Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienwohnung in Schleswig

Schlei

Max.  2   gasten
57m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
57m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 46 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Ontdek de charmante vakantiewoning in Sleeswijk, de perfecte accommodatie voor je volgende vakantie! Vertrekpunt om de omgeving te verkennen met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer.

Het appartement van 57 m² is geschikt voor maximaal 2 personen en beschikt over 1 woonkamer, 1 keuken, 1 slaapkamer, 1 eetkamer en 1 badkamer. Gelegen te midden van een idyllische omgeving, kun je hier tot rust komen en optimaal genieten van je vakantie.

Het vakantiehuis is uitgerust met tal van voorzieningen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Verheug je op een buitenzitje in de gezellige tuin, waar je bij mooi weer ontspannende uren kunt doorbrengen en van de zon kunt genieten. Hier vind je ook een overdekte rookruimte en 1 afsluitbare fietsenstalling.

Er is parkeergelegenheid voor je auto in de straat voor het huis. In de buurt (250 m) zijn er ook 10 e-laadstations en 1 carpoolstation voor elektrische auto's.

De keuken is uitgerust met alle belangrijke apparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, oven, magnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat, zodat je jezelf tijdens je vakantie ook culinair kunt verwennen. Voor je comfort zijn de bedden opgemaakt, handdoeken, haardroger, strijkijzer en strijkplank aanwezig. Het appartement is ook uitgerust met een gezellige zithoek met een grote salontafel, boekenplank met infomappen, informatiemateriaal, ruilboeken, spelletjes, SAT-TV en biedt gratis WLAN voor je communicatie en vermaak.

De vakantiewoning is een huisdiervrije, rookvrije accommodatie en biedt een omgeving met een laag allergeengehalte, zodat mensen met een allergie hier ook een ontspannen vakantie kunnen doorbrengen.

Monteurs zijn ook van harte welkom.

Laat je inspireren door de 50 foto's, die je een indruk geven van het liefdevol ingerichte appartement en de omgeving. Geniet van je vakantie in deze prachtige vakantiewoning in Sleeswijk, die niets te wensen overlaat!

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 150 km Hamburg Fuhlsbüttel

150 km

Station 4 km Schleswig

4 km

Snelweg-afrit 4 km Schleswig / Schuby

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantiewoning in Sleeswijk ligt aan de Reiferbahn 8 in de Schleistadt Schleswig. Reiferbahn is een klein steegje in de oude stad. Het marktplein "Stadtfeld" ligt op slechts 150 m afstand, waar op zaterdag de wekelijkse markt plaatsvindt. Hier vinden vlooienmarkten, braderieën en andere evenementen plaats. Op het Stadtfeld is het fitnesscentrum Vitalien met sauna en wellnessruimte, waar je als gast ook gebruik van kunt maken. Pizzeria Dominos is ook in dit gebouw gevestigd. Aan de overkant van de straat is een REWE supermarkt met bakkerij en café, postkantoor, Genusswelt, kapper en pinautomaat

Sleeswijk is een historische stad in Noord-Duitsland met cultuur en natuur. In het noorden van Sleeswijk-Holstein, het land tussen de zeeën, ligt Sleeswijk zeer centraal met een afstand van ca. 40 km tot de Oostzee en Noordzee, het Kielerkanaal, Denemarken en de steden Flensburg, Kiel, Rendsburg, Husum, Kappeln en Tönning.

Sleeswijk ligt aan de Schlei, een arm van de Oostzee. De Schlei is een paradijs voor alle watersportliefhebbers. De regio Schlei en de natuurgebieden Naturerlebnis Raum, Geltinger Birk, Schleimünde, Hüttener Berge en Waddenzee (UNESCO Werelderfgoed) nodigen uit om te voet, op de fiets of per boot verkend te worden.
Er zijn boottochten beschikbaar van Sleeswijk naar Schleimünde of van Kappeln naar Schleimünde en Sleeswijk.

De stad zelf is rijk aan bezienswaardigheden zoals de Sint-Pieterskathedraal met het Bordesholm-altaar, kasteel Gottorf (met prinsentuin, Globushuis, Herculesvijver en Neuwerk), de vissersnederzetting Holm en het Sint-Johannisklooster. Het UNESCO Werelderfgoed Haithabu/Danewerk en de Waddenzee liggen vlakbij.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

1. Nacht 95,00 € elke extra nacht 60,00 €

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 46 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Rücktrittsbedingungen 1. Der Aufnahmevertrag ist abgeschlossen, sobald die Wohnung bestellt und zugesagt oder, falls eine Zusage aus Zeitgründen nicht mehr möglich war, bereitgestellt worden ist. 2. Der Abschluss des Gastaufnahmevertrages verpflichtet die Vertragspartner zur Erfüllung des Vertrages, gleichgültig, auf welche Dauer der Vertrag abgeschlossen ist. 3. Der Vermieter ist verpflichtet, bei Nichtbereitstellung der Wohnung dem Gast Schadensersatz zu leisten. 4. Der Gast ist verpflichtet, bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistung den vereinbarten oder betriebsüblichen Preis zu zahlen, abzüglich der vom Vermieter ersparten Aufwendungen. Bei Stornierung der vertraglichen Leistungen bis 46 Tage vor dem Termin werden lediglich 26,00 € Kostenpauschale erhoben. 5. Der Vermieter ist nach Treu und Glauben gehalten, die nicht in Anspruch genommene Wohnung nach Möglichkeit anderweitig zu vergeben, um Ausfälle zu vermeiden. 6. Bis zur anderweitigen Vergebung der Wohnung hat der Gast für die Dauer des Vertrages den nach Ziffer 4 errechneten Betrag zu bezahlen. 7. Ausschließlicher Gerichtsstand ist der Betriebsort. 8. Im Falle des Reiserücktritts durch den Gast werden folgende Prozentsätze, gerechnet vom Gesamtmietpreis, in der nachstehenden Staffelung fällig: Ferienwohnungen, Ferienhäuser bis zum 45. Tag vor Reiseantritt 15 % bis zum 31. Tag vor Reiseantritt 25 % bis zum 21. Tag vor Reiseantritt 50 % bis zum 11. Tag vor Reiseantritt 80 % danach 90 %

meer informatie:

Neem ook een kijkje op onze homepage


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. W. Thoms

Dhr. W. Thoms

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 454593

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/454593.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 46 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven