Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEW! Stone Villa Olim Civitas with 3 bedrooms, private pool, and sea views

Brač, Splitska, Škrip

Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+2)
3  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
3 Slaapkamers (+2)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 25.05 tot 28.06.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 25.05 tot 28.06.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Stijlvolle en moderne villa in het kleine en ongerepte dorpje Škrip, met minimarkt, restaurant en een bar op loopafstand, op slechts 4 km van het strand en het centrum van Splitska Bay

Villa Olim Civitas is een nieuw gebouwde luxe stenen woning in een rustieke, Dalmatische stijl, maar met een modern en zeer stijlvol interieur, dat alles biedt wat een moderne gast nodig heeft voor een perfecte en ontspannen vakantie. Villa Olim Civitas is ingericht volgens een hoge standaard, volledig voorzien van airconditioning en gratis WiFi. Gebouwd in 2023 met een 120 m² prachtig georganiseerd interieur op de begane grond, gelegen op een 700 m² omheind perceel met uitzicht op de stenen huizen in de buurt en de zee. Het is geschikt voor maximaal 6+2 personen en heeft een privézwembad van 32 m² met 6 ligstoelen, een eethoek buiten, een barbecue, een loungehoek, een volledig uitgeruste keuken, een eet- en woongedeelte, 3 slaapkamers, 3 badkamers, een grindgedeelte met wat speelgoed voor de allerkleinsten.

Het is een perfecte woning voor een ontspannen vakantie met het gezin, waar je kunt genieten van de rustieke architectuur en de charmante sfeer van Villa Olim Civitas en de wijk Škrip zelf.

Villa Olim Civitas ligt op het eiland Brač in het kleine dorpje Škrip, op slechts 3,8 km van het centrum van Splitska Bay op het eiland Brac. Dit is een van de populairste resorts op het beroemde vakantie-eiland in Kroatië. Het voormalige vissersdorp charmeert met een charmante oude stad, een romantische haven met lokaal restaurant en vele mooie stranden met een kristalheldere zee. Het dorp Škrip is de oudste nederzetting op het eiland Brač en er zijn veel mooie oude stenen huizen in de buurt. Vooral als je op zoek bent naar rust en traditie, kun je in dit idyllische dorpje genieten van een heel bijzondere en ontspannen sfeer en de speciale stemming en unieke sfeer waarderen. We raden je aan om exquise eilandspecialiteiten, zelfgemaakte olijfolie, likeuren en wijn te proberen.


Je bevindt je op 10 km van de veerboothaven in Supetar en hebt een veerverbinding met Split, die momenteel wordt verzorgd door Jadrolinija. Er zijn 14 vaarten per dag in het hoogseizoen en 7 tot 9 vaarten per dag in het laagseizoen, met een reistijd van 45 minuten. De dichtstbijzijnde minimarkt en bar liggen op slechts 200 m van de accommodatie, het dichtstbijzijnde restaurant ligt op slechts 1 km afstand en het dichtstbijzijnde strand ligt op 3,8 km afstand in de baai van Splitska.

Hier vindt u een gedetailleerde beschrijving van wat er exclusief voor u wordt aangeboden:
* The OUTDOOR biedt een prive zwembad van 8 x 4 m met uitzicht op zee. een zonneterras met 6 ligstoelen; een lounge hoek; en een traditionele barbecue; een eethoek voor 8 personen; een buitendouche naast het zwembad; Een grind parkeerplaats met wat speelgoed voor uw jongeren

* De BEGANE GROND biedt de volgende woon- en slaapgedeeltes. Een zeer comfortabele woonkamer met airconditioning, een volledig uitgeruste keuken (magnetron, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat...), een eettafel voor 6 personen, een kookeiland met twee barkrukken, allemaal met directe toegang tot het zwembad; een woonkamer met comfortabele sofa, flatscreen-tv met IPTV-kanalen, gratis wifi en een mooie open haard.

Slaapkamer nr. 1 (19 m²) met kingsize bed 180 cm x 200 cm, airconditioning, eigen badkamer met douche en directe toegang tot het zwembad.

Slaapkamer nr. 2 (12 m²) met queensize bed 160 cm x 200 cm, airconditioning en uitzicht op het zwembad.

Familiebadkamer met douche naast slaapkamer nr. 2.

Slaapkamer nr. 3 (12 m²) met queensize bed 160 cm x 200 cm, airconditioning. Airconditioning en uitzicht op het zwembad.

Een familiebadkamer met douche naast slaapkamer nr. 3. Er is ook een wasmachine, droger en strijkijzer/strijkplank tot je beschikking.


Houd er rekening mee dat de watertemperatuur van het zwembad, zelfs als het verwarmd is, kan veranderen door weersomstandigheden en seizoenen. Daarom kunnen bepaalde zwembadtemperaturen niet gegarandeerd worden.

Welkom in Villa Olim Civitas

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 25 km

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

* Over de buurt: Splitska Bay is een klein dorpje op het eiland Brac in Kroatië. Brac is een van de mooiste eilanden in Midden-Dalmatië. Er zijn ongeveer twintig nederzettingen op het eiland met karakteristieke kenmerken van mediterrane kleine steden, en Splitska is er een van. Er is alles wat je nodig hebt voor een leuke vakantie (restaurants, winkels, tennisbanen, postkantoor, etc.).

Hoewel het eiland Brač het grootste eiland van Dalmatië is, is het klein genoeg om in twee dagen volledig te verkennen. Tijdens een begeleide eilandtour van een halve dag kun je de populaire hoofdattracties van Pucisca, de steenhouwersschool, het dorp Skrip en het Brac Museum voor lokale geschiedenis en olijfolie bezoeken. Je hebt ook tijd voor een fotomoment op de 778 m hoge top van de berg Vidova Gora en vervolgens naar een populair strand, de Gouden Hoorn (Bol).

Het is gemakkelijk om een dagtocht naar het naburige eiland Hvar te boeken. Bezoek het per catamaran of boek een boottocht. Ervaar het leven op het kosmopolitische jetset eiland Hvar door de historische bezienswaardigheden te verkennen en te dineren in een van de vele restaurants. Op Brač kun je de prachtige wandelpaden uitproberen en onderweg genieten van majestueuze uitzichten. De populairste wandelroutes zijn van Bol (Gouden Hoorn) naar Vidova Gora, van Murvica naar de Drakengrot en van Nerezisca naar de Blaca Hermitage. Brač is de perfecte bestemming om te mountainbiken en er zijn verschillende verhuurbedrijven in de buurt. Veel fietsroutes leiden naar Vidova Gora (778 m), maar als je de voorkeur geeft aan iets minder uitdagends, zijn er eenvoudigere fietsroutes in de omgeving. Je kunt kajakken op zee, duiken, kitesurfen en windsurfen om te genieten van het kristalheldere water van de Adriatische Zee.
Met de veerboot ben je in ongeveer 45 minuten bij de kust van de op een na grootste stad van Kroatië, Split. Het historische complex van Split met het paleis van Diocletianus staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker een bezoek waard.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

De eigenaren staan klaar wanneer je aankomt om je alle informatie te geven die je nodig hebt over wat je hier kunt doen, waar je kunt eten, welke activiteiten er in de buurt zijn, waar de dichtstbijzijnde attracties zijn en andere nuttige informatie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf A. Feriehome

Bedrijf A. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf A. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf A. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 450304

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/450304.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 25.05 tot 28.06.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven