Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa La Vita

Kroatië > Midden-Dalmatië > Dalmatische kust > Omgeving Omis > Sumpetar Jesenice

Max.  5   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De naam zegt het al: "La Vita e bella" (Het leven is mooi) als je deze mooie, stijlvolle en zeer goed uitgeruste woning boekt voor je perfecte vakantie in Kroatië.
Villa La Vita biedt een spectaculair panoramisch uitzicht op de zee en de eilanden in het zuiden, evenals uitzicht op de bergtoppen met wandelpaden vanaf de noordkant. De accommodatie biedt een volledig van airconditioning voorzien interieur met gratis Wi-Fi, 2 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig uitgeruste keuken met gezellige woonkamer (met slaapbank), een traditioneel ingerichte zomerkeuken met barbecue, een privézwembad van 33 m² en een volledig omheinde speeltuin voor uw kinderen, deze heeft een trampoline en een tafeltennistafel.
Het is gelegen in het gebied Jesenice - KRUG, Staro selo 1, op 17 km van de beroemde stad Split, die een grote geschiedenis biedt. De accommodatie ligt op slechts 10 minuten rijden van het stadje Omiš, dat veel activiteiten, stranden en restaurants biedt. Op nog eens 5 minuten rijden ligt de grootste rivier van Kroatië, de rivier Cetina, waar je een interessant avontuur kunt beleven met raften, kanoën en ziplinen. Ook met de auto ben je in 5 minuten bij de mooiste zand- en kiezelstranden. Op slechts 2 km vind je een lokaal restaurant Bajso, op 4 km vind je een supermarkt. De kustweg en de zee liggen ook op slechts 4 km afstand. De villa ligt aan het einde van de KRUG weg met uitzicht op het dorp en de kust, omringd door typische mediterrane vegetatie, en biedt jou en je familie een rustig en vredig verblijf. Er zijn 3 beveiligde parkeerplaatsen op een privéterrein en een parkeerplaats in de garage. Een auto is noodzakelijk voor deze locatie.
Het volgende wordt exclusief voor jou aangeboden:
* De BUITENRUIMTE biedt een privézwembad (9 x 3,7 m), een zonneterras met kunstgras en 4 ligstoelen, een loungehoek, een buitendouche en een parasol. Er zijn weinig plekken waar je gewoon kunt genieten van een kopje koffie of een glas wijn met een adembenemend panoramisch uitzicht op zee. Er is ook een gedeelte met kiezels en een trampoline voor de kleintjes. Alles is een paar treden lager dan de begane grond en biedt een spectaculair uitzicht op zee. Voor de woonkamer is er een overdekte eethoek voor 6 personen. Vanaf de parkeerplaats heb je een volledig omheinde speeltuin van 80m2 met kunstgras en voetbaldoelen. Er staat een tafeltennistafel voor de hoofdingang. Gegarandeerd plezier voor iedereen.
* Het INTERIEUR biedt een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een zeer comfortabel verblijf (Nespresso-apparaat, magnetron, broodrooster, waterkoker ...), een kookeiland met krukken, een eettafel en airconditioning, een woonkamer met een flatscreen-tv en een bank (kan worden omgezet in een slaapbank), gratis wifi, een directe toegang tot de buitenruimte met eettafel. Binnen heb je ook een adembenemend uitzicht op zee. Het is allemaal zeer stijlvol ingericht en zeer goed georganiseerd. In de hal vind je een wasmachine en een strijkplank/strijkijzer.
Slaapkamer nr. 1 biedt een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, een tv, airconditioning en uitzicht op zee. Hier vind je een familiebadkamer nr. 1 met douche.
Slaapkamer nr. 2 heeft een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, een tv en airconditioning. Hier is ook een familiebadkamer nr. 2 met douche.
* De ZOMERKEETKAMER (je eigen traditionele konoba) bevindt zich op de begane grond, is traditioneel ingericht en heeft airconditioning, een tv, een barbecue (hout/kolen), een houten eettafel met banken en nog veel meer... Er is hier ook een apart toilet.
Villa La Vita is de perfecte keuze voor kleinere groepen, een romantisch uitje of een ontspannen familievakantie.
Villa La Vita ligt in de heuvels van Krilo Jesenice met een prachtig uitzicht op zee. De accommodatie ligt in het oude gedeelte van het dorp, vanaf de kustweg 4 km de weg op. Het centrum van Omiš ligt op slechts 11 km afstand en biedt een geweldige combinatie van bergen, de rivier Cetina, de Adriatische Zee, zandstrand, roemrijke geschiedenis en vriendelijke mensen. We raden je aan de middeleeuwse forten Mirabela en Fortica te bezoeken, die een uniek uitzicht op Omis bieden. Als je van adrenalinesporten houdt, zijn er een aantal opties: Free climbing, raften, zipline, kite windsurfen en vele andere. Aan de andere kant kun je een beetje ontspannen en genieten van lokale specialiteiten in een van de tavernes, of je kunt een bezoek brengen aan Radmanove mlinice in de Cetina-kloof en in een ontspannen sfeer eten terwijl je luistert naar het geluid van de rivier. Je kunt ook genieten van een heerlijke maaltijd in de oude stad van

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 38 km SPU SPLIT

38 km

Station 20 km SPLIT

20 km

Snelweg-afrit 27 km BLATO NA CETINI

27 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Naast de adembenemende natuur en de vele activiteiten die worden aangeboden, staat Omis ook bekend om zijn geschiedenis. Als je de kans hebt, bezoek dan de piratengevechtvoorstelling en het festival van Dalmatische klapa (traditionele a capella zang). Bijna de hele kust van Kroatië bestaat uit kiezelstranden, terwijl het deel van Dugi Rat tot Omiš bedekt is met zandstranden. De beroemde stad Split ligt op slechts 20 minuten rijden (19 km) en biedt prachtige historische bezienswaardigheden.
Bij aankomst zal je gastheer je veel nuttige informatie geven over bezienswaardigheden, aanbevolen restaurants en mogelijkheden om een privéboottocht te boeken. Je kunt een onvergetelijk Adriatisch avontuur beleven met een bezoek aan de eilanden Brač of Hvar. Er is een mogelijkheid om een diner te bestellen en extra diensten in de villa te regelen, zoals massage, pedicure, manicure.
Extra diensten aanbevolen door ons agentschap Feriehome (niet inbegrepen in de prijs):
- Je kunt vanuit je luie stoel een boodschappenbezorging bestellen, die op de afgesproken tijd bij de villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa die alles kan bereiden. Geniet van een romantisch diner of een gezinsvriendelijk diner.
- Geniet van een massage in de villa met onze professionele masseuse.
- Boek een zeilboot (+ schipper) om de Adriatische Zee te leren kennen en wat zeilervaring op te doen
- Boek een boottocht om de centraal Dalmatische kust en eilanden te verkennen...voor meer informatie helpen we je graag verder.
Kom naar deze prachtige Villa La Vita en breng een welverdiende vakantie door met een spectaculair uitzicht op de zonsondergang

Het adres van Villa La Vita is Krug 1, (Staro selo) 21314 Jesenice, coördinaten 43.458733, 16.629052


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 % bij aankomst
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten aanbevolen door ons agentschap Feriehome (niet inbegrepen in de prijs):
- Je kunt vanuit je luie stoel een boodschappenbezorging bestellen, die op het afgesproken tijdstip bij de villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa die alles kan bereiden. Geniet van een romantisch diner of een gezinsvriendelijk diner.
- Geniet van een massage in de villa met onze professionele masseuse.
- Boek een zeilboot (+ schipper) om de Adriatische Zee te leren kennen en wat zeilervaring op te doen
- Boek een boottocht om de kust van Midden-Dalmatië en de eilanden te verkennen...voor meer informatie staan we tot je beschikking en helpen we je graag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Perasović

Bedrijf M. Perasović

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf M. Perasović

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Perasović

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 443863

Laatst bijgewerkt: 24.02.2024

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/443863.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven