Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Meeresflüstern

Zingst

Max.  6   gasten
95m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
95m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Lichte, ruime kamers in een harmonieus kleurenschema en exclusieve inrichting garanderen je een ontspannen onderbreking van het dagelijks leven: granieten vloeren, hoogwaardige inbouwkeuken, dubbele wastafel van natuursteen, glazen douches op de begane grond, houtkachel, WLAN en vloerverwarming in de woon/eetkamer, keuken, hal en badkamer op de 1e verdieping.
Er is minstens één hor per kamer en op de terrasdeur.
Trapbeveiliging, ingebouwde stopcontactzekering, nachtlampje en verschillende rookmelders.
Ingebouwde zekering om een te hoge concentratie koolmonoxide te voorkomen bij gelijktijdig gebruik van de afzuigkap en de kachel. Energiezuinig huis met zonnepanelen voor waterverwarming.
We hebben ons huis half zorgvuldig en met veel aandacht voor detail ingericht zodat je je thuis voelt. Je zult hier een onvergetelijke vakantie doorbrengen en je meteen thuis voelen. Geniet van je tijd in vakantiehuis Meeresflüstern!
Ons hele huis, met uitzondering van de bovenste verdieping (laminaat), is ingericht met licht graniet. Op de begane grond kun je genieten van de behaaglijke warmte van de vloerverwarming en de open haardkachel op koelere zomeravonden en in de donkere seizoenen - we leveren gratis brandhout.
Omdat het ruime woongedeelte door een muur gescheiden is van het trappenhuis, wordt er in het hele huis een rustigere sfeer gecreëerd met mogelijkheden voor iedereen om zich terug te trekken. In de woonkamer staan een comfortabele bank met dekens en kussens en twee leren fauteuils voor je klaar. Aan de grote eettafel (180x90 cm) kun je comfortabel eten met zes personen, spelletjes spelen, kletsen ...
De hoogwaardige inbouwkeuken is van alles voorzien en laat niets te wensen over! Alle werkoppervlakken en de betegelde achterwand zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijk graniet. Oven, grote vriezer, magnetron, waterkoker, broodrooster, eierkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser zijn vanzelfsprekend, servies en bestek voor 12 personen, theeglazen, hoogwaardige pannenset, diverse pannen, mixer, wafelijzer, eenpansgerechten, soepkoppen, messenblok enz. Van koffiekannen tot theeglazen, wijn-, champagne-, schnaps- en (wit)bierglazen, voor elk drankje is er een geschikt vat.
Voor je kinderen hebben we extra borden, bestek, bekers en twee kinderstoelen. In het tuinhuis vind je nog een kinderstoel voor in de tuin.
Ontspan en kom tot rust in een gezellige sfeer: De twee slaapkamers op de 1e verdieping bieden je grote kledingkasten met veel opbergruimte voor je vakantiegarderobe. Eén kamer met tweepersoonsbed (2x 90x200 cm): Aparte matrassen van hoge kwaliteit en verstelbare lattenbodems, één matras in hardheidsgraad 2, de andere in hardheidsgraad 3. Twee slaapkamers (1e en 2e verdieping) zijn elk uitgerust met twee boxspringbedden. Het hoogste slaapcomfort wacht op je! Kwalitatieve zomer- en winterdekbedden (dons) en extra 3-kamer kussens zijn beschikbaar. Voor mensen met een allergie bieden we extra beddengoed zonder dons. Beddengoed en handdoeken kunnen bijgeboekt worden. Elke slaapkamer heeft een extra zitje, een kastje en een SAT-TV in elke kamer.
Voor kleine kinderen voorzien we twee reisbedjes met extra dik matras en hygiënisch onderlegger. Breng je eigen beddengoed of slaapzak mee. Verschoonkussen, luieremmer en babybadje met zitje zijn ook beschikbaar.
Elke slaapkamer, inclusief de gevelkamer, kan worden afgesloten met een deur. Beide slaapkamers op de eerste verdieping kunnen volledig verduisterd worden. In de gevelkamer is het mogelijk om de slaapkamer te verduisteren met ondoorzichtige plisségordijnen - deze gezellige kamer met een groot raam aan de voorkant biedt uitzicht op de Oostzee!
Maximale bezetting: 6 personen

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 12 km Ostsee-Flughafen Stralsund-Barth

12 km

Station 12 km Barth

12 km

Snelweg-afrit 60 km Fischland-Darß-Zingst

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze gezinsvriendelijke en comfortabele twee-onder-een-kapwoning ligt in het kuuroord Zingst aan de Oostzee. Het huis ligt op een hoekperceel in een ensemble van vijf hoogwaardige twee-onder-een-kapwoningen aan een kleine privéweg zonder verkeer (doodlopend).

De locatie is absoluut rustig. S Nachts hoor je alleen de zee!

Het terras ligt op het zuiden/westen, is omheind met witte kunststof elementen en beplant met veel vaste planten. Vooral in het voor- en najaar ben je er beschermd tegen de dan vaak koele noorden- en oostenwind.

Vanaf ons vakantiehuis is het slechts ongeveer 250m naar het eindeloze, witte droomstrand (sport-, textiel- en naaktstrand) dat langzaam afloopt in zee en naar de surfschool.
De pier en de promenade van Zingst met zijn vele winkelmogelijkheden liggen op 15 minuten lopen.
De dichtstbijzijnde supermarkt met bakker is al op 500m afstand. De dichtstbijzijnde fietsverhuur ligt op 300 meter afstand. Gastronomie voor alle smaken is beschikbaar op loopafstand.
Rostock en Stralsund (Meeresmuseum, Ozeanum, Hansedom plezierbad) evenals Rügen zijn met de auto snel in een uur te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Energietoeslag al inbegrepen in de prijzen
***
Voor boekingen onder het minimum verblijf, geldt de normale prijs voor aanbiedingen, anders 10€ per nacht toevoegen.
***
Toeristenbelasting het hele jaar door 2,30€ vanaf 18 jr./zwaar gehandicapten vanaf 50% en kinderen van 7-17 jr. halve prijs
***
Maximale bezetting: 6 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 3 jaar in een reiswieg
***
In het hoogseizoen alleen vervolgboekingen, of laat zeven nachten vrij voor de volgende boeking.
***

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornogebühr pauschal 80€ Stornogebühr ab Buchungsdatum 0%, ab 90 Tage vor Anreise: 10%, ab 60 Tage vor Anreise: 50%, ab 30 Tage vor Anreise: 80%, ab dem 29. Tag vor Anreise: 100% der Mietkosten (abzügl. Endreinigung, Kurtaxe und evtl. Wäschesets) Bitte schließen Sie eine Reiserücktrittskostenversicherung ab!

meer informatie:

Ons huis is zeer gezinsvriendelijk:
Er zijn twee reisbedjes voor kinderen tot 3 jaar met hygiënekussens en een extra dik matras, een afwasbaar aankleedkussen, luieremmer, babybadje met zitje, speelkleed, kinderbestek en -servies, traphekje, veel spelletjes en boeken voor jong en oud, bouwblokken, kinderstoelen, een tuinstoel, nachtlampje voor het stopcontact, een bolderkar, veel zandspeelgoed, ballen en strandstoelen ..

Ons huis is ook ideaal voor gezinnen met oudere kinderen of koppels. Naast romans en fietskaarten vind je veel informatiemateriaal over de vakantieregio en actuele gebeurtenissen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 02-05-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie H. Laubuhr

Familie H. Laubuhr

Beste gasten, wij zijn een familie uit het mooie Münsterland en hebben met vakantiehuis Meeresflüstern een grote droom in vervulling laten gaan. Wij verheugen ons erop u als gast in vakantiehuis Meeresflüstern te mogen begroeten. Vriendelijke groeten Heiner en Lena Laubuhr


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 445033

Laatst bijgewerkt: 15.02.2024

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/445033.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven