Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Patria

Max.  8   gasten
185m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
185m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

* DE BUITENKANT biedt een privézwembad van 10,5m x 4m met een volledig geautomatiseerd zout elektrolyse systeem en met hydro-massage, een enorm zonneterras met 8 ligstoelen, een schommelbank, een speeltuin met twee schommels, een glijbaan en een ander gebied met hangmatten in de schaduw van eikenbomen, een paar parasols, een overdekte loungehoek voor de zomerkeuken, een traditionele barbecue (hout/kolen), een buitendouche en een apart toilet. Er zijn 4 mountainbikes voor gebruik en een biologische tuin met seizoensgroenten zoals tomaten, komkommers, courgettes...
De zomerkeuken (66m²) biedt een volledig uitgeruste keuken met een koelkast, een eettafel voor 8 personen, airconditioning, een tv, een barbecue, een familiebadkamer met een douche (4m²), een mediaruimte met een bank (die kan worden omgezet in een slaapbank), een flatscreen-tv, een PlayStation 4.
* De benedenverdieping bevindt zich in het hoofdgebouw en is bereikbaar vanaf de parkeerplaats, met een garage die geschikt is voor de gebruikers van de fitnessruimte. Het is een ruimte van 45 m² met een loopband, hometrainer, jogamatten en een pilatesbal, en ernaast staat een tafelvoetbalspel voor wat plezier. Een binnentrap brengt je naar de woon/eetkamer en vervolgens naar de slaapkamers.
* de BEGANE GROND (40m²) is bereikbaar via de binnen- en/of buitentrap (een halve verdieping) en biedt een volledig uitgeruste keuken met alles wat je nodig hebt voor een zeer comfortabel verblijf (een koelkast, wasmachine, magnetron, waterkoker, broodrooster, Dolce gusto koffiezetapparaat...), een eettafel voor 8 personen, een bank en flatscreen tv, airconditioning, gratis WiFi en een schuifdeur naar de overdekte buiteneettafel en het zwembad. Er is ook een tweede badkamer met douche (4,5m²).
* de EERSTE verdieping heeft 4 slaapkamers en de derde badkamer met wasmachine (5m²), en er is airconditioning op de gang. Elke slaapkamer is mooi ingericht met zeer comfortabele matrassen, en elk bed is een Queen size 160cm x 200cm, en elk wordt aangeboden een panoramisch uitzicht op de ongerepte buurt en het groen om je heen. Twee slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, en de overige twee maken gebruik van de airconditioning op de gang. Dit achterland gebied is vrij koel tijdens de nachten en je zult zien dat dit perfect is voor een comfortabel verblijf.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 30 km

30 km

Meer 26 km

26 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 7 km

7 km

Stadscentrum 26 km

26 km

Bus 26 km

26 km

Luchthaven 75 km SPU Split

75 km

Station 65 km Split

65 km

Snelweg-afrit 14 km Šestanovac

14 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De buurt is erg vriendelijk en absoluut veilig en absoluut rustig. U bevindt zich op 26 km (half uur rijden) van het natuurverschijnsel Rode Meer en Blauwe Meer in Imotski, op ongeveer 30 km (40 minuten rijden) bevinden zich de mooiste stranden in het verbazingwekkende Pisak en Baska Voda gebied, en de Makarska riviera ligt op 34 km (40 minuten rijden). We raden je aan een bezoek te brengen aan de Zadvarje open markt waar elke dinsdag lokale producten worden aangeboden in de hoofdstraat, samen met wat street food, zeer authentiek, en op slechts 17 km afstand. Als je de voorkeur geeft aan een berggebied, dan is er het natuurpark Biokovo net boven Makarska. Dit kan je dagtocht worden, want het uitzicht vanaf deze berg is geweldig, je kunt veel eilanden zien en de kust is gewoon prachtig, dus een bezoek aan de berg Biokovo is een unieke ervaring. De berg wordt gekenmerkt door geomorfologische verschijnselen en je kunt een nieuwe attractie bezoeken aan de oostkant van Biokovo, een Skywalk Biokovo, een hoefijzervormige glazen loopbrug die uitsteekt over een steile helling die uitkomt op de kust en een adembenemend uitzicht biedt.
U bevindt zich op 14 km van de snelwegafrit Šestanovac, 40 minuten rijden naar Makarska (34 km), 1 uur rijden naar de beroemde stad Split met zijn grote geschiedenis (62 km), 2:30 uur rijden naar de bekende stad Dubrovnik, dus u hebt vele mogelijkheden om een van de vele bekende Kroatische plaatsen te verkennen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:10
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Čurak

Bedrijf M. Čurak

FerieHome is een klein agentschap met een lange ervaring dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de op deze site gepresenteerde accommodaties, de beste prijs. We kijken ernaar uit om met je te praten :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Čurak

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Čurak

meer informatie

Objectnummer: 458380

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458380.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven