Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Penthouse "Ahoi" Hooksiel

Duitse Noordzeekust / Oost-Friesland / Wangerland / Hooksiel

Max.  4   gasten
73m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
73m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Ahoy en welkom in je droomappartement in Hooksiel. Het 73 m² grote penthouse "Ahoy", geclassificeerd met 5 sterren door de Duitse toerismevereniging, bevindt zich in Haus Memmert in het nieuw gebouwde vakantiecomplex "Hookser Perle".

Het appartement is gemakkelijk te bereiken via een lift en biedt ruimte voor 4 personen (en daarnaast een peuter tot 3 jaar). De inrichting is van hoge kwaliteit en modern, er is veel nadruk gelegd op design en functionaliteit.

Het hart van het appartement is de lichte woon-eetkamer met open keuken. Twee grote schuifdeuren leiden van hieruit naar het ruime balkon op het zuiden (17,5 m²), vanwaar je een geweldig uitzicht hebt en niet alleen de dijk kunt zien, maar ook de masten van de zeilboten in de jachthaven van Hooksiel.

De woonkamer is uitgerust met een comfortabele bank met lange stoel en smart tv. Kabel-tv en Netflix zijn inbegrepen, en je kunt ook gebruikmaken van je streamingdiensten. Een Bluetooth-muzieksysteem en gratis WiFi zijn ook beschikbaar.

De moderne keuken is zeer functioneel ontworpen en ook goed geschikt voor grote mensen. Naast de vaatwasser omvat de uitrusting ook een oven, inductiekookplaat, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat (filterkoffie en Nespresso), koelkast met vriesvak en andere handige keukenhulpjes.
Comfortabel zitmeubilair is beschikbaar op het balkon. Door de ligging op zolder kun je op de twee aanwezige ligstoelen geheel ongestoord genieten van de zon.

De moderne badkamer met gelijkvloerse douche biedt ook een luxe hoogtepunt. Na een wandeling op koude dagen kun je opwarmen in de infraroodsauna die in de badkamer is geïntegreerd en ontspannen met sfeervolle sfeerverlichting. De twee slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed, kledingkast met schuifdeuren en smart tv. De bedden zijn bij aankomst al voor je opgemaakt, handdoeken e.d. zijn aanwezig bij het verplichte linnenpakket. Een kinderbedje met matras (gelieve zelf kinderbedlinnen mee te nemen), een mobiele luiertafel en een kinderstoel zijn ook beschikbaar.

Bovendien staan een wasmachine, strijkijzer, strijkplank en kinderstoel tot je beschikking. Het appartement beschikt over een berging voor je fietsen met oplaadmogelijkheden voor e-bikes en, tijdens het zomerseizoen, een persoonlijke en gratis strandstoel op het zandstrand tussen strandhuis 1 en de buitenhaven.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
kinderbed (60x120 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Bus 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 109 km Bremen

109 km

Station 18 km Wilhelmshaven

18 km

Snelweg-afrit 11 km Hooksiel

11 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De kustplaats Hooksiel ligt ongeveer 14 km ten noorden van Wilhelmshaven en is heel gemakkelijk te bereiken via de snelweg A29. Het strand is met een lengte van ca. 3,5 km een van de grootste stranden van het Oost-Friese schiereiland en biedt naast het klassieke zandstrand met strandstoelen ook een bijna-natuurstrand, een hondenstrand en een nudistengedeelte. Er zijn ook verschillende kinderspeelplaatsen langs de strandboulevard.

De vakantiewoning "Ahoy" ligt in het in 2021 en 2022 nieuw gebouwde vakantiecomplex Hookser Perle, direct aan de binnendijk vlakbij de paardenrenbaan en de jachthaven Hooksiel met zijn vele zeiljachten. De oude haven met de pakhuizen en het voetgangersgebied met kleine winkeltjes liggen op een loopafstand van ca. 800 meter. Direct achter het huis ligt het golfslagbad met zeewater, dat je te voet in 3 minuten kunt bereiken. De buitendijk aan de Noordzee ligt op ongeveer 800 meter lopen. Vanaf daar loopt de 3,5 km lange strandboulevard naar de voorhaven. Strandhaus 1 ligt op ongeveer 3,5 km afstand. Bij het Hooksieler Binnentief (ook wel Hooksmeer genoemd) worden verschillende activiteiten en watersporten aangeboden, zoals waterskiën, wakeboarden, stand-up paddling, aquapark en waterfietsen. De watersporten zijn ook geschikt voor beginners. Op de Hooksiel skiterrassen vinden het hele jaar door verschillende evenementen plaats (bv. paashaas op waterski's, verschillende waterskishows in de zomer, familiezomerfeest, Sinterklaas op waterski's, zomer-BBQ's, winter-BBQ's,...). Er is ook een bos rond het Hooksmeer, dat uitnodigt tot een lange wandeling. Er is ook een skatepark in de directe omgeving.

Vanuit de buitenhaven van Hooksiel kun je in het zomerseizoen ook verschillende excursies per boot starten. De tochten gaan bijvoorbeeld naar de zeehondenbanken, naar de Jade-Weser haven, naar de vuurtoren, naar de marinehaven Wilhelmshaven, of met de "MS Fair Lady" van Hooksiel naar Helgoland. Een avontuurlijke tocht vanuit de Oude Haven met het Vikingschip "Tyrkir" is ook altijd een echt hoogtepunt, vooral voor kinderen.

Of een bezoek aan het schelpenmuseum of het Gruseleum, winkelen in Jever en Wilhelmshaven, of een rondleiding door de Jade-Weser-haven (de enige Duitse diepzeehaven) - er is veel te beleven en te doen in en rond Hooksiel.

Er zijn talloze restaurants in Hooksiel. In de directe omgeving van het penthouse "Ahoy" is het restaurant "La Primavera" van Ina en Miro. Hier kun je genieten van zeer goede steaks, mediterrane gerechten, gerechten uit de Balkan en echt goede pizza. Aan de buitenhaven vind je het visrestaurant "Brücke Hooksiel" met zijn schilderachtige interieur, dat voornamelijk Noordzee-typische visgerechten serveert (met een eigen rokerij). Als je de voorkeur geeft aan een lekker visbroodje of gebakken vis met aardappelsalade, vind je ook de iconische vissnackbar "To'n Fischhus" aan de buitenhaven van Hooksiel.

In het centrum van het dorp zijn er tal van andere restaurants, zoals "Klostermanns Restaurant zum schwarzen Bären", dat al meer dan 50 jaar vis- en vleesgerechten serveert in Hooksiel. Ook het kleine en gezellige "Fischrestaurant zum Anker" of het historische "Packhaus" zijn altijd een bezoekje waard. Daarnaast zijn er nog andere restaurants, pizzeria's en snackbars in het dorpscentrum van Hooksiel.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De eindschoonmaak is inbegrepen in de eindprijs. Je kunt het optionele linnenpakket boeken met beddengoed (bedden worden voor je opgemaakt), douchehanddoek, handdoek, theedoek, douchemat.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Ab 89 Tage vor Anreise 30% des Gesamtpreises, ab 60 Tage vor Anreise 50% des Gesamtpreises, ab 30 Tage vor Anreise 80% des Gesamtpreises. Falls nicht vorhanden, empfehlen wir den Abschluss einer Stornoversicherung.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Monika V. uit Lorsch

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantieappartement op een toplocatie.

Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en kan worden bereikt met de lift. Het huis is zeer goed onderhouden en schoon, het appartement is zeer mooi ingericht, alles is nieuw en zeer schoon! We voelden ons zeer comfortabel. Er is een groot balkon aanwezig.
Met de fiets ben je binnen enkele minuten bij het zandstrand en de Waddenzee, en er is een eigen strandstoel die we de eerste drie dagen graag hebben gebruikt, maar die op de vierde dag werd weggehaald!
Er is een eigen huisje voor de fietsen!
We hebben absoluut niets aan te merken op het totaalpakket!
We komen graag terug!!!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2023

A. S. uit Wermelskirchen

4,8
5 5 5 4 5

Sehr schöne Wohnung

eine tolle Neubauwohnung, die sehr schön und modern eingerichtet ist. Uns hat es an nichts gefehlt. Schön war auch, dass der Strandkorb kostenlos dabei war.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Familie C. Budde

Familie C. Budde

Een vakantie waar niets ontbreekt! Als gezin met 2 reislustige kinderen hebben we veel aandacht besteed aan de inrichting, het design en de uitrusting. Top modern en van hoge kwaliteit, maar niet overdreven luxe. De flat is zeer gezinsvriendelijk, maar tegelijkertijd ook geschikt voor senioren. De flat is drempelvrij en gemakkelijk bereikbaar met de lift.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 451987

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/451987.htm


«Penthouse "Ahoi" Hooksiel» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven