Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Charmant vakantiehuis met natuurlijke tuin

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling



Beschrijving

Parterre: (ingang, keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(1-pers. slaapbank, TV(flatscreen, satelliet, Nederlandse zender(s)), eettafel, open haard, zithoek, radio), slaapkamer(2-pers. bed, zithoek), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet, haardroger), toilet(wastafel, toilet), wasruimte(wastafel, wasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, zithoek), slaapkamer(1-pers. bed))

ledikant, verwarming(CV), terras, tuin(privé, deels omheind, 600 m2), fietsenberging, tuinmeubilair, BBQ(houtskool), 2x parking, ligstoelen, speeltoestellen, strijkplank, strijkijzer, gezelschapsspellen, Zonnescherm

Het charmante Geißberghaus, een vakantiehuis met een historische sfeer, ligt in Unterweid, een wijk van Kaltennordheim in het midden van het drielandenpunt Hessen, Beieren en Thüringen in het biosfeerreservaat Thüringer Rhön. Het is bijzonder geschikt voor een vakantie met familie of een groep vrienden.

Natuurliefhebbers kunnen al wandelend of fietsend de prachtige omgeving met romantische valleien, heidevelden en unieke flora en fauna verkennen. Excursiebestemmingen zijn onder meer: Rhönwald-avonturenwereld (2 km), openluchtmuseum Fladungen (12 km), sterrenpark Rhön in Geisa (14 km), Wasserkuppe (15 km), dwergpark Trusetal (32 km) en het klooster van Bad Hersfeld ruines (38 km).

Een pettelkachel in het woongedeelte zorgt voor een aangename sfeer en de gezellige zithoek in de natuurlijke tuin nodigt uit tot verpozen. Hier vindt u rust en ontspanning na een actieve vakantiedag.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Fietsenstalling
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 30 km

30 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 150 km

150 km

Snelweg-afrit 30 km

30 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 3/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Voets

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Ruime vakantiewoning met uitzicht op de kerk gelegen in het rustige dorpje Unterweid. De vakantiewoning is recentelijk (deels) gerenoveerd, wat de woning een mooie, frisse uitstraling geeft. Het enige wat hierbij in schril contrast staat is de keuken, die nog in de oorspronkelijke staat was en een beetje ouderwets aandoet. Het absolute hoogtepunt van deze woning is de riante tuin, waar je heerlijk kunt vertoeven. De aanwezigheid van een terras met tuinmeubilair, ligstoelen en een bankje geven je genoeg opties om in de tuin te verblijven. Wat ook fijn is is dat er een wasmachine in de woning aanwezig is. Deze hebben wij geregeld gebruikt om een berg wasgoed te wassen en vervolgens in de grote tuin te drogen te hangen. Het enige minpuntje aan de woning vonden wij toch wel het ontbreken van horren voor de ramen, want wij hebben meerdere keren last van muggen of vliegen in de woning gehad. De omgeving rondom de vakantiewoning is erg mooi. Er zijn meerdere wandelroutes die je kunt lopen. Verder is er een leuke speeltuin voor de kinderen aanwezig in het dorpje. Wij hadden erg mooi weer tijdens ons verblijf en zijn een dagje naar het buitenzwembad in Tann geweest. Dit is echt een aanrader! Een bezoek aan een van de vele natuurgebieden, zoals het "Schwarze Moor" of een tripje naar de uitkijktoren "Noahs Segel" in Oberweid is ook zeker de moeite waard.

Voets

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Ruime vakantiewoning met uitzicht op de kerk gelegen in het rustige dorpje Unterweid. De vakantiewoning is recentelijk (deels) gerenoveerd, wat de woning een mooie, frisse uitstraling geeft. Het enige wat hierbij in schril contrast staat is de keuken, die nog in de oorspronkelijke staat was en een beetje ouderwets aandoet. Het absolute hoogtepunt van deze woning is de riante tuin, waar je heerlijk kunt vertoeven. De aanwezigheid van een terras met tuinmeubilair, ligstoelen en een bankje geven je genoeg opties om in de tuin te verblijven. Wat ook fijn is is dat er een wasmachine in de woning aanwezig is. Deze hebben wij geregeld gebruikt om een berg wasgoed te wassen en vervolgens in de grote tuin te drogen te hangen. Het enige minpuntje aan de woning vonden wij toch wel het ontbreken van horren voor de ramen, want wij hebben meerdere keren last van muggen of vliegen in de woning gehad.

De omgeving rondom de vakantiewoning is erg mooi. Er zijn meerdere wandelroutes die je kunt lopen. Verder is er een leuke speeltuin voor de kinderen aanwezig in het dorpje. Wij hadden erg mooi weer tijdens ons verblijf en zijn een dagje naar het buitenzwembad in Tann geweest. Dit is echt een aanrader! Een bezoek aan een van de vele natuurgebieden, zoals het "Schwarze Moor" of een tripje naar de uitkijktoren "Noahs Segel" in Oberweid is ook zeker de moeite waard.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 444500

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/444500.htm


«Charmant vakantiehuis met natuurlijke tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven