Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Ciconia

IJhorst

Max.  6   gasten
60m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
60m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Rustig wakker worden met uitzicht op de bomen en het geluid van vogels. Kijk hoe een eekhoorn iets lekkers krijgt en lees een goed boek in de hangmat van je eigen bostuin. Klinkt dat niet heerlijk? Heb je zin om een weekend, een week of een korte week te ontsnappen aan de stress van alledag? Zoek niet verder en kom onbezorgd genieten in ons luxe boshuisje in natuurgebied 'Reestdal'.

Casa Ciconia ligt op het rustige en kleinschalige recreatiepark Landgoed het Reestdal. Het vakantiehuis grenst aan het bos en heeft een eigen prachtige bostuin. Een ideale plek voor gezinnen, wandelliefhebbers, fietsers, mountainbikers en natuurliefhebbers.

Gezellig en charmant

Het vakantiehuis heeft een gezellige woonkamer met een luxe open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser en een combi-oven en biedt alle gemakken. Er staat een rustieke tafel met 6 comfortabele stoelen waar je heerlijk aan kunt dineren. In het woongedeelte staat een grote en comfortabele bank om te relaxen en tv te kijken. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. Op het terras kun je comfortabel zitten in de luxe tuinset en een gezellige hangstoel.

Luxe badkamer en 3 slaapkamers met opgemaakte bedden

Als je aankomt zijn de bedden al lekker opgemaakt. Voor iedereen ligt er een handdoek klaarOp de begane grond vind je de eerste slaapkamer met twee bedden, die uitzicht biedt op het bos. Naast de slaapkamer is er een apart toilet en een luxe badkamer met douche en ligbad. Op de eerste verdieping zijn er nog twee charmante slaapkamers en een kast om je spullen in op te bergen. Een slaapkamer biedt uitzicht op het bos, terwijl de andere slaapkamer een balkon heeft waar je kunt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon.

Grote privé bostuin

In de grote bostuin kun je in de zomer ontspannen in een hangmat en buiten eten aan een gezellige picknicktafel. Er is een privé prieel in de tuin waar je je eigen fietsen veilig kunt stallen als je die meeneemt. In dit prieel vind je ook leuke buitenspelletjes die geschikt zijn voor zowel volwassenen als kinderen. De bostuin heeft een bohemienachtige sfeer die je dat echte vakantiegevoel geeft. S Avonds zorgen sfeervolle lichtjes en lantaarns in de bomen voor extra gezelligheid.

Gratis wifi en extra voorzieningen voor kinderen

Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Er is gratis wifi, dus je kunt hier ook werken. De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Er zijn zowel binnen- als buitenspelen in het vakantiehuis. Voor kinderen bieden we extra voorzieningen zoals een kinderbedje, een schommelzitje, een opvouwbare box, een commode met aankleedkussen, een magnetron, etc. Voor oudere kinderen is er een Nintendo Wii en twee grote skelters in de tuin voor veel buitenplezier. Er is een eigen parkeerplaats bij het huisje. Een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen en je meteen thuis te voelen.

Extra voorzieningen in het aangrenzende park

Naast Landgoed het Reestdal ligt nog een recreatiepark. De faciliteiten van dit park kunnen ook door de gasten van Casa Ciconia gebruikt worden. In de zomer is er een zwembad voor een verfrissende duik. Er is een springkussen en er zijn twee speeltuinen. Kinderen kunnen in het hoogseizoen deelnemen aan de activiteiten op het park. Bij de receptie kun je broodjes bestellen en de volgende dag ophalen. Op maandag en vrijdag kun je friet bestellen. Er is een klein winkeltje bij de receptie voor de belangrijkste boodschappen, erg praktisch."

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
kinderbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 71 km Groningen

71 km

Station 9 km Meppel

9 km

Snelweg-afrit 8 km A28 Abfahrt 23 (Staphorst)

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Bezoek IJhorst, een charmant dorp in Nederland, ideaal voor ontspanning en natuur. Het dorp IJhorst ligt op de grens tussen Drenthe en Overijssel. IJhorst ligt in het Reestdal, een prachtig natuurlandschap. Je vindt hier veel bijzondere planten en dieren, zoals dassen, herten en niet te vergeten ooievaars. Het is dé plek waar je overal ooievaars tegenkomt! Dit gebied is de grootste broedplaats van Nederland.

Het Reestdal, het natuurgebied rond Casa Ciconia, is de plek waar je overal ooievaars kunt zien! Dit gebied is het grootste ooievaarsbroedgebied van Nederland. In het vakantiehuis vind je een boekje met meer informatie over waar je de ooievaars het beste kunt zien.

Leuke uitstapjes

Er zijn ook veel andere leuke activiteiten in de omgeving. Zoals een bezoek aan de bijzondere steden Meppel, Giethoorn en Staphorst. Ook zijn er prachtige parken te bezoeken in de buurt, zoals Wildlands in Emmen en Dinoland in Zwolle. Leuk voor een bezoek met kinderen. In het vakantiehuis vind je uitgebreide informatie over activiteiten in de buurt. Er zijn fiets- en wandelkaarten om door te bladeren en je vindt er handige tips voor dagtochten.

Wandelen en fietsen

Op ongeveer 20 kilometer van Casa Ciconia liggen de twee prachtige nationale parken 'het Dwingelderveld' en 'Weerribben-Wieden'. Een must voor een bezoek! Bezoek de bezoekerscentra van Natuurmonumenten, van waaruit de mooiste fiets- en wandelroutes starten. Alle informatie die je nodig hebt voor een prachtige reis vind je in ons vakantiehuis.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Tafeltennis
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs is inclusief beddengoed en 1 handdoek per persoon. De bedden zijn vers opgemaakt als je aankomt. Alle voorzieningen voor kinderen zijn ook gratis, en er is gratis wifi.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie S. Schotpoort

Familie S. Schotpoort

Wij zijn Steven en Marjanne en hebben drie lieve kinderen. We wonen in Arnhem. We zijn erg blij dat jullie willen genieten van ons mooie boshuisje en we zijn vereerd jullie gastheer en gastvrouw te mogen zijn. We hopen dat jullie een fantastische tijd hebben en als er vragen zijn, aarzel dan niet om ze te stellen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 451989

Laatst bijgewerkt: 30.03.2024

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/451989.htm

Familie Steven und Marjanne Schotpoort

Hoedenmakersveste 22

6846BG Arnhem

0031(0) 0647544361

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven