Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Wohnung 3.22 Haus Meeresblick Kühlungborn

Kühlungsborn

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
5% 27.04 tot 27.04.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
5% Korting 27.04 tot 27.04.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek het ideale vakantieverblijf in Kühlungsborn: Vakantiewoning 3.22 in Haus Meeresblick.

Deze exclusieve vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 2 gasten op 50 vierkante meter woonoppervlak, verdeeld over 1 woonkamer met eethoek en inbouwkeuken, een slaapkamer, een badkamer met douche en een groot balkon op het westen - een zitkist aan zee!
Hier kun je de zee 24 uur per dag zien/ruiken/horen!

Je kunt deze flat bereiken via een beplant atrium met de lift, dus je hoeft niet te sjouwen met koffers en tassen.
Een ondergrondse parkeergarage, fietsenstalling en een wasruimte met wasmachines en drogers op muntjes bevinden zich in de kelder van dit gebouw.

De flat is uitgerust met allerlei voorzieningen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Parkeer je auto gemakkelijk in de eigen ondergrondse parkeergarage (180 cm hoog / maximaal gewicht 2000 kg) en geniet van ontspannende uren op het gezellige terras op het noorden met een onvergetelijk 180 graden uitzicht op zee.
De ingerichte keuken heeft 2 elektrische kookplaten (zonder oven), een koelkast met vriesvak, een vaatwasser, spoelbak, magnetron, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat, maar ook voldoende servies, bestek, glazen, potten etc. zodat je gemakkelijk zelf kunt koken.
Beddengoed en handdoeken zijn ook aanwezig, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.
Entertainment wordt geboden door twee televisies in de woon- en slaapgedeeltes, een muziekinstallatie, dvd-speler met 100 films, boeken en spelletjes,
terwijl een wasmachine en wasdroger op muntjes voor extra gemak zorgen.
Blijf verbonden met de gratis WiFi en gebruik de haardroger om je klaar te maken voor een avondje uit.
Let op: deze flat is alleen geschikt voor niet-rokers en is volledig huisdiervrij!
Flat 3.22 ligt heel dicht bij het strand (op 10 meter afstand) en biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving. Ontspan op het strand, verken de stad Kühlungsborn en geniet van de vele recreatieve activiteiten in de regio.
De foto's tonen de unieke sfeer en het aantrekkelijke ontwerp van dit appartement, dat garant staat voor een onvergetelijke vakantie.

Boek vandaag nog je verblijf in het appartement 3.22 Haus Meeresblick,
en beleef een heerlijke vakantie aan de Oostzee!
We kijken uit naar je bezoek!
Licentie- of registratienummer: 12-0411-25/501

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 69 km Rostock

69 km

Station 1 km Molli Bahnhof

1 km

Snelweg-afrit 17 km Bad Doberan

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Kühlungsborn, met zijn typische kuurarchitectuur, heeft een zes kilometer lang zandstrand en de langste strandboulevard van Duitsland.
De badplaats en de directe omgeving bieden veel vrijetijdsactiviteiten voor vakantiegangers. KB is de grootste Oostzeebadplaats in Mecklenburg met een pier, haven en een prachtig stadsbos. Al in 1857 nodigde het eerste logement buitenlanders uit naar dit gebied. Talrijke goed bewaard gebleven villa's uit het Wilhelminische tijdperk zijn hier vandaag de dag nog te vinden.
De zee en het strand liggen op slechts 10 meter afstand en nodigen uit om te ontspannen. Een wandeling naar de haven, het prachtige stadspark of langs de langste strandboulevard aan de Oostzeekust is zeker de moeite waard! Ondertussen kun je kennismaken met de vele restaurants en cafés.
Naast de schoonheid van Kühlungsborn zijn er nog veel meer dingen te ontdekken, zoals het prachtige kustlandschap, een bezoek aan Rerik, Heiligendamm, Schwerin, Stralsund, Nienhagen, Rostock of Warnemünde.
Geniet van uw vakantie op het strand, in de jachthaven, op de pier, tijdens het paardrijden, op een fietstocht, tijdens het golfen, in het prachtige stadsbos, tijdens een ritje op de "Molli" of in een van de meer dan 100 verschillende restaurants en cafés in de stad.
Kühlungsborn met zijn typische 19e-eeuwse kuurarchitectuur heeft een 6 km lang zandstrand en de langste strandpromenade aan de Oostzeekust, een pier, een geweldige jachthaven, een prachtig stadsbos, een klimbos, de kuurspoorweg "Molli". De badplaats en de directe omgeving bieden ontspanningszoekers veel vrijetijdsactiviteiten, zwemmen in zee, wandelingen, fietstochten, vissen, zeilen, golf, paardrijden en nog veel meer. Kühlungsborn is de grootste Oostzeebadplaats in Mecklenburg en biedt meer dan 100 verschillende lokale voorzieningen, waar iedereen wel iets van zijn gading vindt :-) Het eerste pension nodigde al in 1857 buitenlanders uit naar dit gebied. Vandaag de dag vind je er nog steeds talrijke goed bewaard gebleven villa's uit het Wilhelminische tijdperk. Het stadsbos verbindt de stadsdelen Oost en West met elkaar. Veel vakantiegangers vinden hier wat ze zoeken: zon, strand en zee, wind, ontspanning, gastvrijheid en de zo gewenste ontspanning. Of het nu zomer of winter is, het zachte, stimulerende klimaat is heilzaam voor de ziel, luchtwegen, longen en huid. De Concert Gardens East en West bieden gasten het hele jaar door veel verschillende evenementen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting niet optioneel --> vanaf 16 jaar
01.05. - 30.09. --> 3,00 € per dag
01.10 - 30.04 --> 1,60 € per dag

Maximale bezetting: 2 personen

Sleuteloverdracht:
De sleuteloverdracht/uitgifte van de spakaarten wordt uitgevoerd door een flatmanager ter plaatse,
die namens ons handelt.

Betalingswijze:
*Accommodatie kosten + 10 € verwerkingskosten worden overgemaakt aan de verhuurder na boeking
* Bijkomende kosten (60 € schoonmaakkosten / 20 € p.p. waskosten, evenals de kuurbelasting) worden pas betaald op de dag van aankomst.

Handicap:
Deze flat is niet uitgerust voor mindervaliden en wordt daarom helaas niet verhuurd aan gasten met rolstoelen of grotere hulpmiddelen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • --> Jede Buchung wird nach einmaliger Erinnerung wieder durch den Vermieter storniert, sofern die vereinbarten Vertragsbedingungen nicht durch den Urlaubsgast schriftlich zugestimmt werden! --> Eine Stornierung muss immer schriftlich erfolgen, und durch den Vermieter bestätigt werden! --> Die aufgeführten Stornierungsgebühren beziehen sich nur auf die reinen Übernachtungskosten + 10 € Buchungsgebühr, anfallende Nebenkosten (Reinigung, Wäsche, Kurabgabe) werden hierbei nicht berücksichtigt, da diese erst am Anreisetag fällig werden. Nachfolgende KOSTENANTEILE fallen bei einer Stornierung an, und sind dem Vermieter zu erstatten: --> ab Reservierung/Buchungsbestätigung grundsätzlich 20% der gesamten Übernachtungskosten + 10 € Buchungsgebühr, --> ab 42 Tage vor Reiseantritt 100% der gesamten Übernachtungskosten zzgl. 10 € Buchungsgebühr. --> Kommt es zu einer Stornierung, bei welcher bereits die gesamten Übernachtungskosten durch den Urlaubsgast überwiesen wurden, können 80% der gezahlten Übernachtungskosten, abzüglich -30 € Rücküberweisungsgebühren erstattet werden, sofern durch den Gast, oder durch den Vermieter für den stornierten Zeitraum NACHMIETER gefunden werden! --> Verspätete Anreisetage // verfrühte Abreisetage werden nicht erstattet, oder mit Folgereisen verrechnet. --> Auf Grund von verschiedenen Saisonpreisen ist gleichfalls eine Umbuchung der geplanten Reise nicht möglich.

meer informatie:

Zon, strand en zee - pure ontspanning!
Kühlungsborn biedt van mei tot de herfst culturele evenementen voor iedereen.
Een ritje met de "Molli" of de stadstrein is de moeite waard, waar u veel over de stad zelf te weten kunt komen, evenals een bezoek aan Rostock, Warnemünde, Stralsund, Heiligendamm of Rerik.
Geniet van je vakantie op het strand, surfen, in de jachthaven, op de pier, paardrijden, fietsen, golfen, wandelen langs de langste strandpromenade, in het stadsbos of in een van de ongeveer 100 verschillende restaurants en cafés in de stad.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. B. Kühne

Dhr. B. Kühne

Wij zijn de familie Kühne en verhuren onze vier vakantiewoningen in Kühlungsborn al meer dan 10 jaar. Ons doel is om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken door onze vakantiewoningen netjes en compleet, maar ook comfortabel in te richten. Gezinnen met kinderen zijn altijd welkom. Babybedje, aankleedkussen, kinderstoel, WLAN parkeerplaats en fietsenstalling zijn gratis beschikbaar, wat ons onderscheidt van andere verhuurders. Mocht je per ongeluk iets kapot maken, wat altijd kan gebeuren, dan zouden we je erg dankbaar zijn als je ons dat onmiddellijk laat weten via e-mail/SMS! Dit is de enige manier om snel een vervangend appartement te krijgen, omdat de volgende gasten ook een compleet appartement willen overnemen bij aankomst. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen! We spreken Duits.


Andere accommodaties van Dhr. B. Kühne

Alle accommodaties weergeven van Dhr. B. Kühne

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 455613

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/455613.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
5% Korting 27.04 tot 27.04.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven