Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienwohnung Rhönnest

Schönau an der Brend

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Geniet van de charmante vakantiewoning Rhönnest in Schönau an der Brend, Beieren en beleef een droomvakantie in het natuurparadijs RHÖN. De flat van 90 m² biedt plaats aan maximaal 6 gasten en heeft 3 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Het appartement heeft ook een badkamer, een eetkamer, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een groot overdekt terras.

Het huis is rustig gelegen in een zijstraat. Hier kun je terecht voor een ontspannen vakantie, een familievakantie, een culturele en sightseeingvakantie, een sportvakantie of een wandelvakantie. Hondenliefhebbers zijn hier ook van harte welkom! In het appartement vind je talloze suggesties voor dingen die je kunt doen.

Tot de voorzieningen van het vakantiehuis behoren een barbecue, een terras en een wallbox (e-laadpunt) voor je elektrische auto. De flat is voorzien van centrale verwarming en heeft een moderne kitchenette met vriezer, vaatwasser, koelkast, magnetron, oven en koffiezetapparaat. Natuurlijk zijn bestek, serviesgoed, beddengoed, handdoeken, een kinderbedje, een kinderstoel, tuinmeubilair, WLAN, terras- en balkonmeubilair ook aanwezig. In 5 minuten lopen bereik je ons buitenzwembad, dat wordt beheerd als een clubzwembad.

De liefdevol ingerichte vakantiewoning betovert met zijn gezellige sfeer, die je terugziet in de vele foto's. Geniet samen van maaltijden aan de uitnodigende tafel in de aparte eetkamer, ontspan in het ruime bad of kook in de volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige apparatuur. De slaapkamers bieden het hoogste niveau van comfort en de stijlvolle woonkamers nodigen uit om te blijven hangen.

Het vakantiehuis Rhönnest wordt omgeven door een schilderachtig landschap dat uitnodigt om te verkennen en te ontspannen. Ontdek de prachtige omgeving tijdens lange wandelingen of gebruik het terras voor ontspannende uurtjes.

Breng je volgende vakantie door in de vakantiewoning Rhönnest in Schönau an der Brend en laat je betoveren door de schoonheid van de Rhön in het drielandenpunt (Beieren - Hessen - Thüringen).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 9 km

9 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 150 km Frankfurt

150 km

Station 11 km Bad Neustadt 11km / Gersfeld 19km

11 km

Snelweg-afrit 17 km A71 17km / A7 42km

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Culturele attracties zijn: het Kreuzbergklooster, de Wasserkuppe, de Milseburg, de Steinwand, het kerkkasteel in Ostheim, het openluchtmuseum in Fladungen, het Riemenschneider altaar in Münnerstadt en in de buurt de steden Coburg, Würzburg, Fulda, Bamberg, Meiningen en Bad Kissingen. De Rhön, die in 1991 door UNESCO werd uitgeroepen tot biosfeerreservaat, is een middelgebergte van vulkanische oorsprong in het hart van Duitsland en ligt in het drielandenpunt Hessen - Beieren - Thüringen. De Rhön is een van de opmerkelijkste middelgebergtes in Duitsland, niet alleen geologisch, maar ook qua vegetatie en zoölogie. De grotendeels bosvrije toppen van de hoogvlakten hebben de Rhön de kwaliteitsaanduiding "Land van Open Afstanden" opgeleverd.
Beleef schilderachtige natuur, charmante architectuur en lokale cultuur in Schönau an der Brend, Beieren.

De Rhön is een mekka voor wandelaars, natuurliefhebbers, fietsers en gezondheidsbewuste mensen, wintersporters en ook voor kinderen. We hebben een speciaal programma samengesteld voor je vakantie met kinderen. Gemarkeerde wandelpaden, ca. 1000 km gemarkeerde fietspaden, skiliften, vogel- en recreatieparken vind je hier, evenals rust en stilte. Een verwarmd buitenzwembad, tennisbanen, een avonturenspeeltuin, de libellenvijver en de culturele voorzieningen van onze gemeente liggen op ongeveer 5 minuten lopen. Golfbanen, avonturenzwembaden, musea en nog veel meer zijn met de auto of trein in korte tijd te bereiken. Op de weiden en matten vind je hoogveen, arnica, zilverdistel, moerasorchis, turkenmuts en vele andere bloemen; in de natte weiden trosbloemen, moerasvergeet-mij-niet.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Falls es für Touristen verboten sein sollte, ihren Urlaub anzutreten, fallen keine Stornogebühren an. Bis 14 Tage vor Anreise fallen keine Stornogebühren an. Zwischen 14 Tagen und 7 Tagen fällt eine Pauschale in Höhe von 50€ an. Ab 7 Tage vor Anreise werden 50% des Mietpreises in Rechnung gestellt. Aus diesem Grund weise ich Sie höflich auf die Möglichkeit einer Reiserücktrittversicherung hin.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ferienwohnung Rhönnest
Mevr. D. Friedel

Mevr. D. Friedel

Goedendag, wij heten u van harte welkom als gast in onze liefdevol ingerichte, grote vakantiewoning. Hier heeft u een ideaal uitgangspunt om het "Land van de Open Afstanden" - de Rhön - te verkennen. Of u nu wilt wandelen, de stad wilt bezichtigen of met het gezin op stap wilt, in de vakantiewoning vindt u talrijke mogelijkheden voor een droomvakantie. Voor korte verblijven tot 3 nachten moeten we een toeslag berekenen. Ik maak graag een individuele offerte voor u. Daniela Friedel


meer informatie

Objectnummer: 449409

Laatst bijgewerkt: 27.02.2024

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/449409.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven