruime parkeergelegenheid voor uw auto's, thuis retsurant, verkoop en proeverij olie en wijn onze productie, verhuur ebike, fiets, de kamers zijn twee historische trulli met twee dubbele slaapkamers en badkamer voor elk een eigen ingang, andere 3 klassieke kamers met badkamer en eigen ingang, grote tuin met olijfbomen, grote keuken voor uw ontbijt, kamers met airconditioning, klamboes, vloerverwarming, satelliet-tv. douche, koelkast, koffiezetapparaat, beddengoed, handdoeken, haardroger, spiegel, douche, outdoor paraplu's voor de zomer, bij het zwembad ontspannende bedden. extra diensten ontspannende massages, kookschool, pasta en kaasbereiding tipoco als mozzarella of burrata, ricotta kaas, moet u aankomen met uw eigen auto of er een huren op de dichtstbijzijnde luchthaven Bari of Brindisi . De woning ligt op 5 km van Alberobello en Locorotondo, kunt u een bezoek alle schoonheden van de plaats binnen een paar minuten, zoals Cisternino Ostuni, Monopoli Polignano a Mare, een paar km Matera en Lecce . Het zwembad is altijd beschikbaar voor u, zelfs 's nachts, verfrissing na een warme dag .


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-03-2024


De Accommodatie heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Trullisia B&B Puglia
Bedrijf A. Grassi

Bedrijf A. Grassi

Hallo iedereen, ik ben Antonisia de eigenaar en manager van de B & TRULLISIA IN VALLE D'ITRIA PUGLIA 5 minuten met de auto naar Alberobello en Locorotondo, van mij kunt u een bezoek brengen aan een paar km Cisternino Ostuni, Martina Franca, Polignano a Mare Monopoli, Lecce, Matera, zal ik u begeleiden naar de keuze om te bezoeken, het huis is geschikt voor 10 volwassenen, de kamers allemaal dubbel met eigen badkamer en ingang naar de kamer onafhankelijk, het prachtige zwembad voor u, kan ik lpreparare voor u een smakelijk ontbijt met biologische producten van mijn campagne, kan ik voor u koken in de avond met HOME RESTAURANT, het huis heeft twee trulli met twee tweepersoonskamers met eigen badkamer voor elk. er zijn ook drie klassieke tweepersoonskamers met eigen badkamer en eigen ingang, het is noodzakelijk om zelf te rijden, we zijn op het platteland, er is voldoende parkeergelegenheid voor uw auto, we hebben ebike - fietsverhuur om het echte AUTHENTIEKE Puglia te ontdekken. Je kunt ons bereiken vanaf het vliegveld van Bari of Brindisi. Ik ben gevestigd in valle d'itria, het mooiste gebied van Puglia, vol met spannende ervaringen, cultuur, musea, eten, zee, heuvels, oude olijfbomen, olie en wijn die je bij mij kunt proeven. Je kunt je organiseren van 2 tot 10 personen. We hebben genoeg ruimte. Ik kan tot uw beschikking staan tijdens uw verblijf. aarzel niet om contact met mij op te nemen, haast is geboden. Tot ziens. op deze magische plek voor een onvergetelijke vakantie. groeten TUA ANTONISIA


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 462425

Laatst bijgewerkt: 06.03.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/462425.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven