Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Chalet Sonnen-Zeit

Chayofa

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ben je op zoek naar een aangename vakantiebestemming?

Wil je een comfortabele accommodatie weg van de toeristische drukte?

Hier vind je je thuis ver van huis!

Dit juweeltje biedt pure ontspanning. Het is je eigen paradijs voor een ontspannen en informele vakantie in een stijlvolle ambiance. Je vakantiehuis Sonnen-Zeit betovert je van zonsopgang tot zonsondergang met zon door de eigen subtropische tuin. De charmante bungalow is individueel ontworpen en biedt veel privéruimte en comfort. Harmonieuze kleuren en verschillende lichtbronnen creëren een aangename omgeving op 100 m².

Het chalet Sonnen-Zeit is in oktober 2022 royaal van binnen gerenoveerd en vergroot.

De woonkamer heeft een grote bank en een schommelstoel. Een grote streambare flatscreen-tv biedt alle tv- en radiozenders en hun Amazon prime- of Netflix-films. Door de grote ramen baadt de woonkamer de hele dag in helder, warm zonlicht.

Volledig uitgeruste nieuwe L-vormige keuken met nieuwe elektrische apparaten zoals keramische kookplaat, oven en koelkast met vriesvak, vaatwasser. Natuurlijk zijn er ook kleine elektrische apparaten zoals broodrooster, koffiezetapparaat, senseo-apparaat, waterkoker, magnetron, blender. Er ontbreekt niets.

Het eetkamergedeelte biedt plaats aan 4 personen en je hebt uitzicht op zee door het grote raam aan de voorkant.

De grote slaapkamer biedt een groot tweepersoonsbed (1,80m x 2 m) en doorlopende matras, nachtkastjes, grote ingebouwde kledingkast met kluis en ladekast.

Een andere slaapkamer heeft een bed van 1,50m, nachtkastje en ladekast met spiegel, een grote ingebouwde kledingkast, deze bevindt zich net buiten de deur in de gang.

In een kast vind je een strijkplank en strijkijzer, stofzuiger, schoonmaakspullen en vele andere kleine elektrische apparaten, zoals magnetron, als je ze wilt gebruiken, zet ze dan gewoon in de keuken.

De nieuwe doucheruimte met grote regendouche. Een wasmachine en wastafel met opbergruimte maken de ruimte compleet. Een raam over de hele breedte maakt de kamer licht als daglicht.

Er is ook een apart toilet met wastafel en een raam.

Het hele huis heeft buitenzonwering, die zorgt voor een lekker koel binnenklimaat.

Er staan in totaal 3 terrassen tot je beschikking.

Het noordwestelijke terras van 25m² ligt aan de voorkant van het huis, waar je ook je kleren kunt drogen aan de bestaande waslijnen.

Het zuidwestelijke terras van 22m² biedt een prachtig uitzicht op de tuin, de zee en de bergen. Het elektrische zonnescherm zorgt voor schaduw. Door de toeristenvrije ligging kun je hier ongestoord zonnebaden en 's avonds genieten onder de adembenemende sterrenhemel tot lang na de romantische zonsondergangen. Dit terras is ingericht met 4 ligstoelen, 2 tafels en in totaal 6 stoelen, er is ook een grote parasol. Vanaf hier kun je via een trap naar de tuin en het 3e kleine terras direct in de tuin.

Je kunt de tafels en parasol op de terrassen naar eigen wens indelen.

Het complex beschikt over een verwarmd gemeenschappelijk zwembad (10 x 18 m) omringd door palmbomen. De gratis ligbedden nodigen je uit om te ontspannen en bieden een prachtig panorama op Los Cristianos, Playa de las Americas, de omliggende majestueuze bruine bergen en, in direct contrast, de diepblauwe Atlantische Oceaan.

Roken is niet toegestaan in het huis! De terrassen vinden dat echter niet erg.

Opgelet!

Een eenmalige schoonmaakkost van 80 euro wordt toegevoegd aan de boekingsprijs, contant te betalen bij overhandiging.

Mooie handdoeken van hoge kwaliteit, strandlakens en beddengoed inbegrepen!

Tussentijdse schoonmaak kan worden aangeboden. Vraag ernaar bij mevrouw Lopez.

Het prachtige buitenrestaurant van Finca del Arte

De Tasca del Arte is een schattige kleine tapasbar, die je uitnodigt om in de ochtenduren te genieten van heerlijke wijnen en een mooie selectie tapas biedt. De bar biedt ook gratis wifi.

Bij The Treehouse Grill & Bar krijg je geweldige gerechten geserveerd onder Engelse leiding. Ook hier is wifi gratis.

Chayofa is de ideale plek voor een rustige, ontspannen vakantie. Ondanks de rust en de afstand tot de toeristische centra vind je in Chayofa alles wat je nodig hebt: supermarkt, bars, restaurants, kapper, dokter, tennisbaan

Voor golfers:

In de directe omgeving vind je in totaal zes verschillende golfbanen, met een trainingscursus voor beginners om iedereen te overtuigen van deze geweldige, elegante sport. Hier kunt u uw handicap verbeteren te midden van prachtige faciliteiten en voor een dromerig decor. Met zeven verschillende golfbanen voor elke speler en het ideale golfweer het hele jaar door is Tenerife een van de uitstekende golfbestemmingen. Golfbanen: Amarilla Golf & Country Club, 18 holes, met spectaculair uitzicht op zee. Las Americas Golfbaan, 18 holes, met palmbomen, pijnbomen en vijvers.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 16 km Reina Sofia

16 km

Station 80 km Santa Cruz

80 km

Snelweg-afrit 2 km TF 1 Salida 72

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Chayofa ligt boven Los Cristianos en is een juweeltje in het zuiden. Het is een zeer oude urbanisatie met prachtige bomen, smalle straatjes en vrijstaande huizen in Canarische stijl. Er is een countryclub met tennisfaciliteiten en in het centrum de Finca del Arte, een restaurant met bargedeelte, meestal buiten, met regelmatig livemuziek en op zondagochtend pubs. Heel rustig om in te wonen en waardiger dan veel nieuwe woonwijken
Chayofa ligt op ongeveer 3 km van Playa de las Americas en Los Cristianos in het zuiden van Tenerife. Het dorp, dat wordt bestuurd door Arona, is niet erg toeristisch en heeft slechts een paar vakantiehuizen. Rust is hier dus gegarandeerd, wat Chayofa weer interessant maakt voor een ontspannen vakantie. Toch is het gemakkelijk om naar de nabijgelegen toeristische centra te gaan en daar te feesten.

Verder heeft Chayofa alles wat je nodig hebt: supermarkten, (redelijk geprijsde) restaurants en bars, en een apotheek.

Het dorp wordt gekenmerkt door villa's met prachtige tuinen en er is een gemeenschappelijk zwembad en tennisbanen. Een bezoek aan de Finca del Arte, zoals het landhuis van de kunst wordt genoemd, is een must. Er worden tentoonstellingen gehouden en af en toe is er een brunch met jazzmuziek.

Chayofa ligt op een hoogte van ongeveer 300 m en heeft daardoor het hele jaar door een aangenaam klimaat. Het heeft ook een geweldig uitzicht op de toeristische centra van Los Cristianos en Playa de las Americas, evenals de bergen en de zee. Chayofa is bijvoorbeeld bereikbaar met de bus. Aan de andere kant is een huurauto aan te raden als je het eiland toch wilt verkennen.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. C. Thiede

Mevr. C. Thiede

De familie Hamburger is verliefd geworden op Chayofa en heeft dit huis keer op keer gerenoveerd en uitgebreid. We stellen ons vakantiehuis graag ter beschikking en wensen je een onvergetelijke vakantietijd. Waarom kiezen voor een accommodatie in Chayofa De romantische, idyllische en bloemrijke nederzetting heeft eigenlijk alles om je thuis te laten voelen. Je voelt je meteen thuis. Wat maakt deze accommodatie uniek Dit huis betovert met zijn onbelemmerde uitzicht op de zee en de bergen. Onze tuin en de luchtige terrassen laten niets te wensen over. Heel praktisch: je directe buurvrouw, mevrouw Dolores Lopez, overhandigt je de sleutels en maakt je wegwijs in het huis. Mevrouw Lopez en haar Duitse man zullen je zeker helpen met andere taken tegen een vergoeding. Mocht je, bijvoorbeeld als langdurige vakantieganger, het huis tussentijds schoon willen laten maken, of gewoon voor het gemak. Aarzel dan niet om contact op te nemen met mevrouw Lopez.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 450918

Laatst bijgewerkt: 22.03.2024

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/450918.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven