Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek onze allergievriendelijke vakantiewoning Albatros 25 in Cuxhaven/Döse . Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping van Residence Albatros en biedt vanaf het balkon uitzicht op de wereldscheepvaartroute - slechts 200 m van de Noordzee! Dit charmante niet-rokers appartement biedt 45 vierkante meter ruimte voor maximaal 4 personen en heeft een gecombineerde woon/slaapkamer met kitchenette en eethoek, 1 extra aparte slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, evenals 1 badkamer en een berging voor kledingkast, schoenen en bagage. Het slaapgedeelte van de woonkamer heeft een tweepersoonsbed, waarvoor privacy wordt gecreëerd door een kamerscherm, en een grote kledingkast.
Geniet van de frisse Noordzeelucht op het gezellige balkon, dat is uitgerust met comfortabel meubilair. Ontspan in het eigen zwembad of sluit de dag af in de sauna. Er is een eigen parkeerplaats beschikbaar. Het appartement is bereikbaar via een lift.

De moderne keuken is uitgerust met een vaatwasser, een magnetron, een waterkoker en een koffiezetapparaat. In de woonkamer vind je een flatscreen-tv, een comfortabele bank en een eettafel. Het stijlvolle interieur van het appartement wordt gecompleteerd door meubilair van hoge kwaliteit, vinyl designvloeren en mooie decoratieve elementen. Boeken, dvd's, gratis wi-fi, Sky TV en spelletjes zorgen ervoor dat je je zelfs bij stormachtig weer aan de Noordzee niet hoeft te vervelen.
De slaapkamers zijn voorzien van allergievriendelijk beddengoed van hoge kwaliteit en hebben veel bergruimte.
De badkamer is modern ingericht en heeft een wc, douche met thermostaatkraan, handdoekradiator en wastafel met spiegelkastje en haardroger.
Een wasmachine en een droger op muntjes zijn beschikbaar in de kelder voor gemeenschappelijk gebruik. Er is een fietsenkelder beschikbaar voor het stallen van je fietsen.

De vakantiewoning Albatros 25 ligt op een fantastische locatie, op slechts een steenworp afstand van de Noordzee. Geniet van lange strandwandelingen, kijk naar de zonsondergang en laat je betoveren door de schoonheid van het kustlandschap. Verken de omgeving en ontdek de vele vrijetijdsactiviteiten die Cuxhaven en de Noordzee te bieden hebben.

Onze gasten kunnen tegen een gereduceerd tarief een strandstoel reserveren via het H&P toeristenbureau (afhankelijk van beschikbaarheid) en krijgen korting bij een plaatselijke fietsverhuur.
Op verzoek kan het bureau ook handdoeken en beddengoed leveren (€28 per servicepakket), evenals een kinderreisbedje (€3 per nacht) en kinderstoel (€2 per nacht), die we ook graag voor je reserveren. Je bent echter ook van harte welkom om je eigen spullen mee te nemen.

Boek nu je droomvakantie in de vakantiewoning Albatros 25 in Cuxhaven aan de Noordzee en beleef onvergetelijke dagen vol ontspanning en recreatie!
Als de door jou gewenste datum niet meer beschikbaar is, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan kijken of onze bijna identiek ingerichte vakantiewoning Albatros 28 een alternatief biedt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Station 2 km Cuxhaven

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De nabijheid van het strand, het kuurpark en de stad maakt verschillende vrijetijdsactiviteiten mogelijk. De flat is het startpunt voor fietstochten in Cuxland en lange wandelingen naar de haven en het stadscentrum. Döse heeft in elk seizoen iets te bieden. Van een zwemvakantie in de hoogzomer tot een wandeling langs de dijk in de herfstwind of het uitzicht op de Kugelbake met ijsschotsen die zich in de winter opstapelen - ontspanning zonder verveling is gegarandeerd. Het nabijgelegen openluchtzeewaterzwembad Steinmarne en het golfslagbad Ahoi in het nabijgelegen Duhnen, met een grote waterglijbaan en een prachtig wellnessgedeelte, zijn beschikbaar voor alle waterratten.
Een bijzonder hoogtepunt voor veel gasten is een wadlooptocht naar het eiland Neuwerk of een dagtocht naar Helgoland.

Opmerking voor dialysepatiënten: Er is een dialysepraktijk in de buurt die volgens afspraak voor vakantiegasten zorgt om ook hier een ontspannen vakantie te garanderen.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Houd er rekening mee dat de flat op de dag van vertrek om 10:00 uur verlaten moet zijn. Een grondige eindschoonmaak vergt tijd.
Aankomst op weekdagen tussen 15:00 en 18:00 uur, zon- en feestdagen 12:00-14:00 uur
Late aankomsten zijn mogelijk in overleg met het H&P agentschap

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sie können jederzeit vor Mietbeginn vom Mietvertrag zurücktreten. In diesem Fall werden wir uns bemühen, die Ferienwohnung anderweitig zu vermieten. Gelingt dies jedoch nicht, haben Sie eine angemessene Entschädigung in folgender Höhe zu entrichten: bis 10 Tage nach Erhalt der Bestätigung kostenloser Rücktritt möglich bis 45 Tage vor Mietbeginn 20 % der Gesamtmiete ab 44 Tage vor Mietbeginn 50 % der Gesamtmiete ab 21 Tage vor Mietbeginn 80 % der Gesamtmiete Eine Reiserücktrittsabsicherung kann über die Vorort betreuende H&P-Touristikagentur vermittelt werden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie V. Ackmann

Familie V. Ackmann

Beste gasten , het verheugt ons u te mogen verwelkomen in onze vakantiewoningen nr. 25 of 28 in Residence Albatros. Wij verhuren in de particuliere sector en worden professioneel ondersteund door het agentschap H& P-Touristik, dat voor ons de ondersteuning ter plaatse en ook de afhandeling van de betalingstransacties verzorgt. We hebben onze appartementen met liefde gerenoveerd en voorzien van nieuwe badkamers, keukens en meubels. Alles is functioneel en hoogwaardig ingericht. We hopen dat je je thuis zult voelen en van je verblijf zult genieten. De familie Ackmann wenst u een heerlijke vakantie


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 454080

Laatst bijgewerkt: 17.10.2023

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/454080.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven