Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  5   gasten
106m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
106m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Bent u een stel of een gezin met kinderen en wilt u uw vakantie doorbrengen aan de Oostzee? Dan nodigen wij u van harte uit in ons vakantiehuis in Kalkhorst in de Klützer Winkel aan de baai van Lübeck! Ons mooie vakantiehuis biedt u vele voorzieningen voor een ontspannen en betaalbare vakantie op een groot terrein aan de rand van het dorp met een schuur.
In het huis
Het huis heeft in totaal 3 slaapkamers. De "kinderkamer" op de begane grond bevat 2 eenpersoons boxspringbedden van 90 x 200 cm en is bereikbaar via de woon/slaapkamer. De woon/slaapkamer bevat een bank en een tweepersoonsbed 180x210 cm in hoogwaardige boxspring uitvoering. Op zolder is er nog een kamer met een bed van 160x200 cm onder gezellige schuine plafonds. De keuken is uitgerust met een nieuwe koelkast met ijsvak, een nieuwe vaatwasser, magnetron, keramische kookplaat en oven, capsule koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, radio en een eethoek met 5 zitplaatsen. In de badkamer heeft u voldoende ruimte met een bad, douche, haardroger en nieuwe wasmachine. Een ruime entree met ruimte voor kinderwagens, garderobe en zitje (bankje) geeft u toegang tot de bovengenoemde ruimtes.
In de woonkamer staat een grote flatscreen TV met satelliet ontvangst, op de zolderkamer staat nog een TV met DVD speler. Er is geen WLAN beschikbaar.
De woning
Het huis ligt aan de straatkant. De ingang is aan de achterkant van het huis tegenover de schuur. Het terrein is niet omheind, dus u kunt uw auto gemakkelijk direct bij het huis op het terrein parkeren. Meerdere auto's kunnen achter elkaar parkeren.
In de zomermaanden kunt u gratis gebruik maken van een bovengronds zwembad met een diameter van 3,66 m en een waterdiepte van 1,22 m. Op het terras kunt u 's avonds genieten in de zithoek met een Weber kogelgrill (houtskool) en een vuurschaal. Het terras is beschut tegen inkijk en bevat een nieuwe set tuintafel, 6 stoelen met hoge rugleuning, 2 voetenbankjes en een parasol. U kunt de afsluitbare schuur gebruiken om uw fietsen, vrijetijdsartikelen (SUP, enz.) veilig op te bergen. Een bestaande opvouwbare bolderkar en strandspeelgoed kunnen ook gebruikt worden.
Het vakantiehuis wordt verwarmd met nachtboilers en produceert ook warm water via de elektriciteitsvoorziening. Voor gezinnen met kleinere kinderen zijn een kinderstoel, potje, krukje, babybadje, uitvalbeveiliging en kinderbestek aanwezig.
Ons vakantiehuis is een rookvrij huis, helaas zijn huisdieren niet toegestaan!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 36 km Flughafen Lübeck LBC

36 km

Station 17 km Schönberg

17 km

Snelweg-afrit 22 km Schönberg A20

22 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ligging
Door de rustige ligging tussen de Oostzeebadplaats Boltenhagen en Travemünde/ Priwall in de Klützer Winkel is uw vakantie in elk jaargetijde ontspannen. In ons vakantiehuis vindt u een uitgebreide informatiemap met regionale tips uit eigen ervaring. Of u nu met z'n tweeën of met uw gezin van uw verblijf in ons huis wilt genieten, uitstapjes wilt maken naar de badplaatsen, naar het 3 km verderop gelegen natuurstrand dat vrij is van toeristenbelasting, of interessante ontdekkingen wilt doen in de omgeving - u zult een bewogen en mooie vakantie beleven.
In het dorp is er een kleine supermarkt op loopafstand met een café voor boodschappen en een dagelijks (ook op zondag) aanbod van verse broodjes en cake in de middag.
Met de auto bent u in 15 minuten in Priwall/Travemünde en Boltenhagen. Het centrum van de Hanzesteden Lübeck en Wismar bereikt u met de auto in ongeveer 30 minuten.
Kalkhorst is aangesloten op het lange afstand fietspad van de Oostzeekust met een nieuw ontwikkeld fietspad naar Groß Schwansee. U kunt dus zonder auto naar het strand fietsen, dat op ongeveer 3 km afstand ligt. Boltenhagen en Travemünde zijn gemakkelijk met de fiets te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

De minimale huurperiode is 7 nachten. De boekingsprijs is inclusief alle bijkomende kosten, zoals water- en elektriciteitsverbruik. Handdoeken en beddengoed voor 5 personen, douchematten en theedoeken zijn inbegrepen in de boekingsprijs. De eindschoonmaak bedraagt 79 EUR.
Bij de boeking wordt een borgsom in rekening gebracht, die uiterlijk 14 dagen na vertrek wordt terugbetaald. Boekingsbevestiging en factuur met BTW worden u per e-mail toegezonden.
Er is geen persoonlijke overhandiging. U ontvangt de sleutels via een sleutelkluis in het huis, zodat u op elk moment zonder omwegen kunt aankomen en vertrekken.
Het opladen van elektrische voertuigen (behalve e-bikes) is niet toegestaan.
Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de eigenaar en verhuurder de heer Jan Schwill.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. J. Schwill

Dhr. J. Schwill

Beste vakantiegangers, twee jaar geleden kregen wij de kans om een ouder huis met schuur op een groot terrein in Klützer Winkel aan de Oostzee te kopen. Aanvankelijk alleen voor ons gezin gepland, groeide de wens om dit juweeltje ook aan vakantiegasten aan te bieden, omdat wij ons hier altijd erg prettig hebben gevoeld. Daarom kunt u nu genieten van uw vakantie in ons domicilie "Kalkhorst" en heerlijke dagen beleven in een unieke regio.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 442353

Laatst bijgewerkt: 07.03.2024

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/442353.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven