Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sunshine Villa in Tenerife

Huis Villa Sunshine- Costa Adeje- met verwarmd zwembad, 3 slaapkamers, Internet, Uitzicht op zee

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De woonkamer is ongeveer. 120 m² en is verdeeld over 2 verdiepingen. Er is een woonkamer van ongeveer 30 vierkante meter met aparte eethoek, drie slaapkamers, twee badkamers, een keuken, een hal, een gastentoilet, twee terrassen, twee balkons en een kleine tuin. Voor de sfeer van het huis was een interieur ontwerper die verantwoordelijk is, waarin alle kleuren, stoffen en meubels gematched met veel aandacht voor detail harmonieus heeft.

De woonkamer heeft designer banken en een televisie met satelliet-antenne op bijna alle Duitse televisie-en radioprogramma's in digitale kwaliteit te ontvangen. De eettafel biedt plaats aan zes personen. Alle drie de slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en hebben een tweepersoonsbed met comfortabele matrassen. De kasten gedeeltelijk uitstrekken tot het plafond. Elke slaapkamer heeft toegang tot een groot balkon. Er zijn twee badkamers met douche, wastafel en toilet. In een badkamer is er bovendien een bad. Beddengoed, handdoeken, badhanddoeken en theedoeken zijn voldoende aanwezig.

De keuken heeft een keramische kookplaat, oven, magnetron, koelkast en vriezer, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker. Wasmachine is beschikbaar. Op het zonneterras met tuinmeubelen en ligstoelen en een barbecue.

Het zwembad heeft een afmeting van ongeveer 4 mx 3 m op een diepte van en is alleen toegankelijk voor gasten van het huis beschikbaar zijn. In de periode van 1 november - 30 april, wordt het zwembad verwarmd (gratis). In de resterende tijd - dat wil zeggen vanaf 1 mei - 31 oktober - het zwembad kan verwarmd worden op gast aanvraag. Deze kost € 11 per dag.

De huurauto kan worden geparkeerd in de garage.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Aan de rand van Costa Adeje is een exclusieve woonwijk, in het huis "Sunshine Villa" ligt. Het uitzicht op de Atlantische Oceaan is gewoon fantastisch. Men kijkt naar de tegenoverliggende eilanden "La Gomera" en "La Palma". Net zoals een onvergetelijke zonsondergang zal zijn en het uitzicht 's nachts de lichten van Costa Adeje en Las Americas. Ligt naast de Costa Adeje, het dorpje La Caleta. La Caleta was ooit een rustig vissersdorpje, maar heel snel een zeer populaire toeristische insider geworden. Inmiddels zijn er verschillende uitstekende visrestaurants, die allemaal uit de zee op slechts enkele centimeters. Er zijn enkele kleine baaien van waaruit u een duik in het koele Atlantische kan duren, voordat u geniet van een onvergetelijke zonsondergang over het naburige eiland Gomera. De Golf Costa Adeje, een van de mooiste golfbanen op het eiland, is slechts ongeveer 3-5 minuten rijden met de auto.


Afstanden:

Restaurants en cafe = ca. 1 minuut lopen
Minimarkt = ca. 1 minuut lopen
Grote supermarkt = ongeveer 2-5 minuten
Zandstrand van Las Americas = ongeveer 5 minuten
Golfbanen Costa Adeje = 5 minuten
South Airport = 25 minuten met de auto
North Airport = 95 minuten

Het huis "Sunshine Villa" is een Niet rokers huis. Buiten het huis, op het terras of in de tuin, roken is natuurlijk geen probleem. Wie wil een intermediair, die hun afspraken kunnen plannen ter plekke met de guest relations.


Tenerife - het grootste van de Canarische Eilanden - biedt een wereld vol contrasten. Unieke landschap en klimatologische contrasten vormen het karakter van dit eiland: gelegen Gepresenteerd het subtropische noorden in een diverse bos en berglandschap, zo geïnspireerd in het zuiden van prachtige klif secties met pittoreske baaien en brede zandstranden.

De diversiteit van het eiland wordt ook weerspiegeld in de extreem rijke sportieve en recreatieve activiteiten. Omdat de beste klimatologische omstandigheden, met een gemiddelde temperatuur van 20 ° C in de winter en 25 ° C in de zomermaanden, Tenerife is als 'eiland van de eeuwige lente' vooral voor golfers een ideale bestemming.

genaamd Playa de las Americas, of zelfs voor een korte "Las Americas", is het toeristische centrum in het zuiden van Tenerife, biedt zowel toeristen als inwoners van een keur aan winkels, bars, apotheken, artsen, banken en nog veel meer. Er zijn een verscheidenheid aan restaurants, van Mexicaanse tot het Japans in het Grieks -, maar ook de Duitse en Spaanse les restaurants. Aan de westelijke kust van Las Americas ontstond in de afgelopen jaren, een exclusief resort = Costa Adeje - vernoemd naar een kleine stad in de bergen. Hier is de overheid alleen toegestaan ​​4- en 5-sterren hotels. De meest indrukwekkende en duurste onder hen is de 'Bahia del Duque ". Het behoort tot de categorie van de "toonaangevende hotels" en biedt alles wat het hartje begeert van de veeleisende vakantieganger.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elke extra persoon vanaf 13 jaar kost € 22 per dag, inclusief € 11 In het bovengenoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed en. Voor een kind jonger dan 2 jaar niets wordt berekend. Een kinderbedje en kinderstoel zijn gratis beschikbaar. Het internet toegang met Wi-Fi is gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft door de vulkanische berg Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje. Daarom presenteert veelzijdig het landschap waarin we alle vegetatie niveaus volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een wandelparadijs.

Ver weg van het toerisme openbaren zich te voet fascinerende landschappen tussen woestijnen en dichte bossen. Natuurlijke schoonheden, want ze bieden waarschijnlijk geen ander eiland in dergelijke diversiteit. De botanische rijkdom van Tenerife is te overzien voor de bezoekers nauwelijks. Op de Canarische eilanden zijn er ongeveer 2200 wilde planten en 800 culturele en sierplanten


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 4455

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4455.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven