Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Wohnung 29 Haus Olymp Kühlungsborn

Kühlungsborn

Max.  5   gasten
72m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
72m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 26.04 tot 27.04.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 26.04 tot 27.04.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de perfecte vakantiewoning voor jouw volgende vakantie aan de Oostzee:
Vakantiewoning 29 - in Haus Olymp in Kühlungsborn!

Dit lichte, moderne, charmante en gezinsvriendelijke 3-R maisonnette appartement biedt 72 m² ruimte voor maximaal 4 gasten en een baby.

Het heeft twee slaapkamers, een balkon op het westen met uitzicht op zee, een badkamer met douche, Wi-Fi, 1 parkeerplaats, een laad- en losruimte voor de auto en een fietsenstalling voor uw eigen fietsen.
Beide verdiepingen van dit appartement zijn bereikbaar met een ruime lift, als je trappen wilt vermijden.

Geniet van de frisse Oostzeelucht op het zonnige balkon op het westen met uitzicht op zee, dat op slechts 100 meter van het strand ligt, en kijk uit naar een gratis parkeerplaats, fietsenstalling, Wi-Fi, babybedje met aankleedkussen of kinderstoel.

Op de onderste verdieping
is de entree van dit appartement, uitgerust met een garderobe, schoenenkast, spiegel en 4 parasols.
Ook de modern ingerichte keuken, die is uitgerust met een afzuigkap, een 4-pits keramische kookplaat, heteluchtoven, vaatwasser, gootsteen, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, evenals een koelkast met ijsblokjesvak, zodat je comfortabel zelf kunt koken tijdens je verblijf.
Op de benedenverdieping is ook de eethoek met 4 stoelen en een glazen tafel. Indien nodig is er een kinderstoel beschikbaar in het appartement.
De moderne woonkamer heeft een verlichte woonwand, twee 2-zits leren banken, glazen tafel, tv, cd-speler met verschillende films, een muzieksysteem van hoge kwaliteit, spelletjes, boeken en informatiemateriaal.

Op de bovenverdieping
op de mezzanine bevindt zich de ouderslaapkamer, uitgerust met een tweepersoonsbed 180x200cm, kledingkast, dressoir, 2 nachtkastjes en leeslampjes en wekker. Vanaf hier heb je toegang tot het zonnige balkon op het westen met uitzicht op zee, op slechts 100m van het strand, en is ingericht met 4 stoelen en een tafel.
De kinderkamer, met twee eenpersoonsbedden van 90x200xm en een kinderspeelhoek, een ingebouwde kledingkast, nachtkastje en staande lamp, biedt het gewenste toevluchtsoord voor je kinderen.
Een babybedje met aankleedkussen voor kinderen tot 12 maanden, een kinderstoel, veiligheidsroosters voor trappen, stopcontactzekeringen of bewegingsmelders zijn beschikbaar om een aangenaam en veilig verblijf voor jou en je kinderen te garanderen.
Beide slaapkamers zijn passend ingericht, hebben verduisterende rolgordijnen en bieden je zo rustgevende nachten.
In de doucheruimte is er een badkamermeubel met een spiegel en voldoende opbergruimte, evenals een haardroger, vergrootspiegel of kindertoiletbril.

Onze vakantiewoning beschikt over gratis Wi-Fi, 1 parkeerplaats, een fietsenstalling, babybedje met aankleedkussen, kinderstoel, potje voor de nacht, kindertoiletbril, verrekijker, 2 wekkers, boeken en spelletjes, informatiemateriaal, 4 rieten paraplu's of naai- en schoenpoetsmateriaal voor gebruik, zodat je je ook op reis thuis kunt voelen.

Helaas is onze vakantiewoning " niet toegankelijk voor gehandicapten "
en kan daarom niet worden verhuurd aan gasten met rolstoelen of grotere hulpmiddelen.

Het is een "niet-roken flat"
en absoluut "dierproefvrij" en dat moet zo blijven!

Gezinnen met kinderen zijn altijd welkom!

Laat je inspireren door 43 foto's die het gebouw, het interieur en de omgeving laten zien.
Huis Olymp wordt omringd door winkelfaciliteiten, supermarkten, lokale voorzieningen, speeltuinen, bakker, ijssalon, apotheek, postkantoor, bank, fietsverhuur, cosmetische faciliteiten, evenals diverse medische voorzieningen. Alles is op loopafstand.

De flat ligt aan de rustige westkant, zonder straatlawaai, zodat je hier de rust, ontspanning en recreatie vindt die je wenst. Modern, stijlvol en compleet ingericht, biedt deze vakantiewoning je het hoogste comfort en gezelligheid.
De lichte kamers en het balkon op het westen met uitzicht op zee nodigen uit om te blijven hangen.

Onze vakantiewoning ligt op slechts 100 meter van het zandstrand, zodat je volop kunt genieten van de 3,5 km lange strandpromenade, de zee, het stadsbos en het prachtige landschap. Verken de omgeving, die tal van recreatieve mogelijkheden biedt, zoals paardrijden, watersporten, fietsen of wandelingen langs de kust of op de lange strandpromenade. Het charmante stadje Kühlungsborn wacht erop om door u ontdekt te worden.

Boek hier je droomvakantie en geniet van onvergetelijke dagen aan de Oostzee,
we kijken uit naar je bezoek!
Licentie- of registratienummer: 12-0240-37 / 502

Slaapplaatsen

Kinderkamer
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers
Babybedje
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.01 km

0.01 km

Restaurant 0.01 km

0.01 km

Stadscentrum 0.01 km

0.01 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 69 km Rostock

69 km

Station 1 km Molli-Bahnhof

1 km

Snelweg-afrit 17.2 km Bad Doberan

17.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis Olymp wordt gekenmerkt door zijn goede en centrale ligging in het centrum van de wijk West.
In slechts 100 m ben je op het strand, op de 3,5 lange strandboulevard, of op het Baltic Square.
Het huis is omringd door verschillende winkelmogelijkheden, supermarkten zoals LIDL, NETTO, maar ook bakkerijen, ijssalons, apotheek, postkantoor, banken, fietsverhuur, cosmetische faciliteiten, lokale voorzieningen, evenals verschillende medische voorzieningen. Alles is op loopafstand.

Op het buitenterrein van dit huis - achteringang westkant,
zijn er 2 laadparkeerplaatsen alleen voor gasten van dit huis, om het in- en uitladen van je auto te vergemakkelijken.
Daarna brengt een ruime lift je naar de respectievelijke verdiepingen van deze flat (1e en 2e zolderverdieping), zodat zware koffers, tassen of kinderwagens comfortabel vervoerd kunnen worden zonder lang te hoeven sjouwen.

Ook aan de westkant bevinden zich je gehuurde parkeerplaats voor de duur van je verblijf, een afvalcontainer van dit huis, evenals de afgesloten fietsenstalling, waar je je eigen fietsen kunt stallen.
Verse broodjes, drankjes of boodschappen zijn slechts een paar stappen verwijderd bij de LIDL supermarkt, die zich ook in het westelijke gedeelte van dit huis bevindt. Handiger kan niet :-)

Bij de hoofdingang in de Hermannstraße is er een halte voor de tram van Kühlungsborn, waarmee je naar het oostelijke deel, de jachthaven of de pier kunt gaan, en tegelijkertijd iets over de plaats te weten kunt komen dat de moeite waard is.

Ondertussen kunt u kennismaken met de meer dan 100 verschillende restaurants en cafés in de stad.
Naast de schoonheden van Kühlungsborn zijn er nog veel meer dingen te ontdekken. Bijvoorbeeld het prachtige kustlandschap, of een bezoek aan Bad Doberan, Rerik, Heiligendamm, Schwerin, Stralsund, Nienhagen, Rostock of Warnemünde.

Geniet van je vakantie tijdens het paardrijden, op een fietstocht, tijdens het golfen, in het prachtige stadsbos of tijdens een ritje op de "Bäderbahn Molli"


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting per persoon/nacht:
01.05.- 30.09. = 3,00 € ---> vanaf 16 jaar niet optioneel te kiezen
01.10.- 30.04. = 1,60 € ---> vanaf 16 jaar niet optioneel selecteerbaar

Beddengoed en handdoeken:
per persoon/verblijf = 20,00 € ---> niet optioneel selecteerbaar

Bijkomende kosten:
Toeristenbelasting, linnenpakketten, schoonmaak ---> worden contant betaald bij aankomst wanneer de sleutels worden overhandigd.
Overnachtingskosten+10€ kosten ---> worden overgemaakt aan de verhuurder.

Annuleringsvoorwaarden:

  • --> Jede Buchung wird nach einmaliger Erinnerung wieder durch den Vermieter storniert, sofern die vereinbarten Vertragsbedingungen nicht durch den Urlaubsgast schriftlich zugestimmt werden! --> Eine Stornierung muss immer schriftlich erfolgen, und durch den Vermieter bestätigt werden! --> Die aufgeführten Stornierungsgebühren beziehen sich nur auf die reinen Übernachtungskosten + 10 € Buchungsgebühr, anfallende Nebenkosten (Reinigung, Wäsche, Kurabgabe) werden hierbei nicht berücksichtigt, da diese erst am Anreisetag fällig werden. Nachfolgende KOSTENANTEILE fallen bei einer Stornierung an, und sind dem Vermieter zu erstatten: --> ab Reservierung/Buchungsbestätigung grundsätzlich 20% der gesamten Übernachtungskosten + 10 € Buchungsgebühr, --> ab 42 Tage vor Reiseantritt 100% der gesamten Übernachtungskosten zzgl. 10 € Buchungsgebühr. --> Kommt es zu einer Stornierung, bei welcher bereits die gesamten Übernachtungskosten durch den Urlaubsgast überwiesen wurden, können 80% der gezahlten Übernachtungskosten, abzüglich -30 € Rücküberweisungsgebühren erstattet werden, sofern durch den Gast, oder durch den Vermieter für den stornierten Zeitraum NACHMIETER gefunden werden! --> Verspätete Anreisetage // verfrühte Abreisetage werden nicht erstattet, oder mit Folgereisen verrechnet. --> Auf Grund von verschiedenen Saisonpreisen ist gleichfalls eine Umbuchung der geplanten Reise nicht möglich.

meer informatie:

Kühlungsborn met zijn typische badplaatsarchitectuur heeft een zes kilometer lang zandstrand en de langste strandboulevard van Duitsland.
De badplaats en de directe omgeving bieden recreanten veel recreatiemogelijkheden.
Kühlungsborn is de grootste Oostzeebadplaats in Mecklenburg, met een pier, haven en een prachtig stadsbos.
Het eerste pension nodigde al in 1857 vreemdelingen uit naar dit gebied. Vandaag de dag vind je er nog steeds talrijke goed bewaard gebleven villa's uit de Wilhelminische periode.
Een uitstapje naar Kühlungsborn is altijd de moeite waard!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. H. Kühne

Mevr. H. Kühne

Wij zijn de familie Kühne en verhuren onze vier vakantiewoningen in Kühlungsborn al meer dan 10 jaar. Ons doel is om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken door onze vakantiewoningen netjes en compleet, maar ook comfortabel in te richten. Gezinnen met kinderen zijn altijd welkom. Babybedje, aankleedkussen, kinderstoel, WLAN parkeerplaats en fietsenstalling zijn gratis beschikbaar, wat ons onderscheidt van andere verhuurders. Mocht je per ongeluk iets kapot maken, wat altijd kan gebeuren, dan zouden we je erg dankbaar zijn als je ons dat onmiddellijk laat weten via e-mail/SMS! Dit is de enige manier om snel een vervangend appartement te krijgen, omdat de volgende gasten ook een compleet appartement willen overnemen bij aankomst. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen! We spreken Duits.


Andere accommodaties van Mevr. H. Kühne

Alle accommodaties weergeven van Mevr. H. Kühne

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 454925

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/454925.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 26.04 tot 27.04.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven