Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

LEONDINA COUNTRY HOUSE

Corinaldo

Max.  10   gasten
220m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 10  gasten
220m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 01.05 tot 26.07.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 01.05 tot 26.07.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Leondina Country House is een charmante villa te midden van de rust en schoonheid van de glooiende heuvels van de regio Marche, die geschikt is voor maximaal 10 personen.
Het gebouw is verdeeld over drie verdiepingen, met op de begane grond een woonkamer met een grote zitkamer, een gezellige zithoek en een romantische open haard.
Op deze verdieping vind je ook een servicebadkamer en een volledig uitgeruste semi-professionele keuken met een handig centraal keukentje en al het keukengerei dat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden.
De centrale trap brengt je naar de eerste verdieping, waar je drie slaapkamers vindt, elk met een eigen badkamer en airconditioning.
De kamers kijken uit op de betoverende omliggende heuvels en bieden een adembenemend uitzicht op de valleien van de Nevola en de Misa met de imposante Apennijnen aan de horizon.
De slaapkamers zijn als volgt verdeeld:
- een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen indien gewenst. In de privé-badkamer van de kamer bevinden zich een hydromassagebad en een douche;
- een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, met eigen badkamer met douche;
- een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, met eigen badkamer met douche.
Op de tweede verdieping is er een vide met ruimte voor twee kinderen en een gastenbadkamer.
Leondina Country House is een authentiek eiland van rust en schoonheid, gelegen in de glooiende heuvels van de regio Marche. De panoramische positie van de villa biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland en biedt een ervaring van ongerepte rust en sereniteit.
Het woongedeelte op de begane grond komt uit op een prachtige overdekte veranda, de perfecte plek voor gezelligheid en ontspannende momenten.
Hier vind je een zithoek met een zitgedeelte buiten dat is ingericht met banken en een salontafel, een grote eethoek buiten met tafel en stoelen voor 10 personen en een professionele barbecue, perfect voor het organiseren van heerlijke barbecues met vrienden.
Het grote, comfortabele zwembad, alleen voor de gasten van de villa, is de ideale plek om af te koelen op warme zomerdagen. Het aangrenzende grasveld, uitgerust met comfortabele ligstoelen en parasols, nodigt je uit om te ontspannen en te genieten van de zon.
Naast het zwembad kun je ook de prachtige tuin verkennen, waar de natuur in al haar schoonheid tot uiting komt. Je kunt wandelen tussen de eeuwenoude bomen, de boomgaard bewonderen en genieten van de rust die deze residentie omringt.
Het Leondina Country House biedt ook een overdekte privéparkeerplaats voor auto's en motoren, wat een zorgeloos verblijf garandeert.
Het panoramische terras op de tweede verdieping is de parel van het Leondina Country House en biedt een prachtig uitzicht op de prachtige Nevola en Misa valleien. Vanaf hier kun je de eeuwenoude schoonheid bewonderen van de forten, abdijen en indrukwekkende middeleeuwse dorpen die het landschap bezaaien. Je zult jezelf verliezen in de sfeer van het verleden en ondergedompeld worden in een ongerepte omgeving die zijn geschiedenis intact heeft gehouden.
De eigenaar woont op het landgoed, zorgt voor het dagelijks onderhoud en garandeert maximale privacy tijdens je verblijf.
Licentie- of registratienummer: 042015-CHT-00001

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 20 km

20 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 40 km Ancona-Falconara

40 km

Station 20 km Senigallia

20 km

Snelweg-afrit 20 km Marotta-Mondolfo

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De panoramische ligging van Leondina Country House biedt je een schitterend uitzicht op de heuvels en laat je genieten van de rust en sereniteit van het platteland van Marche. Op minder dan 1 km van het middeleeuwse dorp Corinaldo en op slechts 20 minuten van het spectaculaire "fluwelen strand" van Senigallia, is deze villa de ideale uitvalsbasis om de natuurlijke en artistieke wonderen van de regio Marche te ontdekken.
Tijdens jouw verblijf in Leondina Country House kun je Corinaldo ontdekken, een juweel in de groene heuvels van Le Marche.
Dit charmante middeleeuwse dorp biedt een unieke combinatie van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Tijdens je verblijf in Corinaldo kun je jezelf onderdompelen in de magische sfeer van de geplaveide straatjes, de oude muren bewonderen en de indrukwekkende Rocca Roveresca bezoeken.
Maar de wonderen van de Marken houden hier niet op. Niet ver van Corinaldo kun je verborgen schatten en fascinerende plaatsen ontdekken, zoals bijvoorbeeld Senigallia. Deze stad met zijn zandstranden en de beroemde "Rotonda sul Mare" is gemaakt voor een dagje ontspanning en zeepret.
Als je van kunst en cultuur houdt, mag je Urbino, de geboorteplaats van de beroemde renaissanceschilder Rafaël, niet missen. Hier kun je het Palazzo Ducale bezoeken en je onderdompelen in de geschiedenis en elegantie van die tijd.
Natuur- en wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de grotten van Frasassi. Dit is een complex van spectaculaire ondergrondse grotten versierd met stalactieten en stalagmieten. Een unieke ervaring die je de adem zal benemen.
Vergeet niet de keuken van de regio Marche te proeven tijdens je verblijf. Geniet van heerlijke verse visgerechten, lokale kazen en heerlijke wijnen uit de regio.
In en rond Corinaldo heb je de mogelijkheid om een authentieke ervaring van geschiedenis, natuur, cultuur en culinaire hoogstandjes te beleven.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is inclusief:
woning geheel schoon opgeleverd en voorzien van beddengoed en handdoeken; wekelijkse wissel van linnengoed; badhanddoeken; nutsvoorzieningen (elektriciteit - water - gas voor keukengebruik); airconditioning; Wifi; kleine tot middelgrote huisdieren op aanvraag toegestaan ​​(maximaal 1 per week); tuin- en zwembadreiniging; Polis "Easy Rent" (aanvullende verzekering voor accidentele schade aan de woning, tot een maximum van € 3.000,00 en met de voorziene beperkingen).

Bij de huurprijs is niet inbegrepen (te betalen bij aankomst):
eindschoonmaak € 100,00; verwarming naar verbruik; extra schoonmaak; extra linnenwissel.

Borg (te betalen bij aankomst): € 500,00

Inchecken: van 16.00 tot 19.00 uur
Uitchecken: van 08:00 tot 09:30 uur

Opening zwembad: van 1 mei tot 30 september

Houd er rekening mee dat:
- Boekingen voor jeugdgroepen zijn onder voorbehoud van goedkeuring.

CIR: 042015-CHT-00001

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Special booking conditions 2021: For reservations confirmed starting from 01/12/2020, the following cancellation policy will apply: - cancellation up to sixty (60) days before the arrival date: 100% refund of the rental price; - cancellation from sixty (60) days before the arrival date to the arrival date: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund); - cancellation during the stay: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund). Cancellation due to force majeure COVID-19: in case of cancellation of the reservation due to proven travel impossibility due to government regulations restricting the freedom of movement on the national or international territory imposed to deal with the COVID-19 epidemiological emergency, Anita Villas will refund the amount paid for the reservation, without prejudice to the guest's duty to notify Anita Villas starting from 7 days before arrival, and in any case within the day before the booked stay, of the cancellation of the reservation with specific indication of the reasons mentioned above. Please note that any possible refund will be made by bank transfer in favour of the booking holder within the end of the year of the cancelled reservation. In the event that the payment of the reservation is made by credit card, in the event of a refund, an amount equal to 3% of the amount paid will be withheld for payment management costs.

meer informatie:

Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Anita Villas di Boria Emanuele
Dhr. E. Boria

Dhr. E. Boria

Anita Villas is een makelaarskantoor gevestigd in de regio Marche, gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen met privézwembad in Italië. Al meer dan 10 jaar selecteren we zorgvuldig onze vakantiehuizen met een focus op kwaliteit, stijl, comfort en een goede locatie tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij een grondige kennis van onze vakantiehuizen en ons gebied, kunnen we je een compleet advies geven en een persoonlijke service bieden voor elke afzonderlijke aanvraag. Ons team staat altijd tot je beschikking om je te adviseren over de ideale accommodatie voor je vakantie in Italië. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op.


Andere accommodaties van Dhr. E. Boria

Alle accommodaties weergeven van Dhr. E. Boria

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 446900

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/446900.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 01.05 tot 26.07.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven