Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Hacienda Sylvia

Dalmatische kust, Dalmatisch binnenland, regio Imotski, regio Makarska

Max.  10   gasten
236m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 10  gasten
236m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het oude stenen huis voor de parkeerplaats is ook van dezelfde eigenaar en is meer dan een beschermd cultuurgoed. Dit stenen huis wordt niet gebruikt, maar maakt het pand bijzonder. Hacienda Sylvia is een self-catering woning met 4 slaapkamers die comfortabel plaats biedt aan 8+2 gasten en is uitgerust met geweldige voorzieningen (gratis wifi, PS5, biljart, tafeltennis, tafelvoetbal, darts, 2 schommels, 8 mountainbikes...) en al het andere.

Exclusief voor jou aangeboden:

- Kavelindeling - stenen huis:

Dit is een 100 jaar oud stenen huis dat mooi en comfortabel is gerenoveerd. De begane grond biedt een keukenhoek in landelijke stijl (30 m2) met een eettafel voor 10 personen, een tv, een volledig uitgeruste keuken met al het nodige keukengerei (filterkoffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en meer). Er is ook een apart toilet en een familiebadkamer (16 m2) met douche en wasmachine.

Op de eerste verdieping is er een slaapkamer nr. 1 met 3 eenpersoonsbedden (90 cm x 200 cm), een bank die kan worden omgezet in een slaapbank (140 cm x 200 cm), een tv, een PlayStation 5 en airconditioning. Een perfecte kamer voor je jongste familieleden.

- Indeling woning - hoofdwoning:

De eerste verdieping biedt een ruime en van airconditioning voorziene woonruimte (40 m2) met een volledig uitgeruste keuken met alle noodzakelijke voorzieningen die een moderne gast nodig heeft voor een comfortabel verblijf (Dolce Gusto koffiezetapparaat, magnetron, waterkoker, broodrooster...), een eettafel, een woonkamer met een zeer comfortabele bank, een tv en een balkon met uitzicht op het zwembad.

Een slaapkamer n°2 (18 m2) met een tweepersoonsbed 180 cm x 200 cm, een bank (kan worden omgezet in een slaapbank voor een persoon), airconditioning en een balkon met uitzicht op het zwembad.

Een slaapkamer nr. 3 (6,5 m2) met een tweepersoonsbed 160 cm x 200 cm. Een aparte familiebadkamer (6,5 m2) met douche en wasmachine. Er is ook een strijkijzer met strijkbenodigdheden.

Op de begane grond bevindt zich slaapkamer nr. 4 (25 m2) met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), een eigen badkamer (6,5 m2) met douche, een bank en een TV, en directe toegang tot het zwembad.

Er is ook een "fun zone" met een pooltafel, tafelvoetbal, darts en een Bluetooth speaker. Directe toegang tot het zwembad.

-De BUITENRUIMTE biedt een verwarmd privézwembad (10 x 4,5 m), een ruim zonneterras met 8 ligstoelen, 3 parasols, een loungehoek naast het stenen huis, 2 schommels en een pingpongtafel achter en naast het huis. De overdekte eethoek buiten en de traditionele barbecue zijn de perfecte plek voor familieavonden waar je je barbecuekunsten kunt laten zien. De villa voorziet je van 8 mountainbikes (geen extra kosten), waarmee je 30-40 km aan paden richting Imotski kunt verkennen, genietend van de ongerepte omgeving en de prachtige natuur. Veel mensen voelen zich aangetrokken tot deze optie en komen alleen om te fietsen.

Hacienda Sylvia is een huisdiervriendelijke villa die alleen honden op aanvraag accepteert. Maximaal 2 kleine honden zijn toegestaan per boeking. Er worden symbolische schoonmaakkosten in rekening gebracht die worden toegevoegd aan je boekingsprijs. Laat het ons weten op het moment van de boeking, want je hond(en) worden niet geaccepteerd zonder bevestiging vooraf.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapbank (140x199 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 36 km

36 km

Meer 20 km

20 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 10 km

10 km

Stadscentrum 13 km

13 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 79 km SPU Split

79 km

Station 79 km Split

79 km

Snelweg-afrit 20 km Šestanovac

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Een auto is aan te raden, want Hacienda Sylvia ligt op 7 km van de dichtstbijzijnde supermarkt en op 10 km van het restaurant in Cista Provo. De stad Imotski met het beroemde Blauwe en Rode Meer ligt op 21 km afstand en het strand aan de rivier de Cetina (dorp Blato na Cetini) ligt op 24 km afstand. Bezoek Zadvarje met zijn beroemde open markt elke dinsdag (23 km afstand). De snelwegafrit/oprit Šestanovac ligt op 20 km afstand en dit is de gemakkelijkste manier om een aantal beroemde plaatsen te verkennen, zoals de stad Split met het paleis van Diocletianus (66 km) en de stad Omiš met veel activiteiten. De zee en de rivier Cetina (48 km) en de Krka watervallen zijn ook een bezoek waard (120 km of 1:20 uur). De meegeleverde fietsen maken het gemakkelijk om de omgeving te verkennen.

Bij aankomst word je begroet door een zeer vriendelijke en aardige eigenaar die je graag veel nuttige informatie geeft over aanbevolen bezienswaardigheden en andere nuttige informatie.
Ontsnap aan het stressvolle leven door er op uit te trekken in een nieuwe omgeving en ontdek de verborgen schatten van de regio tijdens een verblijf op Hacienda Sylvia.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Duiken
Wandelen
Tafeltennis
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De borg is € 400 en moet contant worden betaald bij aankomst.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Čurak

Bedrijf M. Čurak

FerieHome is een klein agentschap met een lange ervaring dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de op deze site gepresenteerde accommodaties, de beste prijs. We kijken ernaar uit om met je te praten :) FerieHome is een kleine Agentur, die gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig uitgekozen villa's met zwembad. Wij bieden u een persoonlijke en vriendelijke oplossing om de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië te vinden. Unsere Villen befinden sich in Mitteldalmatien, die beliebteste und schönste kroatische Region, und bieten alles, wasunsere Gäste brauchen, unabhängig davon, ob unser Gast eine aktiven, ländlichen, abenteuerlichen, historischen, oder eine andere Art von Urlaub sucht, ist Mitteldalmatien super. Als hoofdverhuurder van de Unterkünfte, Überprüfenwir persönlich was jede Villa bietet, somit ist der beste Mietpreis garantiert! Freue mich von Ihnen zu hören :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Čurak

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Čurak

meer informatie

Objectnummer: 454733

Laatst bijgewerkt: 11.03.2024

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/454733.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven