Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantie met het geluid van de zee

Oostzeekust, Mecklenburg-Vorpommern, Kühlungsborn

Max.  4   gasten
43m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
43m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

19 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

19 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Haus am Park: Ook in het frisse seizoen een uitstapje waard..

De vakantiewoning ligt in het "Haus am Park", ca. 80 m van het witte zandstrand en 60 m van de 3,5 km lange promenade.
Restaurants, bakkerij en winkelmogelijkheden zijn in de directe omgeving, maar toch is de flat absoluut rustig.
Het ligt op de 1e verdieping, er is een lift aanwezig, en biedt plaats aan maximaal 4 personen. Het is een niet-rokers flat.
Eén hond is toegestaan.

Het appartement is uitgerust met:
- een slaapkamer met een bed van 1,60 m, gordijnen met verduisteringsmogelijkheid en een ruime kledingkast voor uw garderobe
- een woonkamer met open keuken (vaatwasser, 2-pits kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron en mini-oven), eethoek en een tweepersoons slaapbank
- een badkamer met douche, haardroger en make-up spiegel
-een bergruimte met verdere opbergmogelijkheden, stofzuiger en schoonmaakspullen

Natuurlijk heeft de flat een parkeerplaats dicht bij het huis (zij-ingang, rechts).

U kunt genieten van de frisse Oostzeelucht en het zijaanzicht op de zee, evenals de betoverende zuilengangen, op een van de drie kleine, op het oosten gerichte balkons met toegang vanuit de slaapkamer en het woongedeelte.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Station 15 km Bad Doberan

15 km

Snelweg-afrit 45 km Kröpelin

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Kühlungsborn, de grootste bad- en recreatieplaats van Mecklenburg, ligt aan de Oostzeekust van Mecklenburg direct aan de Mecklenburgse Baai, ongeveer 25 kilometer ten westen van Rostock. Onmiddellijk ten zuiden van de stad verheft zich de bergketen van de Kühlung met de vuurtoren van Buk die al van verre zichtbaar is.

Met een lengte van 3150 meter heeft Kühlungsborn een van de langste promenades van Duitsland. Aan de westelijke rand van de stad loopt de boulevard over in het Baltic Square. Het brede zandstrand strekt zich uit over ongeveer zes kilometer. Bijzonder is het grote gemeentebos van Kühlungsborn.
Kühlungsborn is vanuit Hamburg via de A20 in ongeveer 1,5 uur te bereiken.
Er zijn veel bezienswaardigheden in de buurt:
De Minster in Bad Doberan, Heiligendamm, De Witte Stad aan Zee, de stoomtrein "Molli", het traject Bad Doberan-Heiligendamm, Wismar, Rerik, het eiland Poel, Rostock-Warnemünde met de oude rivier, het Spookbos in Nienhagen en nog veel meer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornobedingungen: Sie können jederzeit vom Vertrag zurücktreten. Der Rücktritt muss schriftlich (Brief oder Email) erfolgen. Im Falle des Rücktritts sind Sie zum Ersatz des uns entstandenen Schadens verpflichtet. Eine Online-Buchung wird direkt bei Abschluss verbindlich, eine telefonische Buchung wird innerhalb von 14 Tagen verbindlich bestätigt. Danach gelten unsere Stornobedingungen, es gibt keine Staffelung, die Stornokosten sind abhängig von einer Neuvermietung. Die nicht neu vermieteten Übernachtungen werden mit 80 % in Rechnung gestellt, zuzüglich einer einmaligen Stornogebühr von 40,00 € Es zählt jeweils das Empfangsdatum Ihrer Rücktrittsnachricht. Bereits eingezahlte Beträge werden verrechnet. Selbstverständlich können Sie eine Ersatzperson stellen, die Ihren Mietvertrag übernimmt. Mit den Buchungsunterlagen erhält der Mieter eine Empfehlung zum Abschluss einer Reiserücktrittskostenversicherung. Bei einem erneuten Beherbergungsverbot entstehen dem Mieter vor Anreise keine Kosten, die Anzahlung wird zurückgezahlt. Bei schon erfolgter Anreise wird die Miete anteilig zurückgezahlt. Bei Anordnung einer 2-G Regel besteht für den Mieter kein Anspruch auf eine kostenlose Stornierung, da die Hinderung am Aufenthalt in der gebuchten Unterkunft auf seine individuelle Entscheidung beruht, dies ist damit ein in seiner Person liegender Grund, der ihn nicht von der Entrichtung der Miete befreit. (§ 537 Abs. 1 S. 1 BGB)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Stephanie R. uit Halberstadt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beter wordt het niet

Eigenlijk ging ik er helemaal niet vanuit dat ik iets naar mijn wens zou vinden ... een gezellige accommodatie waar ook een hond welkom is, dicht bij de zee, het liefst met uitzicht op zee, een bakker op weg naar het strand voor de eerste koffie tijdens de wandeling, rustig gelegen, met parkeergelegenheid en alles ook betaalbaar. Bestaat dat niet? Maar precies dat alles biedt dit vakantieappartement en we mochten er volop van genieten. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt. Elk appartement heeft zijn eigen charme, net als deze. Er waren zelfs welkomstlekkernijen, zelfs voor onze viervoeter. Alles was perfect. We voelden ons meer dan comfortabel en zouden het liefst langer zijn gebleven. Ik had ook het geluk de verhuurder telefonisch te ontmoeten, super aardig. Mevrouw Beermann is een vrouw met een hart. Ter plaatse was er ook nog een goede fee, mevrouw Koch. Ze verwelkomde ons, bracht ons naar het appartement, liet alles zien en legde ons alles uit en zou ook in geval van nood altijd bereikbaar zijn geweest. Vanaf de dag van boeking tot aan de terugreis was alles perfect. Al met al, een plek om je goed te voelen. Een thuis voor een tijdje. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Ganz lieben Dank für die tolle Bewertung! Wir freuen uns dass wir Ihnen schöne Tage bereiten konnten und darauf Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Februari 2024

T. L. uit Chemnitz

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Ook in de winter een droomaccommodatie!

Ik was met 2 kinderen voor 6 mooie februaridagen in de accommodatie van de familie Behrmann. De beslissing om te gaan was heel spontaan (3 dagen van tevoren) - geen probleem voor de vriendelijke verhuurders. Het contract, de kuurkaarten, enz. konden we allemaal digitaal en ongecompliceerd regelen. Ter plaatse werd mevrouw Koch, de goede ziel van de verhuur, hartelijk ontvangen, hielp de kinderen met hun rolkoffers en zorgde voor een goede start van de vakantie. Het huis is zeer uitnodigend en goed onderhouden. Het appartement zelf is gezellig, modern en goed uitgerust. De slaapbank in de woonkamer is ook echt een BEDbank die deze naam verdient. We genoten (ook bij nog frisse temperaturen) van de kleine uitstapjes met uitzicht op het park. Hoewel je het zeezicht zijdelings alleen door een kiertje tussen de huizen ziet, kun je het geluid van de golven horen! <3Het mobiele netwerk is op deze hoek van Kühlungsborn over het algemeen behoorlijk slecht. Er is echter gratis WiFi, dus we hadden altijd verbinding in de accommodatie als we dat wilden. Zo kwam ook het echte vakantiegevoel en de kans om te ontspannen binnen handbereik. Op veel dagen hadden we de auto helemaal niet nodig: het strand, de bakker, de boekwinkel, de bioscoop, de horeca en natuurlijk de Molly-trein - allemaal op loopafstand (ook met kleine kindervoeten) te bereiken. De kinderen vonden snel hun weg, oriënteerden zich goed en konden zelfstandig rondlopen in de omgeving voor kleine uitstapjes. Het aangrenzende park met de grote speeltuin was helaas niet toegankelijk voor ons vanwege de hevige regenval van de afgelopen weken, maar is normaal gesproken een geweldige plek om te spelen en rond te rennen. We hadden een leuke tijd en hebben erg genoten van de rust van het laagseizoen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Vielen Dank für Ihre freundliche und ausführliche Bewertung!
Wir würden uns freuen Sie mal wieder als Gäste bei uns zu begrüßen!

Februari 2024

Hans-Jürgen L. uit Blankenfelde

4,8
4 5 5 5 5

Sehr schöne Ferienwohnung

Wohnung liegt in einem schönen Feriendomizil grosszügige und geschmackvolle Ausstattung. Tolle Gastronomie und Versorgungseinrichtungen in der Nähe.
Einfach sehr empfehlenswert.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Wir würden uns freuen Sie mal wieder als Gäste bei uns zu begrüßen!

September 2023

Manuel S. uit Lauchhammer

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbare Ferienwohnung

Sehr schöne Ferienwohnung und tolle Lage.
Wir kommen gerne mal wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Lieben Dank für Ihre Bewertung!

September 2023

Margitta L. uit Allee der Kosmonauten 61, 12681 Berlin

4,6
5 3 5 5 5
Toon Duits

een prachtige vakantie

Zeer aardige verhuurders en schoonmaakster die altijd beschikbaar waren tijdens de vakantie.
Het appartement is gezellig ingericht, alles wat nodig is, is aanwezig.
Bij het kijken uit het raam kijk je uit op het mooie park.
Het strand, de boulevard en een speeltuin zijn zeer dicht bij het appartement/huis, maar toch is het rustig gelegen.
In de directe omgeving zijn winkels, restaurants, cafés en andere winkels op loopafstand.
De Bäder-Express en de Molli nodigen uit voor uitstapjes, dan heeft zelfs de auto vakantie.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Vielen lieben Dank für Ihre ausführliche Bewertung!
Wir freuen uns aufs nächste Mal!

Augustus 2023

Birgit W. uit Heidelberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droom aan de Oostzee

Het is een mooi en schoon appartement in een geweldig pand op het strand. Het appartement is volledig ingericht, heeft comfortabele bedden en prachtige kleine balkons met een mooi uitzicht. We voelden ons zeer goed verzorgd dankzij een vriendelijk proces en aandacht voor speciale verzoeken en komen graag terug. De Oostzee is altijd een ervaring en biedt de ultieme ontspanning en ontspanning.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Ganz lieben Dank für die ausführliche Bewertung!
Wir freuen uns wieder auf Sie!
Liebe Grüße

Augustus 2023

Antje B. uit Untermenzinger Straße 79

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige Oostzeevakantie vlakbij het strand

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Liebe Antje B.,
herzlichen Dank für die tolle Bewertung!
Sehr gerne würden auch wir euch wieder als Gäste begrüßen.
Bis dahin wünschen wir euch alles Gute!
Liebe Grüße!

Augustus 2023

Julia K. uit Quedlinburg

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut

Sehr gut

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Vielen Dank! :)

Juli 2023

A. R. uit Kreis Lippe

4,2
5 4 3 5 4

Gemütliche und schöne Ferienwohnung direkt am Strand

Eine sehr schön eingerichtete Wohnung direkt am Strand /Promenade.
Einige Einkaufsmöglichkeiten , Bäckerei ,Park direkt vor der Haustür.
Ideal mit Hund und Kind.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Vielen Dank für Ihre Zeit und die gute Bewertung!
Wir würden uns freuen, Sie nochmal als Gast bei uns begrüßen zu dürfen und hoffen, im Punkt Service Sie noch etwas mehr überzeugen zu können.
Herzliche Grüße!

Juli 2023

Andrea Z. uit Aerzen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

We hebben, ook al waren we er maar kort, erg goed uitgerust. Het "Haus am Park" is een zeer aantrekkelijk gebouw en de locatie.... gewoon geweldig. Binnen een minuut bij de Oostzee en bij de boulevard, die dagelijks uitnodigt tot een wandeling. Het appartement is modern ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens de vakantie. We hebben alweer geboekt... meer hoeft er waarschijnlijk niet gezegd te worden.

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Liebe Gäste,
vielen Dank für die tolle und ausführliche Bewertung!
Wir freuen uns wieder auf Sie! :)
Alles Liebe bis dahin!

Februari 2023

Gudrun S. uit Blomberg

5,0
5 5 5 5 5

Immer wieder gerne!

Es war auch im Februar sehr schön.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Vielen Dank für die tolle Bewertung!
Wir würden uns freuen, Sie nochmal als Gast bei uns begrüßen zu dürfen.
Herzliche Grüße!

Februari 2023

Gudrun S. uit Stendal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Last Minute Vakantie

Hartelijk dank dat we op zo'n korte termijn uw appartement mochten boeken voor een vakantie. De flat is zeer dicht bij het strand. Kruidenierswinkel, bars, bakker, pizzeria, kapper en restaurants zijn in twee minuten te bereiken. In de wintermaanden moet u er echter rekening mee houden dat sommige bars en restaurants gesloten zijn en andere slechts korte tijd open zijn. De flat heeft echter een volledig uitgeruste keuken. Verder is het modern ingericht en ligt het op een zeer goede locatie. De sleuteloverdracht ter plaatse verliep perfect. De hospita is steeds bereikbaar en regelt ook op afstand. Ik kan de vakantiewoning zonder meer aanbevelen en zou er zelf graag terugkomen.
LG van Stendal

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Vielen Dank für die tolle Bewertung!
Wir würden uns freuen, Sie nochmal als Gast bei uns begrüßen zu dürfen.
Herzliche Grüße!

Januari 2023

Kerstin D. uit Velbert

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige korte vakantie

We vonden alles zoals beschreven. De sleuteloverdracht was vlot en zeer vriendelijk. Het contact met de hospita was ook erg vriendelijk en er was altijd iemand beschikbaar voor vragen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Beermann:

Vielen Dank für die tolle Bewertung!
Wir würden uns freuen, Sie nochmal als Gast bei uns begrüßen zu dürfen.
Herzliche Grüße!


Contactpersoon

Mevr. B. Beermann

Mevr. B. Beermann

Hallo lieve vakantiegast, we zijn blij dat u onze site bezoekt. Wij, dat zijn Bianca & Emil en Nils & Emma, zijn uw gastheren voor dit prachtige vakantie appartement zeer dicht bij de zee. Wij houden van de Oostzee, vooral van de kust in Kühlungsborn. Vele jaren en nog meer herinneringen verbinden ons hier. Wij hebben de vakantiewoning praktisch en toch met liefde ingericht, voor kleine gezinnen, stellen, alleenstaanden en honden"ouders". Ja, uw trouwe viervoeter is ook welkom. Wij verheugen ons op uw aanvragen en verwelkomen u graag als gasten in Kühlungsborn! Met vriendelijke groet, Bianca Beermann en Nils Beermann


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 419935

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/419935.htm


«Vakantie met het geluid van de zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven