Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Hygge-Karlsminde

Eckernförde Bay - Waabs

Max.  4   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 06.05 tot 18.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 06.05 tot 18.05.2024

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 11 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Ons vakantiehuis Hygge ligt in Karlsminde, ongeveer 8 km ten noorden van Eckernförde. Het strand ligt op ongeveer 600 m afstand, de winkelmogelijkheden liggen op ongeveer 350 m afstand. Het huis heeft 2 badkamers met douche, 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden, 1 grote woonkamer met open haard en moderne kitchenette. Het is verdeeld over 2 verdiepingen, op de bovenste verdieping bevindt zich een gezellige sauna.
Het woongedeelte heeft ramen van vloer tot plafond die voor helderheid zorgen. Alle woonkamers en slaapkamers hebben elektrische rolluiken en alle ramen zijn voorzien van plisségordijnen. De slaapkamers hebben elk een grote kledingkast en een ladekast, zodat alle kleding gemakkelijk kan worden opgeborgen. Een mini-safe is ook beschikbaar.
De comfortabele stoelen in de woonkamer nodigen u uit om voor de open haard te gaan zitten. Op de grote slaapbank kunnen onder bepaalde omstandigheden nog 2 personen slapen. De aangrenzende eetkeuken en eethoek maken samen koken en eten tot een belevenis. De badkamers hebben voldoende ruimte en zijn beide voorzien van een gelijkvloerse douche. Er is een wasmachine en droger in de badkamer boven. Vloerverwarming zorgt voor behaaglijke warmte in de badkamers en de woonkamer. De entree met garderobe en een kleine berging maken het huis compleet. Natuurlijk hebben alle woonkamers en slaapkamers satelliet-tv / smart-tv, gratis Wi-Fi is beschikbaar. Buiten valt het grote terras (30 m²) op het zuidwesten op. Het meubilair voor 6 personen omvat ook 2 ligstoelen en een strandstoel. De gezellige avonden worden aanzienlijk verlengd door de (gedeeltelijke) overkapping van het terras en bieden de mogelijkheid om ook op minder mooie dagen buiten te zitten. Er is voldoende ruimte voor 2 auto's op de ruime oprit, en een laadstation (wallbox) voor de elektrische auto's van onze gasten is ook beschikbaar. De tuin (ca. 150 m²) is omheind met een haag. Meer informatie en foto's vindt u ook onder:

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 10 km

10 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 43 km Kiel

43 km

Station 10 km Eckernförde

10 km

Snelweg-afrit 27 km A8 Rendsburg Büdelsdorf

27 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

OPMERKING: Op de satellietkaart kunt u een foto zien van onze bouwfase in 2019! Ondertussen zijn er geen bouwplaatsen meer.

Karlsminde ligt op het zuidelijke puntje van de gemeente Waabs, direct aan de Eckernförde-baai. Kappeln ligt ongeveer 28 km ten noorden van ons, Eckernförde ligt slechts ongeveer 8 km naar het zuiden. Ons huis ligt in een kleine, rustige vakantieplaats op ongeveer 600 m van het Oostzeestrand. Op een paar minuten lopen van het huis vindt u een snackbar, een restaurant en een kleine kruidenierswinkel met verse bakkerswaren (geopend van april tot oktober).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Let op de elektriciteitskosten:
Een deel van de elektriciteit wordt gratis geleverd door het eigen fotovoltaïsche systeem (afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden). Verwarming en warm water (gasketel) zijn reeds in de huurprijs inbegrepen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Es ist generell möglich die Buchung für das Ferienobjekt gegen eine angemessene Gebühr zu stornieren. Bei Rücktritt werden folgende Stornokosten fällig: Ab Buchungsdatum bis 70 Tage vor Anreise: 20 % des gesamten Mietpreises, mindestens 70,00 €. 70 bis 35 Tage vor Anreise: 33 % des gesamten Mietpreises, mindestens 70,00 €. 35 bis 14 Tage vor Anreise: 75 % des gesamten Mietpreises, mindestens 70,00 €. Ab 14 Tage vor Anreise: 90 % des gesamten Mietpreises, mindestens 70,00 €. Dem Gast steht kein allgemeines, kostenfreies, gesetzliches Kündigungs- oder Widerrufsrecht bezüglich des abgeschlossenen Buchungsvertrages zu. Krankheit, persönliche/berufliche Gründe oder z. B. Autopannen entbinden den Gast nicht, den vereinbarten Übernachtungspreis zu zahlen. Bei Rücktritt der gebuchten Ferienunterkunft bleibt der Anspruch auf Bezahlung des vereinbarten Übernachtungspreises bestehen. Der Vermieter bemüht sich nach Treu und Glaube die Ferienunterkunft anderweitig zu vermieten. Die Rücktrittserklärung ist schriftlich an den Vermieter. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen.

meer informatie:

De kustlijn van de baai van Eckernförde bestaat bijna geheel uit stranden waar zwemmen meestal is toegestaan (vaak zelfs bewaakt), maar ook uit eenzame kliffen die een lange wandeling waard zijn. In het zacht glooiende landschap zijn fietstochten aan te bevelen met vele bezienswaardigheden onderweg. De Oostzeekustfietsroute loopt langs de Oostzeekust van Schwansen. De lange stranden aan de Oostzee nodigen uit tot zwemmen, surfen, kiten, stand-up paddle, zeilen, paardrijden en nog veel meer.
De oever van de Schlei, met zijn baaien, vijvers en bossen, biedt rustzoekers lange uren van ontspanning, maar is ook een populair zeil- en visgebied.
De belangrijkste plaatsen in Schwansen zijn Eckernförde in het zuiden en Kappeln in het noorden. Naast hun prachtige ligging en bijzondere charme bieden beide steden goede winkelmogelijkheden en vele bezienswaardigheden, restaurants en excursiebestemmingen. Flensburg, Rendsburg, Sleeswijk, Kiel, Lübeck of Hamburg zijn niet ver weg voor een dagtocht.
De regio biedt veel variatie en mogelijkheden, of het nu gaat om ontspanning, sportieve activiteiten, het bewonderen van bezienswaardigheden of gewoon om plezier te maken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Sabine F. uit 31855 Aerzen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een echt zeer modern ingericht vakantiehuis

Een echt mooi en liefdevol ingericht modern huis. Alles is aanwezig wat je nodig hebt voor de vakantie.
De nabijheid van de Oostzeebaai, het rustige natuurstrand en de locatie van het huis zijn ideaal als vertrekpunt voor fietstochten.
Ook bedanken we voor de kleine attentie en bevelen we uw vakantiehuis graag aan.
Dank u wel voor de mooie tijd.


Contactpersoon

Dhr. J. Albrecht

Dhr. J. Albrecht

Wij zijn uw directe verhuurder, zonder tussenkomst van een agent. De verhuur gebeurt als bijzaak, u kunt ons het beste telefonisch bereiken na 17.00 uur, of de hele dag per e-mail.


Andere accommodaties van Dhr. J. Albrecht


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 422101

Laatst bijgewerkt: 04.03.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/422101.htm


«Vakantiehuis Hygge-Karlsminde» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 06.05 tot 18.05.2024

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 11 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven