Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
200m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
200m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

4 slaapkamers, 3 badkamers, verwarmd zwembad van 39 m², tafeltennis, trampoline, zomerkeuken, spectaculair uitzicht op de Biokovo berg


De nieuw gebouwde en volledig van airconditioning voorziene 200 m² Villa Rose is geschikt voor 8 personen en beschikt over een verwarmd zwembad van 9,8 x 4 m, 4 slaapkamers, 3 badkamers, gratis Wi-Fi, woonkamer, volledig uitgeruste keuken met uitgang naar het zwembad met 8 vlonders met stoelen, overdekte eethoek met barbecue en zomerkeuken, tafeltennis, een trampoline en een loungehoek, allemaal exclusief voor jou. Het is gelegen op een volledig omheind perceel van 1000 m², op slechts 900 m van een minimarkt, slagerij en bakker, en 800 m van een plaatselijke taverna, zodat je nog steeds een directe verbinding hebt met de ongerepte natuur van het Dalmatische platteland en de heuvels van Makarska. Je hebt hier zeker alles wat je nodig hebt, en de rit van 20 minuten (17 km) naar de historische stad Imotski en de 12 km naar de Makarska Rivièra (Baška voda) zijn de moeite waard om enkele van de schatten van de regio te ontdekken.

Villa Rose is zeer goed georganiseerd en stijlvol, met een prachtig uitzicht op het Biokovo-gebergte, en alles wat wordt aangeboden is exclusief voor jou:

* De buitenruimte biedt je privé verwarmd zwembad van 9,8 x 4 m, een zonneterras met kunstgras en 8 ligstoelen, 2 parasols, een buitendouche, een kinderspeelplaats met glijbaan, trampoline en tafeltennis. Daarnaast is er een overdekte eethoek buiten met de traditionele barbecue en een afgesloten zomerkeuken bestaande uit een koelkast, vaatwasser, fornuis en apart toilet.

* De begane grond bestaat uit een zeer comfortabele woonkamer met airconditioning, een bank, flatscreen TV, open haard, een eethoek voor 8 personen, een volledig uitgeruste keuken met alles wat je nodig hebt voor een zeer comfortabel verblijf (kookgerei, een vaatwasser, een magnetron, een waterkoker, een espressomachine), een kookeiland en krukken, alles ingericht naar een hoge standaard met schuifdeuren naar het zwembad met uitzicht op de vallei en de Biokovo berg; een apart toilet met een wasmachine; een slaapkamer nr. 1 (14 m²) met een kingsize bed (180 cm x 200 cm) met openslaande deuren naar het zwembad, airconditioning en een en-suite badkamer met douche.

* De eerste verdieping biedt

Slaapkamer nr. 2 (15 m²) met een queen-size bed 160 x 200 cm, airconditioning, en-suite badkamer met douche, balkon met uitzicht op de bergen en het zwembad (balkon met tuinmeubelen en gedeeld met slaapkamer nr. 3 en nr. 4),

Slaapkamer nr. 3 (15 m²) met twee eenpersoonsbedden van 90 cm x 200 cm (kan worden veranderd in een kingsize bed), airconditioning en balkon.

Familiebadkamer met douche (voor slaapkamer nr. 3 en nr. 4);

Slaapkamer nr. 4 (15 m²) met kingsize bed 180 cm x 200 cm, airconditioning en balkon.
Dit is de perfecte plek voor een perfecte familievakantie of een vakantie met vrienden, met alles wat een moderne gast nodig heeft voor een perfecte vakantie in deze unieke en rustige omgeving in de buurt van het kleine stadje Imotski in het achterland van Makarska. Deze nieuw gebouwde en zeer stijlvolle villa biedt een perfecte retraite van de stad naar de landelijke en ongerepte omgeving waar u kunt genieten van de eenvoudige manier van leven van het dorp Zagvozd (Imotski gebied).

Dit gebied biedt je de mogelijkheid om uit de eerste hand inzicht te krijgen in het traditionele Kroatische leven.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Meer 17 km

17 km

Supermarkt 0.9 km

0.9 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 96 km SPU Split

96 km

Station 70 km Split

70 km

Snelweg-afrit 2.2 km Zagvozd

2.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Rose ligt in Zagvozd, in een zeer rustig en ongerept deel van het dorp, met uitzicht op de vallei en de Biokovo-berg. De dichtstbijzijnde stad Imotski ligt op slechts 17 kilometer afstand. Imotski vertegenwoordigt een verbazingwekkende combinatie van traditionele Dalmatische stenen wegen, meren als natuurlijke fenomenen, roemrijke geschiedenis en zeer vriendelijke mensen. We raden je aan de adembenemende natuur te verkennen met quads of fietsen en een aantal aangeboden activiteiten uit te proberen. De buurt is erg vriendelijk en je bent slechts 17 km verwijderd van het natuurfenomeen van het Rode Meer en het Blauwe Meer in Imotski.

Je bevindt je op 800 m van een zeer goede plaatselijke taverna, Petar. De dichtstbijzijnde minimarkt en een dokter liggen op 900 m van de villa. Op ongeveer 12 km (13 minuten rijden) liggen de mooiste stranden van Baska Voda en Makarska Riviera met de schone en warme zee. Als je de voorkeur geeft aan een berggebied, is er Biokovo Nature Park net boven Makarska, dus dit kan je dagtrip zijn, want het uitzicht vanaf deze berg is adembenemend, je kunt vele eilanden zien en de kust is gewoon prachtig, dus een bezoek aan Biokovo mountain biedt een unieke ervaring. De Skywalk op de berg Biokovo is een nieuwe attractie in het natuurpark bij Makarska op 1228 meter boven zeeniveau en ligt op ongeveer 1 uur rijden van de villa. Dit uitkijkpunt is ontworpen als een structuur van gewapend beton die boven een klif uittorent en uitkijkt over de riviera van Makarska, de Adriatische Zee, de eilanden en de open zee. Bovenop de betonnen structuur is een glazen loopbrug aangelegd die een vogelperspectief biedt in alle richtingen, wat een unieke adrenaline-ervaring creëert.

Villa Rose ligt op 2,2 km van de afslag van de snelweg Zagvozd en is daarom zeer gemakkelijk te bereiken. Baška voda met zijn beroemde stranden ligt op slechts 12 km afstand, de stad Imotski met het natuurfenomeen van het Rode en Blauwe Meer ligt op slechts 17 km afstand (20 minuten met de auto) Makarska Riviera (20 km) kan worden bereikt in 20 minuten, de beroemde stad Split met zijn grote geschiedenis in 50 minuten (68 km via de snelweg) en de beroemde stad Dubrovnik in 2,2 uur. Je hebt dus veel mogelijkheden om een van de vele beroemde Kroatische plaatsen te verkennen. Je kunt ook twee plaatsen in Bosnië en Herzegovina bezoeken die dichtbij liggen en een bezoek waard zijn, het beroemde heiligdom van Međugorje of de zeer oosterse oude straten van Mostar met de beroemde brug, beide op ongeveer 1 tot 1,5 uur rijden.


Kom naar Villa Rose en verwen jezelf tijdens een welverdiende vakantie op deze fantastische en zeer rustige plek.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Paragliding
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Bij aankomst zal je gastheer je voorzien van veel nuttige informatie over bezienswaardigheden, aanbevolen restaurants, mogelijkheden om een quad of kano te huren, de mogelijkheid om een diner te bestellen en andere belangrijke informatie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf N. FerieHome

Bedrijf N. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer persoonlijke benadering waarbij we ernaar streven de perfecte oplossing te vinden voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste regio van Kroatië, en bieden alles wat een moderne gast nodig heeft, of ze nu op zoek zijn naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, familievakantie, historische vakantie, medische vakantie of een andere Het resort is geschikt voor iedereen. Wij controleren persoonlijk elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodaties, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf N. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf N. FerieHome

meer informatie

Objectnummer: 444376

Laatst bijgewerkt: 13.03.2024

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/444376.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven