Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  5   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Een vakantiehuis met alle comfort, royaal bemeten, voor 5 personen in 2 slaapkamers, 2 badkamers, met stoomsauna, perfect uitgeruste keuken voor hobby- en meesterkoks, gezellige zithoek met open haard en multimediagedeelte, tegels, hout en wanddecoraties in zonnige kleuren, met toegang tot een groot terras met houten meubilair en ligstoelen, op een ruime weide met appelbomen en zandbak, ideaal voor balspelen en yoga, met vrij uitzicht over de weilanden en velden tot aan de horizon. Ons goed uitgeruste fietsenpark, dat u gratis ter beschikking staat, nodigt u uit voor uitstapjes in de directe omgeving, of zelfs voor langere tochten door de schilderachtige Klützer Winkel.
Alles wat u nodig heeft voor een ontspannende en rustgevende vakantie wordt u aangeboden, en dat op elk moment van het jaar!

Dit huis kan ook worden gehuurd samen met het naastgelegen huis Abendsonne - aparte ingangen en terrassen, gedeeld gazon, ideaal voor families of grotere groepen.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 150 km Hamburg

150 km

Station 30 km Grevesmühlen

30 km

Snelweg-afrit 35 km Schönberg

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt in het kleine dromerige dorpje Groß Schwansee, waar je 's avonds helaas niet kunt winkelen of naar het cafeetje op de hoek kunt gaan. Maar in plaats daarvan geniet je van rust, natuur en stilte, weelderige velden met klaprozen en koolzaad, afhankelijk van het seizoen, kleine dorpjes met oude herenhuizen die soms veel kunst, cultuur en gastronomie te bieden hebben. En je verkent kleine paden voor wandelingen of fietstochten, bossen en parken met eeuwenoude bomen, en als je goed omhoog kijkt en luistert, kraanvogels, zeearenden, uilen en collega's....
En dan is er natuurlijk ons prachtige natuurlijke strand, dat op ongeveer 900m van het huis te vinden is tijdens een wandeling door het veld of op grote parkeerplaatsen in de directe omgeving. Het Ostee-fietspad loopt langs het strand, waar u natuurlijk ook langs kunt wandelen. Hier heeft u altijd de gelegenheid voor een korte pauze bij de talrijke op- en afgangen door het kleine duinbos om te luisteren naar het geluid van de golven of het gekrijs van de meeuwen. Op het strand vindt u geen strandstoelen, geen surfschool, maar een beschermd duin, kleine stenen, gras en - heel mooi, meestal schoon water. En altijd een afgelegen plek, als je wilt. En als je daar ligt en over de zee of in de lucht kijkt, kun je je niets anders wensen!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Er is geen aanbetaling nodig.
Groß Schwansee rekent geen toeristenbelasting of soortgelijke kosten. Ook voor het strand wordt geen entree geheven, er wordt alleen gevraagd de beschermde duinen, die onder natuurbescherming vallen, te respecteren.
Linnenpakketten kunnen worden gehuurd voor € 14,00 voor bedlinnen (overtrekken en lakens) en € 6,00 voor handdoeken (1 grote en 1 kleine).
Kinderstoel en kinderbedje worden op verzoek gratis verstrekt.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Falls Sie gezwungen sind, Ihren Aufenthalt in der Morgensonne abzusagen und Ihre Reservierung stornieren müssen, werden wir natürlich versuchen, die Wohnung wieder zu vermieten. Sollte uns dies nicht vollumfänglich gelingen, gelten folgende Stornofristen: - bis 6 Monate vor Reisebeginn Stornierung kostenlos - 6 bis 2 Monate vor Reisebeginn 50% des vertraglich vereinbarten Mietzinses - ab 2 Monate vor Reisebeginn 75% des vertraglich vereinbarten Mietzinses

meer informatie:

Uw gastheren zijn Brigitte Sommerfeld en Frank Braun, die u bij aankomst zullen verwelkomen en eventuele vragen zullen beantwoorden. Ze helpen je ook als je problemen hebt, ze weten waar je de lekkerste taarten en de beste visbroodjes kunt vinden. En ze hebben tips over wat u zeker moet zien (in Klütz bijvoorbeeld kasteel Bothmer, de Galeria am Markt en de grote vaste plantenkwekerij, het mooie haventje in Boltenhagen en nog veel meer).
De eerbiedwaardige oude Hanzesteden Wismar en Lübeck (elk ca. 40 km) zijn vanaf de Groß Schwansee gemakkelijk te bereiken, en ook dagtochten naar Hamburg, Rügen of de Müritz zijn gemakkelijk te plannen. De badplaatsen Boltenhagen en Travemünde (elk 15 km) zijn ideaal als u na zoveel rust en stilte een beetje spanning nodig heeft.
Verdere informatie over aankomst- en vertrektijden, beddengoed dat u bij ons kunt huren, minimum verblijfs/aankomstdagen etc. kunt u vinden in de advertentie of door ons gewoon te bellen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Yvonne D. uit Erfurt

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Gewoon gezellig

Het huis Morgensonne is erg mooi. Het heeft alles wat je nodig hebt, heel mooi en gezellig ingericht en erg schoon. Het opvallendste is de plank met boeken en spellen... gewoon WOW.
De weg naar het strand (natuurstrand) is ongeveer 1 - 1,5 km lang. Met een hond geen probleem, die heeft toch beweging nodig.
Een beetje jammer is dat de dichtstbijzijnde winkelmogelijkheid (ook broodjes) ongeveer 14 km ver is. Maar daar kun je je op instellen.
We waren er al voor de tweede keer en komen zeker weer terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. B. Sommerfeld:

Sehr schön, eine so positive Bewertung von Wiederkehrern haben wir gern !
Schade, dass es im nächsten Ort keine Brötchen mehr gibt. Der kleine Laden musste schließen, soll aber demnächst mit neuem Besitzer wieder öffnen. Wir werden sehen. Und dann kriegen wir auch wieder volle Punktzahl ?!
Bis zum Wiedersehen, liebe Grüße,
Brigitte und Frank

September 2023

Falk S. uit 14167 Berlin

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Alles perfect

Een prachtige late zomer vakantie, die helaas veel te snel voorbij ging... Het zonnehuis is zeer liefdevol ingericht en biedt voldoende mogelijkheden om een ontspannen vakantie door te brengen. We hebben niets gemist, we voelden ons helemaal op ons gemak met onze 2 viervoeters en komen graag terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Sommerfeld:

Vielen lieben Dank ! Sie kommen jetzt direkt in unsere "Sternchen-Gäste" Kategorie , an die wir uns beim Wiedersehen zum Rundum-Wohlfühl-Urlaub gern erinnern.
Bitte grüßen Sie die beiden süßen Puschel von uns, schön, dass die sich auch gut erhot haben !
Herzliche Grüße von Brigitte und Frank

Juli 2022

Sandra F. uit Bochum

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super mooie vakantie

Bedankt voor deze prachtige vakantie in jullie zo liefdevol ingerichte vakantiehuis. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. We konden heerlijk ontspannen, vele uitstapjes maken en genieten van het natuurstrand. In de mooie tuin hebben we de dag afgesloten met badmintonnen en barbecueën. De vakantie ging veel te snel voorbij. Het allerbeste voor jullie. Groetjes, Familie Fijol uit Bochum.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. B. Sommerfeld:

Das klingt ja nach einem perfekten Urlaub - entspannt, gut erholt und Srand- und Sonnengenuß rundherum - so soll es sein ! Wir freuen uns sehr, dass unser Haus Ihnen so gut gefallen und würden uns über ein Wiedersehen freuen, liebe Güße,
Brigitte und Frank

Juni 2022

Götz K. uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Drie weken vakantie, pure rust en ontspanning
Wij en onze hond hebben genoten van deze weken vakantie.
We vonden de rust die we hadden gehoopt
Zeer vriendelijke gastheren, een grote tuin, een rustige, niet drukke plek (eind juni+begin juli, dus nog laagseizoen).
Het huis is compleet voor onze behoeften en liefdevol en gezellig ingericht met individueel handschrift. Het ligt in het "oude" gedeelte van Großschwansee in een volwassen omgeving
Een uitgebreide keukenuitrusting, een grote keuze aan spelletjes, boeken, Wi-Fi, enz. zijn beschikbaar.

Het prachtige natuurlijke strand (onbewaakt, niet overvol, nudist of niet, met of zonder honden - iedereen kan met elkaar overweg; kustbos tot aan het strand, door de hoge bomen kun je kiezen tussen schaduw en zon - zonder hulpmiddelen - gratis tot vroeg in de middag) rondde de vakantie perfect af. Het is snel bereikbaar te voet, met de fiets of met de auto (parkeerplaatsen zijn tegen betaling beschikbaar in de directe omgeving van het strand)

Uitgebreide en gevarieerde fietstochten ontsluiten de kust en het achterland. Er is voor elk wat wils. Voor ambitieuze en ontspannen fietsers. Goede, rustige wegen en fietspaden voor racefietsen, grind- en flagstone paden en wegen, bospaden en als fietspaden aangewezen paden die overgaan in avontuurlijke routes. Je maakt zeker onverwacht veel hoogtemeters in dit gebied

Om te winkelen ga je naar de omliggende steden. Voor brood in de ochtend en het hoognodige (ook via het nieuw aangelegde fietspad) 3 km naar het naburige Kalkhorst. Grotere aankopen kunnen worden gedaan in Dassow (ze hebben het lekkerste softijs van het noorden), Klütz of Boltenhagen. De boerderijwinkels in de omgeving zijn een aanrader. Vaak zijn er individuele aanbiedingen (honing, jam, eieren, groenten en fruit) met betrouwbare kassa's direct voor de huizen of borden die uitnodigen om binnen te komen.

We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. B. Sommerfeld:

Wow - ich bin begeistert ! Was für eine tolle Bewertung, alles dabei, womit wir punkten können, für Gäste, die immer schon mal an die wunderschöne mecklenburgische Ostseeküste reisen wollten, kann es jetzt kein Halten mehr geben !
Und das Beste : Sie kommen wieder ( Serientäter ? ), und wir freuen uns sehr !
Die freundlichen Vermieter Brigitte und Frank


Contactpersoon

Mevr. B. Sommerfeld

Mevr. B. Sommerfeld

Uw gastheren : Brigitte Sommerfeld en Frank Braun . Wij houden van de Oostzee, ons kleine dorp, ons mooie vakantiehuis - en vooral van onze gasten, de grote en de kleine! Bent u op zoek naar tips voor leuke uitstapjes , waar vindt u de vetste taarten en de lekkerste vis ? Frank kent ook de beste fietstochten, de ontspannende en de ambitieuze. En we weten allebei waar de mooiste stranden zijn. En de beste tijden om te reizen? Eigenlijk altijd. We zijn er als je ons nodig hebt, maar onzichtbaar als je je rust wilt. Dat beloven we. Tot ziens, hartelijke groeten van de mooie Oostzeekust!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 362520

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/362520.htm


«Ochtendzon» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven