Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de betoverende Trullo Mandorla, vlakbij het pittoreske stadje Fasano in Apulië. Deze stijlvolle trullo biedt een idyllische omgeving voor een onvergetelijke gezinsvakantie. Met 100 vierkante meter woonruimte biedt Trullo Mandorla comfortabel plaats aan maximaal 6 gasten in de 3 trullo slaapkamers en 2 goed ingerichte badkamers.

Als je Trullo Mandorla binnenstapt, word je begroet door een warme en uitnodigende sfeer, compleet met een houtkachel en tv voor de gezellige avonden binnenshuis. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van moderne apparatuur, waaronder een koffiezetapparaat, vaatwasser en wasmachine, zodat je verzekerd bent van al je culinaire behoeften.

Ouders die met kleintjes reizen zullen de beschikbaarheid van een kinderbedje, een kinderstoel, kinderspeelgoed, boeken en dvd's en natuurlijk opblaasbaar speelgoed bij het zwembad op prijs stellen, waardoor dit vakantiehuis echt gezinsvriendelijk is. Blijf verbonden tijdens je verblijf met gratis WiFi-toegang.

Het zijn de prachtige buitenruimtes die Trullo Mandorla echt tot een heerlijke plek maken om te verblijven. Stap aan de voorkant van de trullo naar buiten om te ontspannen op de prachtige buitenlounge met panoramisch uitzicht op zee. Geniet 's avonds van een glas prosecco in de lounge terwijl je de zon achter de bergen ziet ondergaan. Loop vervolgens door de weelderige tuin, naar de buitenkeuken en eethoek genesteld in de prachtige tuin. Steek de BBQ-grill aan of steek het gasfornuis aan voor een heerlijke maaltijd in de buitenlucht, en dineer aan de buitentafel, omringd door de schoonheid van het Apulische landschap. Via de trap naar het hoger gelegen terras kom je bij het privézwembad. Ontspan bij het zwembad op de ligstoelen in de schaduw van de olijfbomen en bewonder het uitzicht op zee of ontspan in de hangmat, de perfecte plek voor een middagdutje.

Trullo Mandorla biedt schaduwrijke parkeergelegenheid. Dit vakantiehuis is ideaal gelegen en biedt gemakkelijke toegang tot de prachtige landschappen, charmante stadjes en historische bezienswaardigheden van Apulië.

Blader door de 40 foto's die het prachtige interieur, exterieur en de adembenemende omgeving van Trullo Mandorla laten zien. Je vindt foto's van de goed ingerichte badkamer, met een wastafel, kraan en spiegel; de volledig uitgeruste keuken, compleet met een fornuis, koelkast; de gezellige woonkamer, versierd met comfortabel meubilair en een smaakvolle inrichting; en de uitnodigende slaapkamers, die een vredig toevluchtsoord bieden aan het einde van een dag vol plezier.

Mis de kans niet om onvergetelijke herinneringen te creëren in vakantiehuis Trullo Mandorla. Boek vandaag nog je verblijf en ervaar de magie van Apulië.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed
Slaapkamers 2
Kingsize bed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Trullo Mandorla ligt op 2 km van Fasano, de perfecte locatie om de nabijgelegen steden Ostuni, Alberbello, Cisternino, Savelletri en Polignano te verkennen. En nog veel meer!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bad- en zwembadhanddoeken zijn inbegrepen. Er zijn geen extra kosten voor gas, elektriciteit of water. Schoonmaak is een keer per week inbegrepen. Als je meer dan één keer per week schoonmaak nodig hebt, kan dit geregeld worden tegen een extra vergoeding.

Annuleringsvoorwaarden:

  • There is no refund of the 30% deposit in the event of cancellation. Full payment is due 6 weeks before the rental period and there is no refund after this time.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. J. Baldwin

Mevr. J. Baldwin

Ik ben een werkende moeder en woon in Cambridge, Engeland met mijn man en onze 3 kinderen van 10, 15 en 17 jaar. We hebben ook twee gekke Bengaalse katten! We kochten Trullo Mandorla in 2004 na ons eerste bezoek aan Puglia en het was liefde op het eerste gezicht. Het moest volledig gerenoveerd worden tot de prachtige trullo die we nu hebben - je kunt de details van onze renovatie zien in het fotodagboek bij de Trullo. We vinden het heerlijk om tijd door te brengen in de trullo en elk jaar zijn er nieuwe dingen voor ons om te ontdekken in de omgeving. Ik deel graag mijn kennis van het gebied en geef tips over de beste plekken om naartoe te gaan!


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 451672

Laatst bijgewerkt: 02.02.2024

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/451672.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven