Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Pisak

Max.  8   gasten
190m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 8  gasten
190m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

29 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

29 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Villa Perla Blu is een gloednieuwe villa die in februari 2020 op de monumentenlijst staat met een prachtig uitzicht op zee vanuit elke hoek van het pand en biedt zeer comfortabele accommodatie voor 8 personen. De accommodatie is gelegen in het kleine en pittoreske dorpje Pisak en biedt alles wat u nodig heeft, alles ligt op loopafstand. De villa ligt op slechts 10 km afstand van Brela, een bekende toeristische badplaats met vele restaurants en prachtige stranden. De accommodatie ligt ook op slechts 17 km afstand van Omiš en de rivier Cetina.
Perla Blu is een goed uitgeruste en moderne villa van 190 m² met alles wat u en uw gezin nodig hebben voor een zeer comfortabel verblijf. Het adembenemende uitzicht op zee en het kiezelstrand liggen op slechts 50 m van de villa. Er is ook een open fruitmarkt naast de villa. De begane grond biedt een goed uitgeruste keuken met alle apparatuur die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf, een ruime woonkamer met TV, airconditioning, PS4, bank, eethoek voor 8 personen en een balkon met een prachtig uitzicht op zee. Er is ook een familiebadkamer met douche en een wasruimte met wasmachine en droger. Vanuit de eetkamer bereikt u de zithoek aan de westkant van de villa, de eerste verdieping biedt een hoofdslaapkamer nr. 1 met kingsize bed 180x200, TV, airconditioning, een eigen badkamer met bad en een balkon met prachtig uitzicht op zee. Slaapkamer nr. 2 met kingsize bed 180x200 (kan worden gescheiden in 2 eenpersoonsbedden), TV, airconditioning, eigen badkamer met douche en balkon met prachtig uitzicht op zee. Slaapkamer nr. 3 met 2 eenpersoonsbedden 90x200 (kan worden aangesloten als een kingsize bed), airconditioning, TV, en-suite badkamer met kelder biedt een slaapkamer nr. 4 met een kingsize bed 160x200, TV, airconditioning en directe toegang tot het zwembad. Er is ook een zomerkeuken met een loungehoek met een TV en een familiebadkamer met douche.
Het buitengedeelte biedt een verwarmd privé zwembad (4 x 4 m), 6 ligstoelen, een jacuzzi, een overdekte eethoek voor 8 personen met elektrische barbecue, een loungehoek om te ontspannen en een buitendouche. Vanaf het zonnedek heeft u een adembenemend uitzicht op zee

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 0.05 km

0.05 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 50 km Resnik

50 km

Station 40 km Split

40 km

Snelweg-afrit 17 km Sestanovac

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Perla Blu is speciaal ontworpen voor een ontspannende vakantie met familie of vrienden. Het ligt op slechts 50 m van het strand, 100 m van de minimarkt en het restaurant en de bar. Het ligt in de buurt van het charmante kleine mediterrane stadje Brela (10 km) Omiš en de rivier Cetina (17 km), waar u kunt genieten van tal van activiteiten zoals touwglijbanen of rafting. U bent ook dicht bij de beroemde stad Split (40 km) en de Makarska Riviera (24 km) met geweldige stranden (een half uurtje rijden). De villa is een perfecte plek als u gewoon uw tijd in het zwembad wilt doorbrengen, weg van alles. De perfecte plek om te ontspannen naast de krekels die tussen de mediterrane planten zingen! Het strand in het dorp Mimice en omgeving is zeer schoon en warm. U kunt de omgeving verkennen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

de toeristenbelasting is in de prijs inbegrepen.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Als u de voorkeur geeft aan het bergachtige gebied, is er het Biokovo Natuurpark net boven Makarska, dus dit kan uw dagtocht zijn, want het uitzicht vanaf deze berg is fantastisch. Hier kunt u vele eilanden zien en het uitzicht op de Adriatische kust is gewoonweg prachtig. Bezoek het natuurpark van Biokovo, want elk bezoek is een unieke ervaring. Het natuurpark biedt geomorfologische fenomenen en meer dan 40 endemische plantensoorten.

De kavelgrootte van de villa is 350m2 en het is volledig omheind. Er is een beveiligde parkeerplaats voor 2 auto's op het perceel.
Kom en geniet van uw perfecte vakantie in Villa Perla Blu


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2020

Cecilie H. uit Hamm

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische villa met uitzicht op zee

De villa ligt in een klein dorpje in de buurt van Makarska. Daar ontbreekt niets aan. Er is een kleine supermarkt, een fruitwinkel, restaurants en een prachtig strand met turquoise water, waarvan u ook kunt genieten vanaf het terras en de balkons van de villa
De villa heeft alles wat uw hartje begeert. Naast een zwembad is er ook een whirlpool, die elke dag in de ochtenduren door de verhuurder wordt schoongemaakt. De inventaris van de villa laat niets te wensen over. Comfortabele bedden, een eigen badkamer in elke slaapkamer, een koelkast met ijsblokjesfunctie, en een PS4 voor gezamenlijke avonden
De verhuurders zijn erg aardig en meegaand. Ze organiseerden excursies en transfers van het vliegveld voor ons. De verhuurders hebben echt een hart van goud en laten geen wens onvervuld. We zijn erg dankbaar voor deze mooie vakantie en komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Christian B. uit Dortmund

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantie in Kroatië

Ik was hier met mijn vrienden (7 personen). Toen we aankwamen werden we verwelkomd door de verhuurder met eten en drinken. Daarna liet hij ons alles zien en legde uit hoe alles werkt. De verhuurder was super aardig en sympathiek. Hij hielp ons direct bij alle problemen en vragen. Ook als we een uitstapje wilden maken, regelde hij dat meteen voor ons. Het huis is van buiten erg mooi en van binnen ook goed ingericht. Je hebt alles wat je nodig hebt (vaatwasser, wasmachine, barbecue, etc.) Er is zelfs een PlayStation 4 met wat spellen voor als je je verveelt. Vanaf de balkons en het terras heb je een geweldig uitzicht op de zee. Op het terras staan veel ligstoelen en een eettafel waar iedereen kan zitten. Er is een zwembad en een verwarmde jacuzzi. Beide kunnen worden verlicht, wat 's avonds erg mooi is. De verhuurder komt bijna elke dag om ze schoon te maken. Het strand is op 5 minuten loopafstand. Ik kan de villa aan iedereen aanbevelen, het was allemaal perfect.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Lana L. uit Werl

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Gewoon een droom! De communicatie met het bureau dat de villa verhuurt is echt super, ongeacht welke vraag we hadden, werd deze direct beantwoord, het bureau is zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Zelfs voordat je de vakantie begint, voel je je meer dan welkom. Omdat onze vlucht werd geannuleerd, kwamen we een dag later aan, dit was geen enkel probleem. Toen we in de villa aankwamen, stonden de verhuurders al op ons te wachten om ons rond te leiden door de villa, ze zijn erg hartelijke en ongelooflijk vriendelijke mensen, je voelt je meteen thuis, toen we door de villa werden geleid, legden ze ons alles gedetailleerd uit, als je de villa binnenkomt, ben je sprakeloos bij het zien van het uitzicht, gewoon een droom! Wie op zoek is naar een onvergetelijke vakantie, is hier meer dan goed!
Toen we klaar waren met de rondleiding door de villa, vroegen de verhuurders ons om te gaan zitten, omdat we 's avonds waren aangekomen, hadden de verhuurders iets te eten voor ons klaargemaakt wat echt heel erg lekker was, we voelden ons meteen meer dan goed. Zo'n gastvrijheid heb ik nog nooit meegemaakt. De verhuurders waren er echt altijd voor ons als we problemen of vragen hadden. Elke ochtend kwamen ze naar de villa om te kijken of alles in orde was en om het zwembad en de jacuzzi schoon te maken. (Ze kwamen om 6 uur 's ochtends toen we nog sliepen, om ons niet te storen). De verhuurders hebben gewoon een hart van goud en laten echt geen wens onvervuld. Direct tegenover het huis is er een kleine supermarkt en een markt voor fruit. Het strand is binnen enkele minuten te bereiken, bovendien zijn er een restaurant, een ijswinkel en een café. Vanaf het balkon van de villa heb je een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. De villa biedt alles wat je nodig hebt om een heerlijke vakantie door te brengen. De villa is perfect geschikt voor groepen en families.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2020

Fabiana L. uit Pisak

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis ?

We verbleven een week in de villa, het was echt prachtig!!! De eigenaren begroetten ons zeer hartelijk en waren zeer attent, we werden verwelkomd met een kleine lunch omdat we 's avonds aankwamen. Alles wat we nodig hadden was aanwezig, of het nu handdoeken, shampoo, wasmachine, stofzuiger was, alles is beschikbaar. De villa is super schoon en zeer luxueus uitgerust, het zwembad en de whirlpool zijn gewoon geweldig, met uitzicht direct op de zee, gewoon prachtig! Het zwembad werd elke twee dagen schoongemaakt. Als we een probleem hadden of hulp nodig hadden bij een excursie of een restaurant bijvoorbeeld, stonden de eigenaren altijd voor ons klaar en organiseerden ze iets voor ons. Direct naast de deur is een supermarkt en op 3 minuten afstand ligt het strand en een kiosk en restaurants. We zullen zeker terugkomen, we zijn meer dan tevreden en vinden dat de prijs zelfs voor zo'n service en het huis te goedkoop was! Dus ik kan het absoluut aanbevelen! 😊

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2020

Ivan A. uit Wickede (Ruhr)

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles was perfect!

Alles was gewoon perfect, de verhuurders zijn goud waard en laten geen klantwens achterwege, ze zorgen op alle mogelijke manieren voor je en zijn 24 uur per dag beschikbaar als je ze nodig hebt, over de villa hoeven we niet eens te beginnen, gewoonweg fantastisch en prachtig, kindvriendelijke omgeving en 's avonds erg rustig, op 50 meter van het strand waar ook een restaurant te vinden is. De supermarkt is eigenlijk bijna recht tegenover, een klein dorp maar biedt veel mogelijkheden voor een spannende en rustige vakantie. De villa ziet er zelfs in het echt nog beter uit dan op de afgebeelde foto's, alles is mooi schoon en je voelt je alsof je de eerste bezoeker van deze villa bent.
Al met al is het de moeite waard en je kunt je geen betere vakantie voorstellen.
Ik zou altijd weer terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2020

Mauricio L. uit Werl

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Strandvakantie

Zeer mooi huis voor een superprijs, men heeft een prachtig uitzicht op de zee en de bergen, de verhuurders zijn erg vriendelijk en altijd beschikbaar als je ze nodig hebt. We waren als groep met 7 personen, zeer aan te bevelen voor gezinnen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Mevr. B. FerieHome

Mevr. B. FerieHome

FerieHome is een klein bureau met een lange ervaring die gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, we bieden een persoonlijke en vriendelijke aanpak waarbij we streven naar de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in centraal Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig zou hebben, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of een ander soort vakantie wil, dit gebied past allemaal Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, dus, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, is de beste prijs gegarandeerd. Ik kijk er naar uit om met u te spreken :) FerieHome team


Andere accommodaties van Mevr. B. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Mevr. B. FerieHome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 272327

Laatst bijgewerkt: 04.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/272327.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Pisak» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven