Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

2-persoons Luxe Hotelkamer

Max.  2   gasten
0m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
0m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Op de begane grond van Hotel De Boshoek bevinden zich onze luxe 2-persoons hotelkamers met een oppervlakte van 25 m². De hotelkamers zijn stijlvol en modern ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals o.a. een comfortabel boxspringbed, een zitje, een flatscreen televisie, een luxe badkamer met een douche, wastafel en toilet, een Nespresso koffiemachine en een waterkoker.

De hotelkamers bieden een fijne buitenruimte met terrasmeubilair, vanaf waar u een vrij uitzicht heeft over de prachtige weilanden. Ook is er een airco aanwezig: wel zo fijn op de warme zomerdagen. 

Maak jouw verblijf compleet met een heerlijk ontbijt. Binnen een paar minuten loop je naar ons restaurant voor een heerlijk ontbijtbuffet. Het ontbijt kun je tijdens het reserveren bijboeken.

Duurzaam verblijf? Bij aankomst zullen de bedden opgemaakt zijn en ligt er een set handdoeken klaar. In het kader van duurzaamheid laten wij dagelijkse schoonmaak en een handdoekwissel achterwege. Toch gebruik maken van deze service? Voeg dan het pakket "Dagelijkse schoonmaak" toen aan jouw reservering.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Televisie Televisie
Airconditioning Airconditioning

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Kinderstoel

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Overheidsheffing: 2€ pro Gast, pro Tag


De lokale heffingen berekenen we per persoon per nacht.



Reserveringskosten: 25€ fix

Energiekosten: 4€ pro Tag


Energiekosten



Transactiekosten: 7€ fix

Pluimstaartweken accommodaties: 0€ pro Gast

Handdoekenpakket: 6€ pro Gast


Het handdoekenpakket bestaat uit een badhanddoek en kleine handdoek.?



Optionele bijkomende services:

Kinderstoel: 3€ pro Stück, pro Tag
Wij zetten een kinderstoel voor je klaar in de accommodatie( Ikea Antilope)

Ontbijt(p.p.p.d.)?: 14.95€ pro Stück
Wil je de dag goed beginnen?? Kies dan voor dit heerlijke ontbijtbuffet, je hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Ons ontbijtbuffet wordt samengesteld van zoveel mogelijk steekproducten uit de buurt.  Diverse afgebakken broodjes, croissantjes, een gebakken of gekookt eitje, zelfgemaakt zoet beleg, hartig beleg, zelf gemaakte salades, yoghurt, koffie, thee en vers geperste jus d'orange.? 

Ontbijt kind(p.p.p.d.) ?: 7.95€ pro Stück
Wil je de dag goed beginnen?? Kies dan voor dit heerlijke ontbijtbuffet, je hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Ons ontbijtbuffet wordt samengesteld van zoveel mogelijk steekproducten uit de buurt.  Diverse afgebakken broodjes, croissantjes, een gebakken of gekookt eitje, chocolade pasta, pindakaas, jam, mini donuts, appelsap en vers geperste jus d'orange.?  Het kinderontbijt geldt voor kinderen van 5 t/m 11 jaar. ?

Kinderbed 0-2 jaar: 3€ pro Stück, pro Tag
Wij zetten een campingbedje voor je klaar in de accommodatie. Let op! Het kinderbedje is exclusief beddengoed, dit dient u zelf mee te nemen. 

Oranje Kidspakket: 12.5€ pro Stück
Een leuke Kiki en Koen (inkleur)tas vol verrassingen met onder andere een Kiki en Koen Doeboek, kleur krijtstift, Kleur en de Kleur is, bloemenslinger en een stoere oranje zonnebril. 

CO2 compensatie voor je rit: 5€ fix
Lever een bijdrage aan het klimaat en compenseer je CO2 uitstoot van jullie rit ?  naar ons park. De wereld heeft meer bos ?  nodig. Om klimaat­verandering tegen te gaan en de biodiversiteit te vergroten, moeten we onze bestaande bossen beschermen, gedegradeerde bossen herstellen en nieuwe bossen planten. Daarom is het nu tijd om in actie te komen. Of beter gezegd, een boompje ?. planten! Door onze samenwerking met Trees for All, wordt er door deze bijdrage een boom in Nederland of het buitenland geplant! Dit is niet verplicht en kan uitgevinkt worden

Moederdag Ontbijtbox (zelf afhalen): 16.5€ pro Stück
Onze ontbijtmedewerker maakt een goedgevulde ontbijtbox voor je klaar, welke je in de accommodatie op kan eten.? In deze speciale Moederdagbox vind je: broodjes ? zoet en hartig beleg ? yoghurt ? fruit ? melk ? sinasappelsap ? chocolade ? bubbels ? een verrassing voor mama ? Je haalt de ontbijtbox op 12 mei op bij ons restaurant tussen 08:00 en 11:00

Pinksterbrunch: 27.5€ pro Stück
Geniet van onze Pinksterbrunch op 19 of 20 mei in ons restaurant?De brunch vind plaats tussen 10:00 en 14:00 Inhoud Pinksterbrunch:  2 soorten soep Diverse broodjes Haantje pik   Diverse kaassoorten Diverse vleeswaren Zoet beleg   Eiersalade  Rauwkostsalade   Roerei Kroketten Wrapjes   Sapje Melk Koffie en thee

Pinksterbrunch kinderen ?: 17.5€ pro Stück
Geniet van onze Pinksterbrunch. ? Inhoud  2 soorten soep Diverse broodjes Haantje pik   Diverse kaassoorten Diverse vleeswaren Zoet beleg   Eiersalade  Rauwkostsalade   Roerei Kroketten Wrapjes   Sapje Melk Koffie en thee Je reserveert de Pinksterbrunch per kind van 4 tot en met 11 jaar. Jongere kinderen eten gratis.

Pinkster Tafelgrillen volwassenen: 26.5€ pro Stück
Kom jij tijdens Pinksteren heerlijk tafelgrillen in Western Plaza? Inhoud: Aardappelsalade Rundvleessalade Pastasalade Knoflooksaus Cocktailsaus Mayonaise Courgette Champignon Rode Ui Paprika Mini Slavink Minihamburger Gemarineerde kipfilet Mini satéspies Varkenshaas Biefstuk Zalm  Gamba Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar bieden wij een speciale kinderprijs aan, kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis mee. Beschikbaar op 19 mei

Pinkster Tafelgrillen kind: 19.5€ pro Stück
Natuurlijk is het gezellig met de kinderen aan tafel. Kom tijdens het Pinksterweekend gezellig tafelgrillen Inhoud: Aardappelsalade Rundvleessalade Pastasalade Knoflooksaus Cocktailsaus Mayonaise Courgette Champignon Rode Ui Paprika Minislavink Minihamburger Knakworstjes Minifrikandellen Een klein cadeautje Voor kinderen vanaf 12 jaar dient de volwassen prijs geboekt te worden, kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis mee. Beschikbaar op 19 mei

Vaderdag Ontbijtbox to go (inclusief vrijkaart voor de Racelounge): 24.5€ pro Stück
Op 16 juni nodigen we je uit om onze speciale Vaderdag ontbijtbox op te halen tussen 08:00 en 11:00 uur bij ons restaurant. Geniet van een heerlijk ontbijt en ontdek een verrassing: een GRATIS vrijkaart voor 30 minuten racen in de Racelounge! ?️ Wat zit er in de ontbijtbox? Versgebakken broodjes Heerlijk beleg Vers fruit En nog veel meer lekkernijen! ?️ Gratis Racen in de Racelounge! Voel de adrenaline stromen met de bijgevoegde vrijkaart voor 30 minuten racen in onze Racelounge. Laat je innerlijke coureur los en beleef een onvergetelijke ervaring!

Dagelijkse schoonmaak en schone handdoeken: 6€ pro Gast, pro Tag
Bij te boeken indien je langer dan 1 nacht verblijft. Standaard geniet elke gast van een GreenStay. Indien je liever een full service wenst, kun je er voor kiezen dit pakket bij te boeken. Je ontvangt dan dagelijks schone handdoeken. Tevens zullen we ook dagelijks de kamer schoonmaken.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


57 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

IDA k.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Geweldig dat er ook een hotel op het park is met fijne kamers en uitstekend ontbijt! In de omgeving veel leuke plekken,

Lisette V.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Klasina S.

5,0
5 5 5 5 5

Isaac M.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het ontbijt in het hotel.

Robin v.

5,0
5 5 5 5 5

Erg genoten zonder onze kinderen. Maar weet zeker dat die het daar ook geweldig zullen vinden. Komen als gezin graag nog een keer terug

Huub V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Yolanda V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Dat het een prachtig park is

Richard H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Rustige en ontspannen sfeer

Ger R.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

wij hadden een hotelkamer met eigen terras die bij het huidige weer geweldig was om gebruik van te maken.

Nic B.

4,0
4 4 4 4 4

Wij verbleven in het hotel

M H.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Fijne kamer, met lekker zitje buiten rn prima ontbijt

Chm R.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Hele mooie hotelkamer met prima terras. Het zwembad was , na onze wandeldag in 27 graden, heerlijk verfrissend! Verder hebben wij niet veel van het park meegemaakt maar het was leuk om er overheen te lopen en we zagen een net park met veel mooie huisjes/ chalets etc

L.A. v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het hele park straalt gastvrijheid uit. Voor alle leeftijden is er wat te doen.

Gerda R.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

P.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Melony B.

4,0
4 4 4 4 4

De gastvrijheid vanuit de medewerkers! Ontzettend vriendelijk ontvangen. De kamers zijn schoon en er is genoeg te doen voor jong en oud. Voor herhaling vatbaar ;)

Leroy v.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Maddy D.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Miranda K.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooie hotelkamers. De combi van hotel en camping.

cmc B.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Mooi n schoon park

Lisa A.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Zeker van de 24 uur pizza automaat, erg leuk!

cees l.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooie hotel kamer , het ontbijt zeer goed. de mooie omgeving. en vriendelijk personeel.

Denise v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Steven H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij zaten op hotelkamer 100, een heerlijk plekje. We hadden last minute geboekt en waren blij verrast met jullie park en hotelkamer. Deze heeft alle voorzieningen die je nodig hebt, koelkast was super, bed heerlijk, stoelen perfect, alles keurig, voldoende koffie en thee. Fijn ook glazen en kopjes ipv plastic. perfect en voor een prima prijs. Personeel is heel aardig en vriendelijk, ontbijt was echt super. Restaurant en receptie ook. We hadden de fietsen mee, en vanuit jullie hotel is het heerlijk fietsen. Een echte aanrader!!!!

A.S H.

4,0
4 4 4 4 4

tessa f.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het hotel was zo fijn, maar je kan ook gebruik maken van de faciliteiten op het park, net wat meer dan een hotel.

Marieke v.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Hermien v.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Aanleg is perfect, de verschillende recreatie/horeca-ruimtes zijn top, personeel bijzonder vriendelijk, hotelvoorziening perfect, ontbijt top! Onze kleinzoon wil heel graag terugkomen want, zoals hij zelf zei "hij heeft nog niet alle speeltuinen gezien en ook de midget-golf nog niet". Kortom; we komen heel graag terug naar De Boshoek!

Frans V.

5,0
5 5 5 5 5

Prachtige accommodatie; zeer klantvriendelijk.

Carla N.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Astrid V.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

mooie hotelkamer, heerlijke bedden

P.J P.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het was gezellig en knus, gastvrij met lekker eten.

Iris L.

4,0
4 4 4 4 4

- personeel was vriendelijk, enthousiast en proactief. - veel vegetarische opties bij ontbijt en diner. - heerlijke pizza's - vele activiteiten die je kunt ondernemen, je hoeft je niet te vervelen - het bed in het hotel lag heerlijk - racelounge was leuk en goed - ontbijt was divers en lekker

Iris J.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

- Mooie, schone kamer; - Bereikbaarheid personeel; - Voorzieningen (automaat met drinken/eten, parkeergelegenheid)

Julia V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Robin P.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Paul W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Goede voorzieningen. Voor elk wat wils. Vriendelijk personeel en goede kok(s) in het restaurant.

Fanky D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Hotelkamer was super! Het was ruim en heel mooi ingericht. Het personeel was overal heel erg vriendelijk en de kok heeft in het restaurant heel goed werk gedaan.

Marinda F.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

A.J. H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Rick B.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Astrid d.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooie hotelkamer met terras. Airco heel fijn. Vriendelijk personeel.

Jeanet D.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De gast vrijheid en de vriendelijkheid

John G.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De diversiteit en de prachtige vaste planten borders.

Bram R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooie kamer, leuk vrij uitzicht, leuk zonnig terrasje

Rebecca C.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

lekker buitenzwembad, mooie nieuwe kamers

Daniëlle V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat een mooi, gemoedelijk park! Er hangt een fijne sfeer en het is allemaal zeer netjes onderhouden. Er zijn voldoende faciliteiten voor jong en oud. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kwamen deze keer zonder kinderen en verbleven in een luxe hotelkamer om even tot rust te komen en dat is gelukt. Maar we waren zo onder de indruk van het park dat we zeker een keer met de kinderen terug komen! Die gaan zich zeker weten heel goed amuseren op dit park en in de omgeving!

Jitske v.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Maree V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ideaal dat je een hotelkamer kunt boeken voor een enkele overnachting en gebruik mag maken van de faciliteiten van het park.

Dick S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij waren vorig jaar 3 x bij u ,nu dit jaar 2 x gelukkig voor de 2 x in het hotel nu met ontbijt ,wat goed was en voldoende , werd 3 x keurig bezorgd ivm met perrsoneels tekort .prima in het hotel met air co ,met deze warme zomer.voorons een prima verblijf ,en komen graag nog eens terug groten van Ria en Dick uit Rotterdam

J. L.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hadden een arrangement gereserveerd maar er werden helaas al voor aankomst wat veranderingen doorgegeven dat was jammer maar we hebben genoten van een paar heerlijke zonnige dagen in een prachtige omgeving die we op de gehuurde fiets hebben verkend.Het eten in het restaurant was geweldig.

MIRANDA V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Kleinschalig en zeer goede service. Medewerksters aan de receptie zeer vriendelijk.

Jolijn v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Johan v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een prachtige kamer, schoon en netjes.

Roland B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Echt een mooie kamer gehad

Arian d.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie, ruime kamers kamers, goed ontbijt met veel keuze. Veel parkeermogelijkheden


Contactpersoon

Bedrijf Recreatiepark de Boshoek
Dhr. R. Otter

Dhr. R. Otter

Andere accommodaties van Dhr. R. Otter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. R. Otter

meer informatie

Objectnummer: 430293

Laatst bijgewerkt: 01.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/430293.htm


«2-persoons Luxe Hotelkamer» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 57 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven