Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEW Stone villa Judita, heated pool

Zadvarje

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+2)
2  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers (+2)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 27.04 tot 12.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 27.04 tot 12.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Judita is een traditioneel 17e-eeuws huis met twee verdiepingen dat volledig is gerenoveerd en alle moderne voorzieningen biedt die gasten nodig hebben voor een zeer comfortabel verblijf. Met gratis Wi-Fi, Netflix, flat-screen TV, airconditioning en alle apparatuur in de keuken. Gelegen in het dorp Zadvarje, een achterland van de Makarska Riviera met prachtige kiezelstranden in de buurt, met natuurlijke schaduw van pijnbomen en zo veel gastronomische opties * De buitenruimte van Villa Judita biedt een prive zwembad van 8 x 4 m, dat is verwarmd en biedt een hydromassage. Een eethoek voor 6 personen buiten met een traditionele barbecue, een koelkast en 4 ligstoelen en een parasol. Omgeven door stenen met een adembenemend panoramisch uitzicht op de berg Biokovo en het platteland van Zadvarje, biedt het u een perfecte uitvalsbasis om te ontspannen van uw stressvolle werk, en geloof ons, dat zult u!
Er is een parkeerplaats voor twee auto's op een eigen terrein (het niveau onder het zwembad) * Een woongedeelte is slechts een paar stappen omhoog en biedt een woonkamer met airconditioning, flatscreen-tv, gratis wifi, Netflix, een comfortabele bank die kan worden omgezet in twee slaapbedden 90 x 200 cm, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, een broodrooster, waterkoker, een koffiezetapparaat Nespresso, een eethoek voor 6 personen en alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Er is een apart toilet en een wasmachine * Een slaapgedeelte bevindt zich beneden via een wenteltrap vanuit het woongedeelte. Slaapkamer nr. 1 biedt een tweepersoonsbed (160 x 200 cm), een televisie, een plafondventilator en een en-suite badkamer met douche. Slaapkamer nr. 2 biedt een tweepersoonsbed van 160 cm x 200 cm, een tv, een plafondventilator en een eigen badkamer met douche. Zeer dikke stenen muren houden u in de zomer koel op een natuurlijke en gezonde manier.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 13 km

13 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 71 km SPU Split

71 km

Station 52 km Split

52 km

Snelweg-afrit 5 km Šestanovac

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen op het platteland en biedt absolute privacy en een rustige omgeving. Open uitzicht op een landschap van Makarska achterland en Biokovo berg vanuit elke hoek van het pand gewoon aanvult deze prachtige stenen villa met het geluid van vogels en krekels. Het ligt op slechts 5 km van de afrit van de snelweg (Split - Dubrovnik) Šestanovac en op 2 km van winkels, restaurants, bakkerijen, slagers en cafés in het dorp Zadvarje. Breng zeker een bezoek aan de honderd jaar oude markt met lokale producten die elke dinsdag plaatsvindt in Zadvarje (2 km van de villa). De grootste steden Makarska en Omiš liggen op ongeveer 30 min. van de accommodatie. U bent 15 minuten van de stranden van Brela (13 km) en een half uur van de Makarska Riviera, beide bekend om hun goede nachtleven en enorme gastro aanbod. Op de nabijgelegen rivier Cetina en zijn watervallen kunt u adrenalinesporten beoefenen, zoals raften en kajakken. Als u de voorkeur geeft aan berggebieden, dan is er het natuurpark Biokovo net boven Makarska, dus dit kan uw dagtocht worden, want het uitzicht vanaf deze berg is fantastisch, u kunt vele eilanden zien en de kosten zijn gewoonweg prachtig, dus elk bezoek aan Biokovo biedt een unieke ervaring en u bent slechts 1 km verwijderd van de ingang aan de westkant. Het wordt gekenmerkt door geomorfologische verschijnselen en u kunt een nieuwe attractie bezoeken vanaf de oostkant van Biokovo, de Skywalk Biokovo, een hoefijzervormig glazen pad dat over een steile helling uitsteekt en uitkomt op de kust, met een adembenemend uitzicht. U kunt ook een bezoek brengen aan de Rode en Blauwe Meren in Imotski (30 minuten), het natuurverschijnsel Sinkhole Lakes. Het dichtstbijzijnde vliegveld is SPU, de luchthaven van Split. Het kost je een uur om hier te komen. De beroemde stad Split ligt op 49 km afstand en is een bezoek waard, aangezien het een grote geschiedenis heeft en de grootste en mooiste stad van Dalmatië is. Boek uw vakantie in Stone Villa Judita, we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Villa Judita is perfect voor een romantische vakantie, een familiereünie of een ontmoeting met vrienden. Als u de voorkeur geeft aan een ontspannende of toch actieve vakantie, is een verblijf in deze mooie stenen villa met een mooie en ongerepte traditionele buurt een goede keuze.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf N. FerieHome

Bedrijf N. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische, of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is geweldig. Als de belangrijkste accommodatie agent, controleren wij persoonlijk wat elke villa biedt, dus de beste huurprijs is gegarandeerd! We kijken ernaar uit om van u te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf N. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf N. FerieHome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 333596

Laatst bijgewerkt: 10.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/333596.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 27.04 tot 12.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven