Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  5   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uw vakantiehuis biedt voldoende ruimte voor 5 personen, 2 slaapkamers met 2 badkamers, alle comfort dat u zich kunt wensen, een perfect uitgeruste keuken, gezellige banken voor 's avonds voor de XL TV, een overdekte stoomsauna, een groot terras met een strandstoel, direct voor een ruime speeltuin en een fantastisch uitzicht over de velden naar de horizon, en natuurlijk ons goed gevulde fietsenpark voor jong en oud voor uitstapjes naar het strand of naar de pittoreske Klützer Winkel - alles is aanwezig voor een geslaagde vakantie met z'n tweeën of met het hele gezin.

Dit huis kan ook samen met het naastgelegen huis Morgensonne gehuurd worden - aparte ingangen en terrassen, gedeeld gazon, ideaal voor families of grotere groepen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 130 km Hamburg

130 km

Station 25 km Grevesmühlen

25 km

Snelweg-afrit 35 km Schönberg

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt in het kleine dromerige dorpje Groß Schwansee, waar je 's avonds helaas niet kunt winkelen of naar het cafeetje op de hoek kunt gaan. Maar in plaats daarvan geniet je van rust, natuur en stilte, weelderige velden met klaprozen en koolzaad, afhankelijk van het seizoen, kleine dorpjes met oude herenhuizen die soms veel kunst, cultuur en gastronomie te bieden hebben. En je verkent kleine paden voor wandelingen of fietstochten, bossen en parken met eeuwenoude bomen, en als je goed omhoog kijkt en luistert, kraanvogels, zeearenden, uilen en collega's....
En dan is er natuurlijk ons prachtige natuurlijke strand, dat op ongeveer 900m van het huis te vinden is tijdens een wandeling door het veld of op grote parkeerplaatsen in de directe omgeving. Het Ostee-fietspad loopt langs het strand, waar u natuurlijk ook langs kunt wandelen. Hier heeft u altijd de gelegenheid voor een korte pauze bij de talrijke op- en afgangen door het kleine duinbos om te luisteren naar het geluid van de golven of het gekrijs van de meeuwen. Op het strand vindt u geen strandstoelen, geen surfschool, maar een beschermd duin, kleine stenen, gras en - heel mooi, meestal schoon water. En altijd een afgelegen plek, als je wilt. En als je daar ligt en over de zee of in de lucht kijkt, kun je je niets anders wensen!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Groß Schwansee rekent geen toeristenbelasting of soortgelijke kosten. Het strand is ook gratis, er wordt alleen aandacht gevraagd voor de beschermde duinen, die onder natuurbescherming staan.
Linnenpakketten kunnen worden gehuurd, de prijzen zijn € 14,00 voor beddengoed (dekens en lakens) en € 6,00 voor handdoeken (1 grote en 1 kleine) .

Annuleringsvoorwaarden:

  • Falls Sie gezwungen sind, Ihren Aufenthalt in der Morgensonne abzusagen und Ihre Reservierung stornieren müssen, werden wir natürlich versuchen, die Wohnung wieder zu vermieten. Sollte uns dies nicht vollumfänglich gelingen, gelten folgende Stornofristen: - bis 6 Monate vor Reisebeginn Stornierung kostenlos - 6 bis 2 Monate vor Reisebeginn 50% des vertraglich vereinbarten Mietzinses - ab 2 Monate vor Reisebeginn 75% des vertraglich vereinbarten Mietzinses Als Zusatz zu den Stornobedingungen haben wir jetzt vereinbart, dass Sie Ihre Anzahlung zurückbekommen, sollte aufgrund gesetzlicher Bestimmungen ein weiteres Beherbergungsverbot in Kraft treten und Sie Ihren gebuchten Urlaub bei uns aus diesem Grund nicht antreten können. Wir würden lediglich das Bearbeitungsentgelt von € 40,00 einbehalten.

meer informatie:

Uw gastheren zijn Brigitte Sommerfeld en Frank Braun, die u bij aankomst zullen verwelkomen en eventuele vragen zullen beantwoorden. Ze helpen je ook als je problemen hebt, ze weten waar je de lekkerste taarten en de beste visbroodjes kunt vinden. En ze hebben tips over wat u zeker moet zien (in Klütz bijvoorbeeld kasteel Bothmer, de Galeria am Markt en de grote vaste plantenkwekerij, het mooie haventje in Boltenhagen en nog veel meer)
De oude Hanzesteden Wismar en Lübeck (elk ca. 40 km) zijn vanuit Groß Schwansee gemakkelijk te bereiken, en ook dagtochten naar Hamburg, Rügen of de Müritz zijn gemakkelijk te plannen. De badplaatsen Boltenhagen en Travemünde (elk 15 km) zijn ideaal als u na zoveel rust en stilte een beetje spanning nodig heeft.
Verdere informatie over aankomst- en vertrektijden, beddengoed dat u bij ons kunt huren, minimum verblijfs/aankomstdagen etc. kunt u vinden in de advertentie of door ons gewoon te bellen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. B. Sommerfeld

Mevr. B. Sommerfeld

Uw gastheren : Brigitte Sommerfeld en Frank Braun . Wij houden van de Oostzee, ons kleine dorp, ons mooie vakantiehuis - en vooral van onze gasten, de grote en de kleine! Bent u op zoek naar tips voor leuke uitstapjes , waar vindt u de vetste taarten en de lekkerste vis ? Frank kent ook de beste fietstochten, de ontspannende en de ambitieuze. En we weten allebei waar de mooiste stranden zijn. En de beste tijden om te reizen? Eigenlijk altijd. We zijn er als je ons nodig hebt, maar onzichtbaar als je je rust wilt. Dat beloven we. Tot ziens, hartelijke groeten van de mooie Oostzeekust!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 362015

Laatst bijgewerkt: 22.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/362015.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven